Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal duraklama zamanı da düzeni ni bbozma dikkat et yeterliPinhan
sweetgirlcandy
Lidlaylim
Bana kilo demeyinnnnn kizlarrr 31 mayıstan beri diyetteyim offf sadece 6 kilo verdim 68 de takılı kaldım... normal mi duraklama dönemi
Kötüydü canım ya çok zordu bu sene. Geçen sene doğru düzgün çalışmadım yine aynı neti yapmıştım. Gerçi bu sene de fazla çalışmadım ama geçen seneye göre birazcık fazlaydıŞükür iyiyim ben sen nasılsın? Bugün aklıma geldin yazayım diyordum şuan in nasıl geçti diye bonus yazmış
İyi diyelim iyi olalım Benim de ütülenecek bir yığınım varBen iyim sen nasılsın
Önümde katlanması gereken çamaşır yığınıyla oturuyorum
Öbürü fena sayılmazdı bonuscum ortalamaydı. Alanı iyi yapsam şansım olabilirdi ama olmadı malesefÖbürünün sonucu neydi?
duraklama oluyor ablam illaki. pes etme ama sen iyisin ya masallah cok hizli gitmessi iyi degil zaten. su an ben mesela perisanlari oynuyorum bisey yapmamama ragmen zayifliyorum surekli yillardir hayalim kabus olduPinhan
sweetgirlcandy
Lidlaylim
Bana kilo demeyinnnnn kizlarrr 31 mayıstan beri diyetteyim offf sadece 6 kilo verdim 68 de takılı kaldım... normal mi duraklama dönemi
Pinhan bu sensin dimi?
Günaydın Gölgecim o maratona benim de ihtiyacım var ama ihtiyacımı görecek kimse yokGünaydın canlar
Bugün sağlam bir maratona ihtiyacım var
Dikkat etmeye devam edicem aslında benimki tam diyet sayılmaz. Herşey yiyorum sadece miktarlarını azalttım. Hacamatta beni zayıflatti diye düşünüyorum.duraklama oluyor ablam illaki. pes etme ama sen iyisin ya masallah cok hizli gitmessi iyi degil zaten. su an ben mesela perisanlari oynuyorum bisey yapmamama ragmen zayifliyorum surekli yillardir hayalim kabus oldu
Maşallah abla yine iyi vermişsin. Duraklama olunca vücudu şaşırtın diyorlarPinhan
sweetgirlcandy
Lidlaylim
Yaaa hayırlısı olsun inşallah şaşırdığın bi sonuç olurKötüydü canım ya çok zordu bu sene. Geçen sene doğru düzgün çalışmadım yine aynı neti yapmıştım. Gerçi bu sene de fazla çalışmadım ama geçen seneye göre birazcık fazlaydı
İyi diyelim iyi olalım Benim de ütülenecek bir yığınım var
Öbürü fena sayılmazdı bonuscum ortalamaydı. Alanı iyi yapsam şansım olabilirdi ama olmadı malesef
Yaa ben de doğumdan sonra yememe rağmen hızla zayıfladım,yoğun bir tempodasındır ondan olsa gerek.duraklama oluyor ablam illaki. pes etme ama sen iyisin ya masallah cok hizli gitmessi iyi degil zaten. su an ben mesela perisanlari oynuyorum bisey yapmamama ragmen zayifliyorum surekli yillardir hayalim kabus oldu
aynen canim sicaklikta etkilide en son saglik sikintilarim olmustu ondan toparlayamadim. yemeye devam aslindaHayırlı sabahlar kızlar
Patates haşlıyorum biraz geç olacak ama tatil zaten.
Oğlum geceden hastaydı uyuyamadı boğazım ağrıyor diyo inş.ilerlemez.
Yaa ben de doğumdan sonra yememe rağmen hızla zayıfladım,yoğun bir tempodasındır ondan olsa gerek.
Biz zaten yaz ayında sürekli saunanın içinde yaşıyor gibiyiz bu yüzden kilo veriyor çoğu kişi