- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 36
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.401
Ahaha baktim kimseden ses cikmayinca ben de oturdum kaldimTeklif hala geçerliyse ben varım
Bu sefer böyle olsun o halde . Bidahakine inşallahAhaha baktim kimseden ses cikmayinca ben de oturdum kaldim
Yeter yeter bugun bende de var bi tembellik yazdiklarimi tamamlasaydim o yeter bana :)Bu sefer böyle olsun o halde . Bidahakine inşallah
Ben bikaç iş yaptım yeter bu kadar
Var ablasi 5,5 aylikhatırladığım kadariyla senin de bebis vardi.bence icerde olmasi disarda olmasindan daha kolay bakalim dogum yaptıktan sonra buralarda olabilecek miyim ben
Masallah onaa:) bi dusun hamileligini bi de simdiki halini sen daha iyi bilirsin ama bana dogunca daha zor gibi geliyorVar ablasi 5,5 aylik
Bilmem ki hangisi kolay
Cok tesekkurler darisi basinaMasallah onaa:) bi dusun hamileligini bi de simdiki halini sen daha iyi bilirsin ama bana dogunca daha zor gibi geliyor
Kesinlikle daha zor gazdan günlerce uyumadığım günler geri sokuveresim gelirdi.
Geçti gitti o günler 3. yu bekliyorum şimdi..
yok hic gozum korkmadi simdi gercektenCok tesekkurler darisi basina
Ya ben hamileyken cok rahattim canim
Gezmedigim yer kalmadi yurt ici yurt disi
Dogumca cok huysuz bir bebek olmamasina ragmen eve cakilip kaliyor insan ,bence tek kotu yonu bu
Masallah masallahKorkma canım... İnşallah uslu bebek olur rahat edersin.. Benim oğlum da eylülde doğdu.. Sonra ben 40 tan sonra yine hamile kalmışım kız bi de üstüne erken doğdu 10 ay var ikisinin arasında... Biri 10 aylık bebek biri prematüre bol gazlı bi bebek bak ölmedim hala ayaktayımAllah sabrını veriyor... Merak etme sen.. Yetmedi o kadar sıkıntı rahata erdim uzatayım ayaklarımı yatayım demedim 3. yu yaptım hala ayaktayım
Cok buyuk cesaret masallahKorkma canım... İnşallah uslu bebek olur rahat edersin.. Benim oğlum da eylülde doğdu.. Sonra ben 40 tan sonra yine hamile kalmışım kız bi de üstüne erken doğdu 10 ay var ikisinin arasında... Biri 10 aylık bebek biri prematüre bol gazlı bi bebek bak ölmedim hala ayaktayımAllah sabrını veriyor... Merak etme sen.. Yetmedi o kadar sıkıntı rahata erdim uzatayım ayaklarımı yatayım demedim 3. yu yaptım hala ayaktayım
Canimmmm annemin evinde olmamdan dolayi pek bi duzenim yok anneme arada yardım ediyorum tabikide, yazmaya çalışacağım. Her gün yazamasam da haftalik bildirim yapsam olur mu acep17 mart tan itibaren bildirim yapmayan arkadaşlar
tamam mı devam mıııııııııııııııııııııııı
12 kişi 6 gündür hiç bildirim yapmamış
4.FAZLANAZLI
5.clemantin
7. @Yagmurluk
10. @KaranfilliGazoz
11. @buna
12. @MaRaL_
14. @Sevilah
15. @sumeyra1990
24. @kahveyesil
26. @Diclesum