-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Yaparsın canım çalışan başka arkadaşlar da varHoşbuldum kızlar birazdan bende listesi yazıcam çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim 7aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan evle ilgilenemiyorum sayenizde yapabilirim inş:)
ocagi silmek
salonun camlarini silmek ( bu biraz utopik bi hedef ama olsun belki gaza gelr yaparim : ) )
evi supurmek
gardolabimi duzenlemek
salonun kapisini silmek :)
o nen urunu bacim ben bilmiyorum onucanım valla hiç ütopik deme ben dün işten geldim sofra hazırladım mutfak camını ve balkon kapısının camını sildim hiç de zamanımı almamıştı eşim işten gelene kadar hallettim :)
ama tabii işi sırrı
BİMMMMMMMMMMMMMM SLİKONLU ÜRÜNNNNNNNNNNNNNNN
ALALIM ALDIRALIM SADECE 2.95
5 kuruşta kumbaraya
hoşbuldum canım baktım anladığım kadarıyla eşlik edicem olmadı düzeltirsiniz beni:)
Aminnn canım Allah razı olsun hayırlı cumalargünaydın güzellerrr,hayırlı cumalarınız olsun..rabbim yüreklerinize ferahlık versin,dualarınızı kabul etsin..
günün anlam ve önemi için birde dua paylaşalım ;
ey rabbim,bizi gazabınla öldürme,azabınla helak etme,bundan evvel bize afiyet ver..aminnnnnn..
bugünkü 5 maddelik iş listem ;
*mutfak süpürülecek
*mutfak zemini silinecek
*dün akşam yıkanan çamaşırlar düzeltilip yerleşecek
*ütü yapılacak
*banyo lavabo wc temizlenecek
İnşallah canım düzenli gidersek yığılmaz ve her şeyi yapabiliriz inşallah bıraktıkça işler büyüyor dağ gibi oluyor ama biz bu işin hakkından gelirizHoşbuldum kızlar birazdan bende listesi yazıcam çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim 7aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan evle ilgilenemiyorum sayenizde yapabilirim inş:)
Bugün evin hakkından geleceğim gibi geliyor
1. Mutfağı toplamak
2. Evi süpürüp silmek
3. Çamaşırları toplamak
4. Ne yemek yapacağıma karar vermek (gerekirse markete gitmek)
5. Örgü örmek
Bugun dip köşe temizlik yapacaktım, buzdolabını temizlerken bir de misafir gelecekmiş akşama. Dip köşe temizlikten vazgeçtim :) Buzdolabım bitti, haftaya tüm mutfağımı tek tek temizlemeyi düşünüyorum. Bir evi süpürürüm. Nevresimleri yıkarım... Bugun böyle geçer, akşama misafirlerim var çünkü :)
Benim kafamda bu 5 maddeden fazlası var da bakalım bi aksilik çıkmazsa inş hepsini hallerin ve buraya da yazarım valla ki gaza geldim tşk ler kızlar ya:)
Benim kafamda bu 5 maddeden fazlası var da bakalım bi aksilik çıkmazsa inş hepsini hallerin ve buraya da yazarım valla ki gaza geldim tşk ler kızlar ya:)
Sadece 5 madde yazıp onu paylaşıyoruz canım... Fazlasını yazmıyoruz aramızda çok tembel arkadaşlar var kıskanıyorlar depresyona giriyorlar... Adı lazım değil baş harfi yesa
Sadece 5 madde yazıp onu paylaşıyoruz canım... Fazlasını yazmıyoruz aramızda çok tembel arkadaşlar var kıskanıyorlar depresyona giriyorlar... Adı lazım değil baş harfi yesa
Aaaa yesa örtülerimiz aynı kız ben makineye örttüm sen nerde kullanıyorsun
Aaa ben de bimin parlatıcısını kullanıyorum.. Halı siliyorum koltuk siliyorum falan