- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Toz deterjan koymak için mi ? Diğer kutuları toplu koymak için mi tatlım?
kutulular için canım yaaa
bir arkadaş bi koli almış dışını kaplamış onlara koyuyordu çok güzel olmuştu
ben de şu dantelli sepetlerin büyüklerinden istedim ama kapalı ve istediğim boyutta yok maleseff
Anladım canım . İkea da vardır belki düzenleme ile ilgili çok seçenek mevcut ona bakabilirsin :)
ayy canım bakmadım kiii
dandik pazarlar, ikea, sosyete pazarları, halk pazarları her bir yeri aradım da dur bakalım çıkar inşallah karşıma bir gün bir yerde :)
bu arada inşallah bizim burada buluşuruz canım benim yazamadım sabahleyin şimdi yazıyorum :)
Anladım canım ben çeyizleri anneme gönderdim gerievde kullanılacak harici çeyiz bırakmadım. Çok yer kaplıyordu :)
Ben de varim hatunlar hamilelik ve yeni evimi sevmemeden dolayi biraz tembellestim ve kendimk bir duzene koymak istiyorum yardimi olur diye dusunuyorum bu topigin.tum sayfalari okuyamadim tam olarak napiyoruz biri aciklayabilir mi acaba
bende anneme yolluyorum :) her ay mutlaka birşeyler gönderiyorum patiklerden ve baş örtülerinden ayırıp yiğenlerime dagıtıcam baya yer boşalır.fotoğraf atsakmı buraya düzen konusunda fikir olur :)
tüh canımmm ya kötüymüş senin
a101 e dolaplar geliyor canım bayaaa uygun aslında koyacak yerin varsa düşünür müsün?
Ben de varim hatunlar hamilelik ve yeni evimi sevmemeden dolayi biraz tembellestim ve kendimk bir duzene koymak istiyorum yardimi olur diye dusunuyorum bu topigin.tum sayfalari okuyamadim tam olarak napiyoruz biri aciklayabilir mi acaba
bende anneme yolluyorum :) her ay mutlaka birşeyler gönderiyorum patiklerden ve baş örtülerinden ayırıp yiğenlerime dagıtıcam baya yer boşalır.fotoğraf atsakmı buraya düzen konusunda fikir olur :)
oooooooooooooo foto dedin akşam şenlendiyorummmmmmm o zaman buraları
Aynen :) ben de atlatirim insallahayy o dönemi bende yeni atlattım canım :)
bide eve yeni taşınmıştım saldım da saldım ev içler acısıydı
Alkış bulamadım :Hosbuldumm :) Himm simdilik isim kolay o zman :) eee bismillah diyip baslayim
1- bulasik makinesi bosaltilacak
2- banyo temizlenecek
3- kuruyan camasirlar toplanacak
4- beyaz camasirlar atilacak
5- salon supurup silinip toz alinacak
Uygun mudur acaba:)
Tesekkur ederimAlkış bulamadım :o yüzden kalpler gönderiyorum canım sana aynen böyle :)
Hosbuldumm :) Himm simdilik isim kolay o zman :) eee bismillah diyip baslayim
1- bulasik makinesi bosaltilacak
2- banyo temizlenecek
3- kuruyan camasirlar toplanacak
4- beyaz camasirlar atilacak
5- salon supurup silinip toz alinacak
Uygun mudur acaba:)
Bunu sevdim iste :)süperdir sadece süpürme silme ve toz alma farklı başlıklarda olabilir canım benim
Canım seni forumda bir yerde gördüm ama neresiydi tam hatırlayamıyorum. Olivia'nın çocuksuz mutlu yaşayanlar topiği olabilir mi?Ben de katılıyorum bebişkolarr