- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. Bu yorumu yazdığım gün aktif olma kararı ile gelmiştim ama işler öyle üst üste geldi ki girip bildirimlere bile bakamadım. Bu gu de aynı niyetle geldim inşallah ama sabah hiç dinlenmemis olarak uyandım okul ve iş yolcularını ugurladiktan sonra sedece bitki sadece ayı içtim. Ne olcak bu hâlim bilmiyorumAynı anda internetten videosunu dinleyip çamaşırlari katlarken çayını/ kahvesini içebile varlığa "anne" denir.
Günaydın efenim
Mevsim gecişi halidir bu ara herkes yorgun limonlu yeşil çay iç enerjini yükseltirGünaydın. Bu yorumu yazdığım gün aktif olma kararı ile gelmiştim ama işler öyle üst üste geldi ki girip bildirimlere bile bakamadım. Bu gu de aynı niyetle geldim inşallah ama sabah hiç dinlenmemis olarak uyandım okul ve iş yolcularını ugurladiktan sonra sedece bitki sadece ayı içtim. Ne olcak bu hâlim bilmiyorum
Canisii ben de çok sevindim düğün dernek yeni bitti inan daha şimdi gönderdim misafirleri son mutfağı toparladım öyle aldım telefonu elimeTubismavis nerelerdesin arkadaşım? Çok yoğun geçirdin yazı. Ama girmedin bir daha iyisindir inşallah.
Bu ara ben de pek giremedim. Girdim çıktım çok durmadım, yazmadım falan.
Aktif olmayan pek çok kişi var aramızda. Onları da anıyorum ama bugun Tubişi merak ettim
Herkesin çeşit çeşit yoğunluğu var elbet. Sağlık olsun da gerisi oluyor.
Bugun günlerdir biriktirdiğim ütü dağını erittim bitirdim şükür.
Evi süpürdüm.
Ortalık toplayıp gündelik işler yaptım.
Gece yatmadan wcleri yıkıcam o var aklımda.
Şimdi çay zamanı.
Herkesin gecesi iyi olsun.
Aa bu kadar çabuk dönüş beklemiyordum, sevindimCanisii ben de çok sevindim düğün dernek yeni bitti inan daha şimdi gönderdim misafirleri son mutfağı toparladım öyle aldım telefonu elime
Ben hala yoğunum Pinhanim ya bende bitmez ya temizlk ya düğün ya misafir değişmiyor bende arada psikolojik de çökmüş oluyorum öyle geçiyor günlerim
Bu akşam da eltim balık almış geldiler yemek bitti baska misafir geldi şimdi gittiler
Bende sizleri çok özledim valla ama isteee
Hemde enerjimizi çok özledim
Düzen tertip oluşturmaya çalışıyorum bı yandan da biraz biraz başardım gibi bakalım
Herkes iyidir inşallah sende iyisin dimi
Şansına şimdi aldım telefonu elime :))Aa bu kadar çabuk dönüş beklemiyordum, sevindim
Ben iyiyim hamdolsun Tubişcim, aynı şeyler.
Demek yoğunluğun devam etmekte.
Yakında düğün sezonu biter biraz rahatlarsın
Allah güç kuvvet versin canım, bazen üstüste geliyor gidiyor birileri bi yoğunluk oluyor. Bazen de boş geçiyor.
Benim de bir iki çağıracağım aile var, haftaya falan çağırayım diyorum.
Burada enerji düşük şu sıra. Sonbahar hüznü müdür bilmem.
Düzelicez inşallah be
Evde iş güç bitmiyor nankör işler, şöyle yaşanır düzeyde tutsak yeter diyorum bu sıra