- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşAllah canım. Kızım 3 e gidiyor şu an en ilerisi bu . Bazen anlamıyorum ödevini. Daha ilerisini düşünmek istemiyorum şu anAllah kolaylık versin. İlerisi için güzel şeyler demek isterdim sana.
Benim ki de öyle birde ablası na senin ödevin kolay diyor ben yeni öğreniyorum ondan zor diyorÖğretmenim neden çok ödev veriyor diyip duruyor ufaklık ödev de 1 sayfa
Evet dava açtık bakalım sonuç ne olacak. İşte davanın sonuçlanması falan uzun sürecek maalesefHadi ya suçlu karşı taraf ya tamamını karşılaması için dava açılamıyor mu? Zarar ettiniz sonuçta ?
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakası varmış Allahım beterinden korusun
Evet ben de etiketleyecektim kandil de de gelmediğı için aklıma geldiydiTubismavis nerelerdesin tubis
İyidir inşallahEvet ben de etiketleyecektim kandil de de gelmediğı için aklıma geldiydi
Dinlenme modundaydı bugün bi işine uğramak istemiş tabi biz gitme diyoruzda evde sıkıldı muhtemelen.Şimdi nasıl kardeşin iyidir inşallah
Sağol canım Allah razı olsunHadi ya suçlu karşı taraf ya tamamını karşılaması için dava açılamıyor mu? Zarar ettiniz sonuçta ?
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakası varmış Allahım beterinden korusun
Allah korumuş geçer ağrılar daDinlenme modundaydı bugün bi işine uğramak istemiş tabi biz gitme diyoruzda evde sıkıldı muhtemelen.
Uykusunda ağır ağrısı şükür biraz hafiflemişti uyumaya başlamış bu defada kırık olan tarafa çevirmiş kendini sanırım uykudayken ağrısı artmış yine morluk şişlik var
İnşallah canımAllah korumuş geçer ağrılar da
Ahahahah bunların hepsi aynı galiba benimki de öyle diyorBenim ki de öyle birde ablası na senin ödevin kolay diyor ben yeni öğreniyorum ondan zor diyor