- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Kimse demez öylee :) Çok becerikli çok hamarat olsak her gün en az 10 madde yapsak burada işimiz ne zaten
aynen arkadaşlar 10 değil 7 değil 5 madde yazıyoruz
bi de günlük yaptıklarımızı paylaşmıyoruz
SANA NOLUYOR SEN KİMSİN BURASI HEYECANDORUKTANIN KONUSU DERSENİZ DE BEN DE BİLMİYORUM
aaaaa gerçekten mi aynııııı
aynen arkadaşlar 10 değil 7 değil 5 madde yazıyoruz
bi de günlük yaptıklarımızı paylaşmıyoruz
SANA NOLUYOR SEN KİMSİN BURASI HEYECANDORUKTANIN KONUSU DERSENİZ DE BEN DE BİLMİYORUM
aaaaa gerçekten mi aynııııı
Hımm anladım dediğim koltuklarda da olur dmi ? Bozulmaz kumaş? Onunla ilgili bilgin var mı ???Hayır mucize iksirle değil arkada bimin parlatıcısı çıkmış yeşil ya onu dedim ben... Bulaşık parlatıcısı.. Suya parlatıcı, omo, beyaz sabun vs katıp siliyorum.
Hımm anladım dediğim koltuklarda da olur dmi ? Bozulmaz kumaş? Onunla ilgili bilgin var mı ???
bende varım çalıştığım için ev işleri zulüm gibi geliyor. bide unutkanlık var o yüzden hep yazarım yapılcakları...
benimde 5 maddem
1- oturma odası süpürülecek
2- yemek yapılacak
3- bazanın altına konulacak eşyalarım var
4- yemek sonrası mutfak temiz bırakılacak
5-buzdolabı silinecek
Arkasında falan görünmeyen bi yerde dene de sorun çıkmazsa öyle silersin.. Hiç tay tüyü koltuğum olmadı
Aramıza hoş geldinnnn
Kolay gelsin işlerinde de canım bende öyleyim madde belirleyince yapabiliyorum ve burası beni gaza getiriyor :) Buzdolabı çok kötü değilse eğer 16sında 15 günlük Mutfak temizliğine başlıyoruz hep beraber bilgin olsun :)
Bizim köyün delisi, fareli koyun kavalcısı
bende varım çalıştığım için ev işleri zulüm gibi geliyor. bide unutkanlık var o yüzden hep yazarım yapılcakları...
benimde 5 maddem
1- oturma odası süpürülecek
2- yemek yapılacak
3- bazanın altına konulacak eşyalarım var
4- yemek sonrası mutfak temiz bırakılacak
5-buzdolabı silinecek
oooooooo hoşgeldin canım hem de maddeli gelmişsin bravo valla
tesekkürler canım hoşbuldum:)
burasıda baya teşvik edici olmuş temizlik yapasım var
Ben de katılıyorum bebişkolarr
yesa bide bahar temizliği yaklaşıyor ya böyle üst üste gelmicek işler :)