Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun allah şifa versin kardeşineBenim de erkek kardeşim kaza yaptı kızlar motosiklet kazası,neyse ki kask varmış kafayı çarpmadı.köprücük kemiğin de hasar var 20 gün yatacak kemiğin kaynamasi gerekiyor.Korse gibi birşey takıldı inş.ameliyata gerek kalmaz daha çok genç zaten dua ederseniz sevinirim canlar.
Annemlerdeyim içli köfte yaptık, bulaşıkları yıkadım.
Gelen oluyor misafir, arkadaş vs.
Sağol amin canım Motor kötü ya vücut savunmasız oluyor.Geçmiş olsun canım yaaa. Motor kazasından çok korkarım. İnşallah tez zamanda iyileşir hemen
Sağolasın NanecimÇok geçmiş olsun allah şifa versin kardeşine
Geçmiş olsun küçüğüne salgın var deniyor çocuklar hep hastalanmış.iyi akşamlar kızlar bugün de bitti
Sabah kahvaltı ve beslenmeri hazırladım
küçük hasta ilaçları içince uyuyor o uyurken
çamaşır ve bulaşık makinesi ni çalıştırdım
mutfağı silip süpürdüm diğer yerleri yüzünden topladım ancak
Allah'a emanet olun
Şimdi nasıl kardeşin iyidir inşallahSağol amin canım Motor kötü ya vücut savunmasız oluyor.
Sağolasın Nanecim
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar bugün de bitti
Sabah kahvaltı ve beslenmeri hazırladım
küçük hasta ilaçları içince uyuyor o uyurken
çamaşır ve bulaşık makinesi ni çalıştırdım
mutfağı silip süpürdüm diğer yerleri yüzünden topladım ancak
Allah'a emanet olun
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Hadi ya suçlu karşı taraf ya tamamını karşılaması için dava açılamıyor mu? Zarar ettiniz sonuçta ?Kırmızı ışıkta geçen araç bize çarpmış. Suç %100 karşı tarafın çıktı. Sigorta 100 bin ödüyormuş. Bizim araç pert resmen 260 bin masrafı çıktı. 10 gün içinde yeni araç sisteme girilmeli tamiri beklenemez. Valla karışık işler ya
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakası varmış Allahım beterinden korusunBenim de erkek kardeşim kaza yaptı kızlar motosiklet kazası,neyse ki kask varmış kafayı çarpmadı.köprücük kemiğin de hasar var 20 gün yatacak kemiğin kaynamasi gerekiyor.Korse gibi birşey takıldı inş.ameliyata gerek kalmaz daha çok genç zaten dua ederseniz sevinirim canlar.
Annemlerdeyim içli köfte yaptık, bulaşıkları yıkadım.
Gelen oluyor misafir, arkadaş vs.
Nasılsın bonusum günün aydın mıGünaydın
Yaşayıp göreceğiz bakalım hamdolsun iyiyim sen nasılsın limonsuz?Nasılsın bonusum günün aydın mı
Güzel bişey yazayım dedim ama kötü bi espri gibi mi olmuş laNasılsın bonusum günün aydın mı
Gideri vardı ses etmeGüzel bişey yazayım dedim ama kötü bi espri gibi mi olmuş la
Çok şükür canım iyim. Ela Lale Elele Elle diyip duruyoruz işteYaşayıp göreceğiz bakalım hamdolsun iyiyim sen nasılsın limonsuz?
Allah kolaylık versin. İlerisi için güzel şeyler demek isterdim sana.Çok şükür canım iyim. Ela Lale Elele Elle diyip duruyoruz işte