Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bunlar hep algıda seçicilikKoca mesajdan aklımda kalan 54 günün geçmiş
Aşureyi yaptım ertesi gün diyete başladım. Dolapta hala var zor tutuyorum kendimiMısır yapmadım geldim aşure yapıyorum.
Kararlılıkta bonus kimi ol.
Olacak iş mi senin ettiğin bacımsu.Aşureyi yaptım ertesi gün diyete başladım. Dolapta hala var zor tutuyorum kendimi
işte bunlar hep algıda seçicilik
Üşenmedim tartıldım, malesef hâlâ 56 kiloyum.
Malesef
Tamam sustum
Aşureyi yaptım ertesi gün diyete başladım. Dolapta hala var zor tutuyorum kendimi
Valla online zayıflama grubuna girdim başlama tarihi o güne denk geldiOlacak iş mi senin ettiğin bacımsu.
İki gün daha bekleseydin, üşenmemiş uğraşmış aşure yapmışsın, bi ağız tadıylan yeseydin
(Masallah diyimm)Ay hic kiskanmadım bana bir seyler oluyorişte bunlar hep algıda seçicilik
Üşenmedim tartıldım, malesef hâlâ 56 kiloyum.
Malesef
Tamam sustum
Şekerle birbirini dengeler belkiAlın size gülecek malzeme. Her sene aşurede gülersiniz artık.
Aşureye yanlışlıkla çorba için yaptığım buğdayı koymuşum erenler.
Çorba için özellikle tuzla kaynattım ki yoğurdu katınca tanesi tatsız olmasın diye.
Öfff
O zaman önümüzdeki hafta o 2 buçuk kiloyu geri ver Lidlaylim(Masallah diyimm)Ay hic kiskanmadım bana bir seyler oluyor
bu hafta 2.5 kilo almışım bugün diyete yeniden başladım
Spor yapıyordum oysaki sadece biri olmuyormuş ikisinide yapmak lazımmış hem spor yapacam hemde az yiyecem bakalım bi hafta sonra bildirecem yineO zaman önümüzdeki hafta o 2 buçuk kiloyu geri ver Lidlaylim
Bi hoş bişey olduAy gözlerim kapanıyor
Bonus, aşureci bonus, kolay gelsin. Allah kabul etsin.
Tuzlu buğdaya üzüldüm beeeeh ama şekerle dengelenir belki.
Sıkma canını, olur o olur
Yaparsın
Behlül kaçar
Önemli olan niyet bonusum ha tuzla ha şekerle. Ellerine sağlık, yiyenlere şifa olsunAlın size gülecek malzeme. Her sene aşurede gülersiniz artık.
Aşureye yanlışlıkla çorba için yaptığım buğdayı koymuşum erenler.
Çorba için özellikle tuzla kaynattım ki yoğurdu katınca tanesi tatsız olmasın diye.
Öfff