DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Bugün evin hakkından geleceğim gibi geliyor :KK70:

1. Mutfağı toplamak
2. Evi süpürüp silmek
3. Çamaşırları toplamak
4. Ne yemek yapacağıma karar vermek (gerekirse markete gitmek)
5. Örgü örmek :KK69::KK70:

1-Ev toparlanacak
2-Çamaşırlar toplanıp katlanacak yerleştirilecek
3-1 makina daha çamaşır yıkanıp asılacak
4-Ütü yapılacak
5-Bulaşık makinası çalıştırılacak ve boşaltılacak

ocagi silmek
salonun camlarini silmek ( bu biraz utopik bi hedef ama olsun belki gaza gelr yaparim : ) )
evi supurmek
gardolabimi duzenlemek
salonun kapisini silmek :)

canım valla hiç ütopik deme ben dün işten geldim sofra hazırladım mutfak camını ve balkon kapısının camını sildim hiç de zamanımı almamıştı eşim işten gelene kadar hallettim :)

ama tabii işi sırrı

BİMMMMMMMMMMMMMM SLİKONLU ÜRÜNNNNNNNNNNNNNNN

ALALIM ALDIRALIM SADECE 2.95 :KK9:

5 kuruşta kumbaraya

:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım valla hiç ütopik deme ben dün işten geldim sofra hazırladım mutfak camını ve balkon kapısının camını sildim hiç de zamanımı almamıştı eşim işten gelene kadar hallettim :)

ama tabii işi sırrı

BİMMMMMMMMMMMMMM SLİKONLU ÜRÜNNNNNNNNNNNNNNN

ALALIM ALDIRALIM SADECE 2.95 :KK9:

5 kuruşta kumbaraya

:KK9::KK9::KK9::KK9:
o nen urunu bacim ben bilmiyorum onu
kiz bim yok burdaa nerden bulcam ben o dedigini:mad:

o zaman resim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK68:

bilin bakalım bu resim kimin :KK70:

IMG-20160305-WA0003.jpg

Bugun dip köşe temizlik yapacaktım, buzdolabını temizlerken bir de misafir gelecekmiş akşama. Dip köşe temizlikten vazgeçtim :) Buzdolabım bitti, haftaya tüm mutfağımı tek tek temizlemeyi düşünüyorum. Bir evi süpürürüm. Nevresimleri yıkarım... Bugun böyle geçer, akşama misafirlerim var çünkü :)

hoşbuldum canım baktım anladığım kadarıyla eşlik edicem olmadı düzeltirsiniz beni:)

İki güne alışırsın her şeye canım sıkıntı yok arkadaşlar açıklamış zaten :) :KK200:
günaydın güzellerrr,hayırlı cumalarınız olsun..rabbim yüreklerinize ferahlık versin,dualarınızı kabul etsin..
günün anlam ve önemi için birde dua paylaşalım ;
ey rabbim,bizi gazabınla öldürme,azabınla helak etme,bundan evvel bize afiyet ver..aminnnnnn..

bugünkü 5 maddelik iş listem ;
*mutfak süpürülecek
*mutfak zemini silinecek
*dün akşam yıkanan çamaşırlar düzeltilip yerleşecek
*ütü yapılacak
*banyo lavabo wc temizlenecek
Aminnn canım Allah razı olsun hayırlı cumalar :KK200:

Hoşbuldum kızlar birazdan bende listesi yazıcam çalışıyorum anasınıfı öğretmeniyim 7aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan evle ilgilenemiyorum sayenizde yapabilirim inş:)
İnşallah canım düzenli gidersek yığılmaz ve her şeyi yapabiliriz inşallah bıraktıkça işler büyüyor dağ gibi oluyor ama biz bu işin hakkından gelirizEn Büyük KK
Bugün evin hakkından geleceğim gibi geliyor :KK70:

1. Mutfağı toplamak
2. Evi süpürüp silmek
3. Çamaşırları toplamak
4. Ne yemek yapacağıma karar vermek (gerekirse markete gitmek)
5. Örgü örmek :KK69::KK70:

4. maddeye bayıldımmmm :KK70: en zor iş gerçekten :)

Bugun dip köşe temizlik yapacaktım, buzdolabını temizlerken bir de misafir gelecekmiş akşama. Dip köşe temizlikten vazgeçtim :) Buzdolabım bitti, haftaya tüm mutfağımı tek tek temizlemeyi düşünüyorum. Bir evi süpürürüm. Nevresimleri yıkarım... Bugun böyle geçer, akşama misafirlerim var çünkü :)

Canım her 15 gün için bir oda belirliyoruz ya 16-31 Mart aralığı için biz de Mutfak olarak belirledik ve 10 madde yazdık(maddeler bildirim topiğinde) 15 gün içinde kendimizi yormadan mutfak dip köşe bitecek istersen sende bizimle başlayabilirsin 31 inde de bildirim topiğine bildirimleri yazacağız.

Bir de yapacaklarımızı bir gün için 5 madde belirliyoruz ki planlı gitsin ve akşam "oh 5 maddeyi bitirdim" diye pozitif olalım ve kendimize güvenelim :) :KK200: Sende yazar mısın bugününün 5 maddesini :)

@soocute arkadaşımız iki gün gelemediği için maddelerini yazıyorum :) :

1-Mutfak toplanacak
2-Ütüler bitirilecek
3-Çamaşırlar katlanacak
4-Cam önleri silincek
5-Ev süpürülecek

Benim kafamda bu 5 maddeden fazlası var da bakalım bi aksilik çıkmazsa inş hepsini hallerin ve buraya da yazarım valla ki gaza geldim tşk ler kızlar ya:)

Sadece 5 madde yazıp onu paylaşıyoruz canım... Fazlasını yazmıyoruz aramızda çok tembel arkadaşlar var kıskanıyorlar depresyona giriyorlar... Adı lazım değil baş harfi yesa:KK70:

Ya kızlar benim koltuklarım taz tüyü mü ne öyle bir şey deniyor ya ondan. Onlar da silinir mi bu mucize iksirimizle ???
Bir yıl bitti hala silmedim :KK70: Örtü ile gizliyorum bana akıl verin :KK15:

Sadece 5 madde yazıp onu paylaşıyoruz canım... Fazlasını yazmıyoruz aramızda çok tembel arkadaşlar var kıskanıyorlar depresyona giriyorlar... Adı lazım değil baş harfi yesa:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen arkadaşlar 10 değil 7 değil 5 madde yazıyoruz

bi de günlük yaptıklarımızı paylaşmıyoruz

SANA NOLUYOR SEN KİMSİN BURASI HEYECANDORUKTANIN KONUSU DERSENİZ DE BEN DE BİLMİYORUM

:KK70::KK70::KK70:

Aaaa yesa örtülerimiz aynı kız ben makineye örttüm sen nerde kullanıyorsun:KK70:
Aaa ben de bimin parlatıcısını kullanıyorum.. Halı siliyorum koltuk siliyorum falan :KK70: :KK70: :KK70:

aaaaa gerçekten mi aynııııı :KK70::KK70::KK70:

X