- 28 Kasım 2010
- 41.525
- 137.367
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.381
Aynen yaaa ben de diyorum bunu saymam bi daha gelmelisin diyehahha iyiymiş ayda 2 kere al memnunsan
Sagolsun becerikli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaaa ben de diyorum bunu saymam bi daha gelmelisin diyehahha iyiymiş ayda 2 kere al memnunsan
Bir ucluYok canim benim esim afedersin elinden gelse kiçini bile bana yikatir o konuda $anssizim maalesef koltuk yikatmayi bende dü$ündümde ,kaca yikattin sen
Ay ben de benimkinin gozune bakarim bisey istese diye ama yoktemizlikte yardım eder ama şu çay muhabbetine sinir oluyorum kalksın kendi çayını kendi alsın ya eli yok mu
bilgisayarın başından kalksa benımkı de yapcak ama yapısmıs oraya oAy ben de benimkinin gozune bakarim bisey istese diye ama yok
Her isi kendi yapar
Spatula goturbilgisayarın başından kalksa benımkı de yapcak ama yapısmıs oraya o
hahaha çok iyi ya bu gece öyle yapıyım sonra niye cocuk olmuyo olmaz tabi yapmak lazımSpatula gotur
Nooldu derse de aaaa yapismissindir cikarmaya geldiydim de
Spermler de oturmaya alismis hareket etmiyordurhahaha çok iyi ya bu gece öyle yapıyım sonra niye cocuk olmuyo olmaz tabi yapmak lazım
Spermler de oturmaya alismis hareket etmiyordur
kız hamiş hamiş ne maratonu ya bi oturun yerinizdeMaraton yapmak isteyen var miiiii acabaaaa
Otur otur bu ev nolacak ilk haftalar o konunun acisini cikarttim surda rahat is yapacagim 2 ayim kaldi sonra yine oturcam gibi gorunuyorkız hamiş hamiş ne maratonu ya bi oturun yerinizde
valla bana nasip olursa ben bırak maratonu bardak yıkamıcammOtur otur bu ev nolacak ilk haftalar o konunun acisini cikarttim surda rahat is yapacagim 2 ayim kaldi sonra yine oturcam gibi gorunuyor
Senin yerine isleri yapacak biri varsa tabi neden olmasin ohh missvalla bana nasip olursa ben bırak maratonu bardak yıkamıcamm
yok ama hamiş olunca olur herhalde en azından eşim varSenin yerine isleri yapacak biri varsa tabi neden olmasin ohh miss
Es benimki olursa isin zor :)yok ama hamiş olunca olur herhalde en azından eşim var
Birak yikilsin evOtur otur bu ev nolacak ilk haftalar o konunun acisini cikarttim surda rahat is yapacagim 2 ayim kaldi sonra yine oturcam gibi gorunuyor
Teklif hala geçerliyse ben varımMaraton yapmak isteyen var miiiii acabaaaa
Kızlar ben gruptan cıkıyorum bildirim yapamıcam üyeliğimi dondurmayı dusunuyorum cunku. Kolay gelsin hepinize haber vereyim dedim.
Yaaaa bananeee gitmemBirak yikilsin ev
Senden kiymetli mi?
Hamilelere yasak burasi