Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nego pek gelmiyor artık canım ama topik devamEksisi kadar aktif değil mi buralar? Herkes nerelerde
Bonusumm şuan ilaçlarımı kullanıyorum.Haftaya pazartesi kontrolüm var.O zaman belli olacakmış ama söylediği tahmini 20 -21 ekim galibaTiniminimavihanim transferin ne zaman?
Bonusumm şuan ilaçlarımı kullanıyorum.Haftaya pazartesi kontrolüm var.O zaman belli olacakmış ama söylediği tahmini 20 -21 ekim galiba
Aminn bonusumm güzel haberle geleyim inşAllahAz kalmış hayırlısıyla olsun inşallah
Şuna benzediğine eminim de ispatlayamıyorumEki Görüntüle 3315277
Kış gelmiş çiçeklerim bende hastaneye geldimm bugün yoğun olmasın kendi halimizde çalışmak dileğiyle
Hislerin doğru bonusummmŞuna benzediğine eminim de ispatlayamıyorum
Transfer sonrası çalışacak mısın?Hislerin doğru bonusummm
Bonusum heyet raporu almak istiyorum en azından 3 ay özellikle çalışmak istemiyorum inşAllah pozitif olursa öyle konuştumTransfer sonrası çalışacak mısın?
Güzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile inşallahBonusum heyet raporu almak istiyorum en azından 3 ay özellikle çalışmak istemiyorum inşAllah pozitif olursa öyle konuştum
Bulunduğum bölüm çocuk kan alma riskli
Her an tepik dayak yeme potansiyelim var
Aminn aminnn hatunummmmGüzel haberlerini bekliyorum hayırlısı ile inşallah