- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi heyecandorukta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk :)
tamam o zaman buzdolabı beklesin :)
bende geçen hafta halıları yıkamaya verdim. önümüzdeki ay bahar temizliğine başlıcam burası iyi oldu :)
Hayırlı cumalar kızlar
Dün maratonu geç başlattım saat dokuz gibi
Ama yarım saat değil bebiş o saate anca uyudu kucaktanda inmediği için geç oldu ama çoktandır bi odayı işgal etmiş yaklaşık yedi makina çamaşır ütüledim oğlum uyanana kadar iki saat filan
Bu sabah kalan bi makinayı ütüledim çamaşırları yerleştirdim
Çocukların odası bugünkü beş maddenin hepsi aslında
1-Çocuk odasındaki tüm dağınıklık toplanacak
2-çarşaflar değişecek
3-ütülenen çamaşırları yerleştirilecek
4-aynaları silinecek (cam uzun sürer bilemiyom şimdi)
5-yer süpürülüp toz alınacak
Öbür on maddeyi halen anlamadım ara sıra bakarım okiş bebik uyudu ben kaçar
mutfak temizliğinde ben mutfak balkonunu da yıkarım :) bide saklama kutuları alıcam düzen için
Haydi yok mu arttıran:=)
1- heyecandorukta
2- yesa
3- flores
4- @soocute
5- clemantin
6- @anka_misali
7- Y Yagmurluk
8- @NAZ__24
9- buble
10- KaranfilliGazoz
11- buna
12- MaRaL_
13- cnntrm
14- S Sevilah
15- Mia-
TAM 15 KİŞİ OLMUŞTUKKKKKKKKKKKKKKK
MADDE YAZMAYAN ARKADAŞLAR 5 MADDE YAZIYORUZ YATANA KADAR BİTİRİYORUZ VE
ŞU LİNKE
artı eksi olarak bildirim yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-eve-dair-bildirimler.911676/#post-45559515
heyecandorukta bir önceki günün bildirimi yine ertesi gün saat 9'a kadar olsun mu?
Ben de katılıyorum bebişkolarr
yok canım zaten bahar temizliğini de yavaş yavaş yapmış gibi de oluyoruz 15 gün içerisinde mutfak bitecek, günlük ödevlere istersen cam silmek, halı silmek falan ekleyip bahar temizliğini de aradan çıkarabilirsin
oooooooooooooooooooooooo kimleri görüyoruz kimleri görüyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
bu sefer kaçmak yok ama bakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hoş geldinnn Hemen listeye ekliyor 5 madde bekliyorum :) Bu arada foruma ilk geldiğim zamanlardan yazılarınızı hatırlıyorum karıştırmıyorsam eğer kişisel bakım ile ilgili o yönde de tavsiyelere açığım
Bende önümüzdeki hafta vereceğim halıları yıkamaya aynen bu bahar temizliği ile birlikte bir daha iş birikmesin yavaş yavaş ama düzenli gitsin isitiyorummm :)
Ben de bugunluk 5 maddemi yazayım.
- Bulaşıklar halledilecek
- Kuruyan çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek
- Nevresim yıkanıp asılacak
- Wc yıkanacak
- Dağınıklık toplanacak
Ay sığmıyor 5 maddeye keşke 10 olsaydı Diğerlerini de fazladan yaparım artık onları da yazayım unutmayım
-Koltuklar fırçalanacak
-Kedilerin kumu temizlenecek
-Ev süpürülecek
-Toz alınacak
-Yerler silinecek
Yok yok kaçmıcam bu sefer
Kuzum bu 5 maddeyi kendimiz günlük belirliyoruz değil mi diğer 10 maddeyi sayfa belirliyor.
Birde alışkanlık nasıl olacak? O da mı sayfada kararlastıralacak?
Ayy hatırlayamadım canım ama fikirleşiriz tabi:) Senin başka bir nickin varmıydı
hemde yorulmuş olmıcaz canım süper
Ben de bugunluk 5 maddemi yazayım.
- Bulaşıklar halledilecek
- Kuruyan çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek
- Nevresim yıkanıp asılacak
- Wc yıkanacak
- Dağınıklık toplanacak
Ay sığmıyor 5 maddeye keşke 10 olsaydı Diğerlerini de fazladan yaparım artık onları da yazayım unutmayım
-Koltuklar fırçalanacak
-Kedilerin kumu temizlenecek
-Ev süpürülecek
-Toz alınacak
-Yerler silinecek
canım bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
5 madde 5
10 olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dur pardon ilk günden böyle yapmayım
canım 10 değil 5 paylaşıyoruz tamam mı
Canım az önce seni etiketlediğim sayfa var ya bildirim sayfamız. Oradaki sıraya göre her pazartesi birimiz bir alışkanlık yazacağız. Pazartesi ben vereceğim haftaya pazartesi yesa o şekilde devam edecek :)
Hayır ben gözlem yapıyordum sadece Okuyup öğrenmeye çalışıyordum konuşmaya yeni yeni başladım
Biz 5i bir günde bitiremediğimiz için 10 yapanları kıskanıyoruz canım
O kutular inanılmaz düzen sağlıyor. En kullanışlı olanlardan bulursun inşallah canım dikdörtgen şeklinde olanlar hem az yer kaplıyor hem de düzenli duruyor :)
Yok yok kaçmıcam bu sefer
Kuzum bu 5 maddeyi kendimiz günlük belirliyoruz değil mi diğer 10 maddeyi sayfa belirliyor.
Birde alışkanlık nasıl olacak? O da mı sayfada kararlastıralacak?
Ayy hatırlayamadım canım ama fikirleşiriz tabi:) Senin başka bir nickin varmıydı
İlk yazdıgım 5 gecerli canım diğerlerini öylesine yazdım şok olma
Hah anladım şimdi. O zaman memnun oldum çok
bu pazar bakıcam canım bi tane büyük almak istiyorum deterjanları koymak için
bisküvi ve kuru baklagiller içinde orta boy alıcam.
yatak odasına hurç alıcam gardolap üstüne
Canım ya dolap üstü hurç çok toz topluyor onun yerine bende hafta sonu vakumlu poşetlerden alacağım baza altına koymak için ondan olmaz mı ki ? Hem düzensiz görüntü olmaz hem de boşuna temizlemeye iş çıkmaz :)
Toz deterjan koymak için mi ? Diğer kutuları toplu koymak için mi tatlım?YAAA deterjanları koymak için ben de istiyorum ama kapaklı istiyorum bulamadım hiç içime sinen bir şey
Anladım canım ben çeyizleri anneme gönderdim geri evde kullanılacak harici çeyiz bırakmadım. Çok yer kaplıyordu :)benim depolama alanım çok az canım.
vitrin konsol yok sandıklı kanepem yok dolabım yok çeyiz sandığım da yok :) o yüzden kutuda duruyo bazı eşyalarım
bazamın altında çeyizlerim vs var :)
benim depolama alanım çok az canım.
vitrin konsol yok sandıklı kanepem yok dolabım yok çeyiz sandığım da yok :) o yüzden kutuda duruyo bazı eşyalarım
bazamın altında çeyizlerim vs var :)