- 27 Mart 2019
- 29.004
- 103.560
tezgahı da yeri de temizdirTezgaha sürdüğü bezle beni silmesin
Dut garisinin incili mincilidir
Migrenben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tezgahı da yeri de temizdirTezgaha sürdüğü bezle beni silmesin
Çok şükür sende bilirsin deprem işte savrulduk öyle hayatı toplamaya çalışıyoruzDaha iyi efserim Kontrollere devam
Sen nasılsın özlemişim seni sizi burayı
Aklima direkt safiyeyle camasir suyu geliyor zaten aksini dusunemem
Sabah Profilde minnosprenses ifsaladi ilkAnam benim haberim bilen yok bugün etiket yaptık Dut yok baygın duruyor niki penyez83 dedi değiştirmiş diye Hahhaha burda kim dedi bilmem
Temiz de inci minci sevmem ben silmesi temizlemesi kolay olacak incik mincik olmayacak elimin altında
neredeydin sen efserim . Allah bi daha yaşatmasın. Kış geliyo korkuyorum yineÇok şükür sende bilirsin deprem işte savrulduk öyle hayatı toplamaya çalışıyoruz
Yine de biz hocayı dinlesek
ben gözümü kapatınca görünmez olduğunu sananlardanım idare edinAnam benim haberim bilen yok bugün etiket yaptık Dut yok baygın duruyor niki penyez83 dedi değiştirmiş diye Hahhaha burda kim dedi bilmem
Yoooo ondan önce Bonus dediydi
allah o minnoşu da ikiz anası edeSabah Profilde minnosprenses ifsaladi ilk
Aynen aynen yer bezi yeri siler tezgah bezi tezgahıYine de biz hocayı dinlesek
Ben kendimi naparsam yapayım safiye olarak nasıl kodladım sizeAklima direkt safiyeyle camasir suyu geliyor zaten aksini dusunemem
Ankara Malatya mekik tokuyorumTemiz de inci minci sevmem ben silmesi temizlemesi kolay olacak incik mincik olmayacak elimin altında
neredeydin sen efserim . Allah bi daha yaşatmasın. Kış geliyo korkuyorum yine
Hahahahaha aynen hocaları dinle yaptığını yapmaYine de biz hocayı dinlesek
İnşallah hepsi geçecek efserim rabbim kolaylığını sabrını versin . Antep deyim bendeAnkara Malatya mekik tokuyorum
Kızlar Ankara da oğlan eşim Malatya da
Büyük kız ankaraya yeleşince küçükte korkduğu için memlekete götüremiyorum bu sene böyle idare edelim dedik bakalım kuzum
Amin
Sen nerdesin kuzum
Ah benim canım biliyom ben seniBen masumum dutum nick değişince hiç anlamıyorum Migrenben
Amin Rabbim meleketimizi böyle bir afetten korusun hiç kimseye yaşatmasınİnşallah hepsi geçecek efserim rabbim kolaylığını sabrını versin . Antep deyim bende
Amin efserimAmin Rabbim meleketimizi böyle bir afetten korusun hiç kimseye yaşatmasın
Safiye yokken bile biz seni tanıdık safiyede kimmiş senin yanındaBen kendimi naparsam yapayım safiye olarak nasıl kodladım size