- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek sanmıyorum canım ama inşallahYaaa hayırlısı olsun inşallah şaşırdığın bi sonuç olur
Naptın pinhancım hallettin mi işleri. Ben çok detaylı olmasa da evi yoluna koydum şükür. Topladım sildim süpürdümGünaydın Gölgecim o maratona benim de ihtiyacım var ama ihtiyacımı görecek kimse yok
Çamaşırları hallettim Gölge, aynen, detaya giremedim şöyle toparladım biraz.Naptın pinhancım hallettin mi işleri. Ben çok detaylı olmasa da evi yoluna koydum şükür. Topladım sildim süpürdüm
Geçmiş olsun canım ilerlemez İnşAllahHayırlı sabahlar kızlar
Patates haşlıyorum biraz geç olacak ama tatil zaten.
Oğlum geceden hastaydı uyuyamadı boğazım ağrıyor diyo inş.ilerlemez.
Yaa ben de doğumdan sonra yememe rağmen hızla zayıfladım,yoğun bir tempodasındır ondan olsa gerek.
Biz zaten yaz ayında sürekli saunanın içinde yaşıyor gibiyiz bu yüzden kilo veriyor çoğu kişi
Sayılmaz mı ya eline sağlıkBonus bugün dehşet bi maraton yapamadım ama salondaki koltukları kaldırıp silip süpürdüm sayılır mı
Sağol canım şimdilik biraz toparlamış gözüküyor ateşlenen bi çocuk bundan korkuyorum en çok.Geçmiş olsun canım ilerlemez İnşAllah