- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
4 Çocukla o dediğin imkansız kiSenin evinin o anlik temizlencek bisieyi yoktur tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 Çocukla o dediğin imkansız kiSenin evinin o anlik temizlencek bisieyi yoktur tabi
Sinirliyken söylenir dururum bir dönerim herkes kaçmış sonraki üzgünlük halımde durumu en ince detayına kadar düşünür tam bir mikrop olurumBen de öyleyim ama üzgünken. Sinir farklı bir olay
Uzgunken yemek yenir.Ben de öyleyim ama üzgünken. Sinir farklı bir olay
Benzememiz ilginçmiş sevgili yaySinirliyken söylenir dururum bir dönerim herkes kaçmış sonraki üzgünlük halımde durumu en ince detayına kadar düşünür tam bir mikrop olurum
Yayın ucundan koklamışsın sevgili balıkBenzememiz ilginçmiş sevgili yay
Yiyip yiyip acaba ne kalmıştı yemediğim diye düşünürümUzgunken yemek yenir.
NoodleYiyip yiyip acaba ne kalmıştı yemediğim diye düşünürüm
En son bu konuyu konuşduğumuzda burdakiler beni sopayla kovlamıştıNoodle
Tezgaha sürdüğü bezle beni silmesinSarı bezli kadın geldi simdik hepimizi silip süpürecek
BasakAktifim loram sende yaydın
KüsüklemekFüsüklemek mi küsüklemek mi Migrenben adını ne yaparsan yap sen dutsun
ah bacım ah ne olsun içim dışım mikrop arada çamaşır suyuna yatıp temizleniyomMigrenben bacımsu sen neyin tranvasını yaşadında bu ismi aldın
sarı bezsiz beni düşünemiyom
Buna benzer mi
teşekkürler safiş yapacaktım başkası almış tezgahtaki bezle göz göze geldik dedim sarı bez olamMigrenben cok kiymetli bir nick almissin tebrikler
Niye öle aklımda kaldın benim asıl duruşlu ahiretliğim
Yay izlenimi vermis olabilirimNiye öle aklımda kaldın benim asıl duruşlu ahiretliğim
Eşin nasıl oldu kuzumKüsüklemek
ah bacım ah ne olsun içim dışım mikrop arada çamaşır suyuna yatıp temizleniyom
Hayatımda çamaşır suyu olmazsa çöp oluyom
sarı bezsiz beni düşünemiyom
Bu amca iç sesim
teşekkürler safiş yapacaktım başkası almış tezgahtaki bezle göz göze geldik dedim sarı bez olam
Daha iyi efserim Kontrollere devamEşin nasıl oldu kuzum
Sende koklamış olabilirsin haritanda bir köşesinde vardırYay izlenimi vermis olabilirim