- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.421
Canimmmm annemin evinde olmamdan dolayi pek bi duzenim yok anneme arada yardım ediyorum tabikide, yazmaya çalışacağım. Her gün yazamasam da haftalik bildirim yapsam olur mu acep
Ben varımmmmMaratoncu geldi haniiimm. Pazar pazar maraton mu olur deme takil bana evini toparlaben 16.30 da maraton yapacagim katilmak isteyen varsa beklerim
En az 1 saat diye dusunuyorum daha fazla uzamadan islerimin bitmesi temennisiyleSüresi ne kadar
tamam cnm başlıyalım o zamanEn az 1 saat diye dusunuyorum daha fazla uzamadan islerimin bitmesi temennisiyle
Benim maraton iptal hadi disari diye tutturdu benimkiT
tamam cnm başlıyalım o zaman
Benim işler bir saati de geçebilir
Ben de bi hızla başladım . Sonra dışarı çıkmam icap etti bi yazarım saat yaptımBenim maraton iptal hadi disari diye tutturdu benimki
haftalık toplu bildirim yapma canım da girebildiğin zaman saat 10:00 dan önce yaparsın
mazeretli olduktan sonra sıkıntı yok bence, 1 hafta bile girilmediği durumlar olabilir
1 tuvalet varrGünaydın
Bugün pazartesi ve yeni alışkanlık günülistenin 3. sırasında olduğum için sıra bende :)
Her gün en az 1 kez tuvaleti yıkamak(sabah ilk iş veya akşam yatmadan önce, çamaşır suyu veya güvendiğiniz başka bir ürünle fırçalayarak) Gerek gördükçe de hem iç hem dış temizliğini yapmak.