- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Kabakulak olmuş evde bugün okulagitsrn de ödev verse öğretmenim diyorAhahahah bunların hepsi aynı galiba benimki de öyle diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabakulak olmuş evde bugün okulagitsrn de ödev verse öğretmenim diyorAhahahah bunların hepsi aynı galiba benimki de öyle diyor
Kıyamam ya geçmiş olsun canımKabakulak olmuş evde bugün okulagitsrn de ödev verse öğretmenim diyor
Çok geçmiş olsun canım.Kabakulak olmuş evde bugün okulagitsrn de ödev verse öğretmenim diyor
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım.
Allah yardımcınız olsun canımHayırlı cumalar canlar..
Annemlere uğradım dün rahatsızdı bayağ bi garip hissediyorum kendimi.
Kardeşimin mobilya parasınının bi kısmını ödemiş babam adam ortalıkta yok mağazası kapalı bakalım gelecek mi yoksa dolandırıcılık mı tam bilemiyoruz şuan.
Babam çalıştığı yerden parasını alamıyormuş Allah hayra çıkarsın diyorum işler ters gidiyor bu aralar.
Sabah yine ağladı ağrı kesici verdim şişliği duruyor halenNane Limon Kabugu nasıl oldu yavrun?
Allahım şifa versin ağrısını hafiflesin Maksimum 1 hafta sürüyor sanırım daha çabuk biter inşallahSabah yine ağladı ağrı kesici verdim şişliği duruyor halen
Canım ya Allah şifa versin kuzum İnşAllah kısa zamanda atlatırSabah yine ağladı ağrı kesici verdim şişliği duruyor halen
Allahım şifa versin ağrısını hafiflesin Maksimum 1 hafta sürüyor sanırım daha çabuk biter inşallah
Sağolun kızlar geçici bir hastalık geçecek şükürCanım ya Allah şifa versin kuzum İnşAllah kısa zamanda atlatır
Amin canım hepimizin inş.Allah yardımcınız olsun canım