- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yuzume buz suruyorum artikHerkese günaydın, şimdi gidip sıcaktan bayilabilirim
Aman dikkat buz yanığı olmasınyuzume buz suruyorum artik
yok kiz serinletiyor eriyor hemende zatenAman dikkat buz yanığı olmasın
Valla biz iç anadoluda bayılıyoruz oraları asla düşünemiyorumHerkese günaydın, şimdi gidip sıcaktan bayilabilirim
cok buzlu diye cocuklar dondurmalarini balkona koymuslar su gibi olmus agliyolar simdiValla biz iç anadoluda bayılıyoruz oraları asla düşünemiyorum
Ahaahah ay yavrularım yaaaa şu sıcakta koyulur mucok buzlu diye cocuklar dondurmalarini balkona koymuslar su gibi olmus agliyolar simdi
bosverSelam kızlar
Öyyyyyyle oturuyorum bişey yapasım yok
Salonda klima var diye diğer odalar bize ait değil gibi davranıyorum
Geçmiş olsun canımbelim bacaklarim inanilmaz agriyor bileklerimde sizlamaya basladi cereyanda kaldim sanirim
Öyle bir boşverdim ki sormabosver
Kafam alev almış gibi yanıyor, sürekli banyodayimValla biz iç anadoluda bayılıyoruz oraları asla düşünemiyorum
Oy çok fena yaaaa bu evde klimada yok vantilatör falan fayda etmiyor aslaSelam kızlar
Öyyyyyyle oturuyorum bişey yapasım yok
Salonda klima var diye diğer odalar bize ait değil gibi davranıyorum
Geçmiş olsun canımbelim bacaklarim inanilmaz agriyor bileklerimde sizlamaya basladi cereyanda kaldim sanirim
Hiç bir şey fayda etmiyor yaaKafam alev almış gibi yanıyor, sürekli banyodayim
Öyle canım ya açık teras olacak akşam üzeri serin oluyor yada klima başka hiçbir şey fayda etmiyor.Hiç bir şey fayda etmiyor yaa
Sabaha kadar soğutucu ve vantilatör çalışıyor evde, yoksa uyunmuyor. Gece bile 30 derece hava şaka gibiÖyle canım ya açık teras olacak akşam üzeri serin oluyor yada klima başka hiçbir şey fayda etmiyor.
Duş alıyoruz abdest alıyoruz vantilatör hep açık artı klima adım atınca yanıyorsun.
Bundan sonra ne yapacağız ben düşünemiyorum hayır elektrik ucuz olsa neyse dicem halimiz yaman.