-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.361
o da bunu diceğimi bildiği için annesini örnek vermezAnasiyla otursaymis
Yaptim kuzu yaptimdarkmore maratonu yaptinmi
Ay bunlarin da guya hepsinin anasi temizo da bunu diceğimi bildiği için annesini örnek vermez
hahhahAy bunlarin da guya hepsinin anasi temiz
Simdi sovcem
Benimki de guya cok temizmis ama eve ilk geldiginde salona kadar ayakkabilariyla girdiydi hali yok diye oyle sandim dedi bi de
Oha masallah kedi gibi dogurmus kaynanahahhahkız benimki cidden temiz maşşallah 5 erkek çocuk bide koca bide çalısıyo ama ev tertemiz
Bende evi süpürdüm ,toz aldim, yerleri sildim ,benimde esim geldi bende kahvaltilik hazirladimYaptim kuzu yaptim
Sen naaptin?
Evi sildim
Oglumla ilgilendim arada
Camasirlari kurutmaya attim
Esim geldi ona kahvalti hazirladim
Sofrayi topladim simdi cayimi iciyorum
Sen benden iyisin masallah isler bitmisBende evi süpürdüm ,toz aldim, yerleri sildim ,benimde esim geldi bende kahvaltilik hazirladim:)
Çayda demledim bende yiyecem çayimi içicem
Sen bu hızla onu da temizlersinçörek de bittiheryer yağğ
temizledimmSen bu hızla onu da temizlersin
Yok canim bende isler bitmez nerdee o günler,Sen benden iyisin masallah isler bitmis
Hadi afiyetler olsun
çocukları maratonda yıkama sakatlık cıkar allah korusunYok canim bende isler bitmez nerdee o günler,
Gözüme batan o kadar is varki
Bir sonraki maratonum cocuklari yikamak wc banyo yikamak ütü yapmak salonun halisini silmek,camlar silinecek balkonlar yikanacak ,aslinda benim bahar temizligine ihtiyacim var koltuklar silinecek en korktugum temizlik duvar silmek
çocukları maratonda yıkama sakatlık cıkar allah korusun
neden korkuyosun duvar silmektenn ben komple evi silmedim hiç ama ara ara bi duvarı gözüme kestirip kirli yerlerini siliyorum
valla ben pek silmedim öyle işte arada bizim minnoş patileriyle iz yapıyo marmak izi oluyo diye siliyorum bugun de mutfakta kullanmam için teyzemın getirdiği ama benım nefret ettiğim o sarı bezi çöpe atmak için duvar sildim attımDogru söylüyosun cocuklarin bir yerini kirarim mazallah
Ne bileyim duvar temizligi hep gözümde büyüyor belki de ben duvar silme konusunda pratik degilim
Duvar silmede tecrübeliler anlatirsa iyi olur aslinda,sen nasil siliyorsun
Ben koltuklara yikamaci cagirdim gecen haftaYok canim bende isler bitmez nerdee o günler,
Gözüme batan o kadar is varki
Bir sonraki maratonum cocuklari yikamak wc banyo yikamak ütü yapmak salonun halisini silmek,camlar silinecek balkonlar yikanacak ,aslinda benim bahar temizligine ihtiyacim var koltuklar silinecek en korktugum temizlik duvar silmek
hahha iyiymiş ayda 2 kere al memnunsanBen koltuklara yikamaci cagirdim gecen hafta
Duvarlari ben de hic silmedim o is erkek isi bence
ya da ben fazla uyanigim
Esime sil desem yok demez
Camlari o siliyor mesela komple ayda bir hic aksatmaz cok memnunum kendisinden