Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var da gelesim yokÜtüsü olan kapsın gelsin
Hoşbuldumm
Canım ❤
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kızım var yarın 1 yaşına girecek ev hanımıyım ama lisans mezunuyum atanmayı istiyorum bu yıl kpss çalışmak gibi bir planım vvar inşallah :) eşim memur kendi memleketimiz de yaşıyoruz aklıma gelenler bunlarKimsin necisin bi tanışma faslı olmuş olsun
27 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kızım var yarın 1 yaşına girecek ev hanımıyım ama lisans mezunuyum atanmayı istiyorum bu yıl kpss çalışmak gibi bir planım vvar inşallah :) eşim memur kendi memleketimiz de yaşıyoruz aklıma gelenler bunlar
Tesekkur ederiz ❤ amiin cümlemizin evlatlarını bağışlasın evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin insallahAllah bağışlasın doğum günü kutlu olsun.
1 hafta varmış kızımla arasında nice mutlu sağlıklı seneleri olsun hangi bölüm mezunusun? Bende bir kaç güne başlamak istiyorum kpss ye27 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kızım var yarın 1 yaşına girecek ev hanımıyım ama lisans mezunuyum atanmayı istiyorum bu yıl kpss çalışmak gibi bir planım vvar inşallah :) eşim memur kendi memleketimiz de yaşıyoruz aklıma gelenler bunlar
Evet haziran annelerini de takip ediyordum ama oraya da hic yazmadm daha önce amin ikisininde insallah❤❤ iktisat okudum sen ne mezunusun1 hafta varmış kızımla arasında nice mutlu sağlıklı seneleri olsun hangi bölüm mezunusun? Bende bir kaç güne başlamak istiyorum kpss ye
Hoşgeldin aramızaYine bu hesabımla takip ediyordum takip et tuşu var ya öyle takibe almıştım girdikçe bakıyordum cok aktif değildim ama arada motive olmak için bakıyordum okuyordum Nego verdiği ödevleri yapmaya çalışıyordum odak noktaları vermişti onlardan bakip yapmaya çalışıyordum takip etme amacım 2 yıllık evliyim temizlikle pek aram yok öyle düzenli yapmıyorum motive amaciylaydi daha önce yazmama nedenimde hamilelikti kızım küçüktü kolik ve zor bi bebekti katılırsam devamlılık sağlayamam diye katılmadım hic artk katılmak istedim araniza
HoşbuldummHoşgeldin aramıza
Iyi ki doğmuşlar nice güzel seneleri olsun seninde anneler günün kutlu olsun❤❤ çok geçmiş olsun Allah şifa versinİyi öğlenler hanım kızlar
Kızlarımın doğum günüsü
Anne olduğum gün kutlu olsun, kendimi kutluyorum ben de
Annemlerde yatıştayım. Ağzımdaki yaralar yaşama hevesimi söndürdü resmen.
Ellerimde de kaşıntı yapan döküntüler çıktı.
İlaçların yan etkileri mi, ateşten döküntü mü oldu. Ne yaşıyorum Allahım?
Asla isyan değil, biraz bunalmış olabilirim sadece.
Neyse olsun, olsun.
Dışarda kıyamet gibi dolu-yağmur yağıyor.
Annemde bi süpürge yaptım.
Kahvaltı bulaşığı topladım.
Pastamızı hazır alacağız.
Akşama halam ve kuzenim gelecek. Az kişiyiz.
Bir an önce iyileşeyim. Sizlerin evini bile temizlerim
Ütünüzü bilem yaparım
Çok geçmiş olsun canım iyi ki doğmuş prensesler tüm güzellikler onların olsunİyi öğlenler hanım kızlar
Kızlarımın doğum günüsü
Anne olduğum gün kutlu olsun, kendimi kutluyorum ben de
Annemlerde yatıştayım. Ağzımdaki yaralar yaşama hevesimi söndürdü resmen.
Ellerimde de kaşıntı yapan döküntüler çıktı.
İlaçların yan etkileri mi, ateşten döküntü mü oldu. Ne yaşıyorum Allahım?
Asla isyan değil, biraz bunalmış olabilirim sadece.
Neyse olsun, olsun.
Dışarda kıyamet gibi dolu-yağmur yağıyor.
Annemde bi süpürge yaptım.
Kahvaltı bulaşığı topladım.
Pastamızı hazır alacağız.
Akşama halam ve kuzenim gelecek. Az kişiyiz.
Bir an önce iyileşeyim. Sizlerin evini bile temizlerim
Ütünüzü bilem yaparım
Bütün dileklere çok teşekkür ediyorumIyi ki doğmuşlar nice güzel seneleri olsun seninde anneler günün kutlu olsun❤❤ çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Tubiiş Tubiş Tubiş özledim haaÇok geçmiş olsun canım iyi ki doğmuş prensesler tüm güzellikler onların olsun
Hastalk yorar insanı ya haklısın kolay deglki ,
Yığınla var her zamanki gibi ama gelemicemÜtüsü olan kapsın gelsin