DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Canım benimki philps maratonlardan şiddetle tavsiye ederim çok süper süpürüyor.. Ben de yeni aldım 3 ay falan oldu... Ne alırsan al hepa filtreli al

Canım benimki philps maratonlardan şiddetle tavsiye ederim çok süper süpürüyor.. Ben de yeni aldım 3 ay falan oldu... Ne alırsan al hepa filtreli al
Benim bozulan süpürgemde Philips di . Memnundum gayet iyi temizliyor Philips. Hemen bakıyorum canım internetten . Çok teşekkür ederim
modeli mi hepa filitreli oluyor

Bence philips maratonun yeni çikan ürünü çok güzel duruyor,yorumlari da güzel,torbasiz ve sulu süpürge degil,bi daha süpürge düsünürsem bu modeli düsünüyorum.ben arnica boranin sulu süpürgesini almistim cok da memnun degilim idare eder(oglumun astimi oldugu icin sulu tercih ettim,sulu süpürge isi cok berbat biseymis)

-ortaligi topladim+
-bulasiklari hallettim+
Sonra esim geldi alisverise gidelim dedi ve bütün isler aksadi,geldik yemek hazirladim yedik yemekden sonra bir agirlik bir bas agrisi oldu simdi biraz dinleniyorum kendimi iyi hissedince kalan islere devam edicem insallah

Teşekkür ederim canım. Çok kişi Philips maratonu tavsiye etti. Bende ona bakacağım . Eşimide ikna edebilirsem alacağım inşallah .

Benim bozulan süpürgemde Philips di . Memnundum gayet iyi temizliyor Philips. Hemen bakıyorum canım internetten . Çok teşekkür ederim
modeli mi hepa filitreli oluyor

http://www.hepsiburada.com/philips-...rbasiz-elektrikli-supurgesi-pm-evphilfc923801

Benimki bu model canım.. Ekstradan turbo fırçası var diye tercih ettim... Halıda hiç saç bırakmıyor... Ama çok da lazım değil tabi diğer başlık da çok iyi alıyor... En düşük ayarda bile güzel çekiyor... Sessiz oluyor o zaman gece falan acil bişey olsa çalıştırabilirsin...

Hepa filtresi canım... İçerde havayla tozu ayrıştırıyor dışarı hiç toz vermiyor...yeni çıkan modellerin çoğunda var...
Daha da butçeni artırırsan nilfisk ve dysonlara da bakabilirsin...

- beyazları makineye at +
- ütü yap
- yatak odanı topla +
- oturma odanı topla +
- yerleri sil +
sadece ütü kaldı ama yatmadan halledecegim

Özellikleri çok iyiymiş .Bu markayı almayı düşünüyorum .
Teşekkürler canım

Yorgunluktan oluyorummmmm 3 kg yufka sardım dondurucuya attım yarın posetleyip fotoğraf atacağım isteyen olursa tarife veririm çok güzel oluyor :) 1 kg da yaprak sardım :) çok yoruldum ama acil misafirler için çok rahatladım.

Kızlar siz kurabiye kek falan koyuyor musunuz dondurucuya onlar da olur mu ???

bravo çok iyi, keşke benim olsaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…