- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Küre tatilde demiNegoyu niye karıştırıyon ne bilcek ses etmeseniz Nego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küre tatilde demiNegoyu niye karıştırıyon ne bilcek ses etmeseniz Nego
Bizim evde triplerden eşim sorumlu işteKüserim trip de atarım yuzune bakmam ama son senelerde oldu bu önceden böyle değildim
İşte bu bi dramdırDİyetteyim bu saatte daha yemiyorum zor zaptediyorum kendimi
İşte bu bi dramdır
bizide iş güç yapıyor sanıyordur küre gittiyse rahatızBozuldu küresi. Yaşlanıyor tabi artık nerde o eski cevval nego dosta güven düşmana korku salan nego ey gidi Nego
Yok yok o şimdiki gençleri cebinden çıkarırBozuldu küresi. Yaşlanıyor tabi artık nerde o eski cevval nego dosta güven düşmana korku salan nego ey gidi Nego
Şimdiki gençler kim o kadar olduk mu beYok yok o şimdiki gençleri cebinden çıkarır
Çaktırma yazdıktan sonra farkettimŞimdiki gençler kim o kadar olduk mu be
Tatil yoğun geçiyor bonusum. Üst üste gelen giden misafirlerim oldu. Bir tanesi yatılıydı. Bir de işte alan sınavı vardı bugün ona çalışayım fırsat buldukça diye çok uğramadım. Ya da sadece üstten mesajlara bakıp çıktımgolgefeslegeni nerdesin gölgecim sınavdan sonra görmedim sanki seni
Şükür iyiyim ben sen nasılsın? Bugün aklıma geldin yazayım diyordum şuan in nasıl geçti diye bonus yazmışİyi akşamlar canlar nasılsınız?
Ben iyim sen nasılsınİyi akşamlar canlar nasılsınız?
Tatil yoğun geçiyor bonusum. Üst üste gelen giden misafirlerim oldu. Bir tanesi yatılıydı. Bir de işte alan sınavı vardı bugün ona çalışayım fırsat buldukça diye çok uğramadım. Ya da sadece üstten mesajlara bakıp çıktım
Geceniz hayırlı olsun kızlar
Yol yorgunuyum yeni geldim köyden
Ömrümde böyle sıcaktan bunaldığım olmamıştı
Bu iki günü unutmıcam
Kesin kilo vermişimdir 54 kilo falan olmuşumdur Kendimi övdüğümü farketmediyseniz diye bir de yazılı olarak belirteyim dedim
Kaynanamdan geliyom idare edin şirazem kayık
Haftasonu güzel bir düğünle geçti.
Hoş karşılaşmalar, duygusallıklar, eğlenceli vakitler ile geçti.
Sıcakla mücadeleme, regl olamamak da eklenince, oldum mu sana patlamaya hazır bomba
Bu sıcakta regl olmak çekilmez şimdi diyordum, olamayınca bin beter oldum, Allaahıım
Neyse..
Bazı streslerim var ondandır, mevsimseldir,rahatlarım elbet.
Öyle işte.
Güzel bir duş ile yorgunluk attım.
Hemen çantaları boşalttım,renklileri makineye attım.
Ve astım.
Bence iyi iş başardım, devamını yarın yıkarım.
Geceniz iyi olsun, sağlık ve huzur daim olsun