DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Canimmmm annemin evinde olmamdan dolayi pek bi duzenim yok anneme arada yardım ediyorum tabikide, yazmaya çalışacağım. Her gün yazamasam da haftalik bildirim yapsam olur mu acep o_O

haftalık toplu bildirim yapma canım da girebildiğin zaman saat 10:00 dan önce yaparsın :KK68:

mazeretli olduktan sonra sıkıntı yok bence, 1 hafta bile girilmediği durumlar olabilir :KK68:

Maratoncu geldi haniiimm. Pazar pazar maraton mu olur deme takil bana evini toparla :-) ben 16.30 da maraton yapacagim katilmak isteyen varsa beklerim:KK28:

Bugünkü 5 maddem :
1. Ortalık toplanacak..... tamamdır
2. Mutfak toparlanacak..... tamamdır
3. Planlar yapilacak..... bir kısmı yapıldı
4. Kitap okunacak..... bugün olmadı :KK43:
5. Kızkardeşe gidilecek.....gidildi :)

haftalık toplu bildirim yapma canım da girebildiğin zaman saat 10:00 dan önce yaparsın :KK68:

mazeretli olduktan sonra sıkıntı yok bence, 1 hafta bile girilmediği durumlar olabilir :KK68:
:KK200::KK15::KK60::KK68::KK74::KK200:

Kızlarrr merhaba,

Cumartesi günü günüm vardı onu hallettim çok şükür...
Ama dün yorgunluktan öldüm buraya gelip yazamadım bile gün boyu yataktan çıkmak istemedim nasıl stres yapıp nasıl yorduysam artık kendimi bugün iyiyim çok şükür:) Şimdi de işteyim geçmişi okuyamıyorum sizler nasılsınız?
Bugün yoğun çalışmam lazım akşam bakabilirim artık tekrar...

28.03.2016 5 Madde:

1- Salon süpürülüp silinecek toz alınacak
2- Yatak odası süpürülüp silinecek toz alınacak
3-Mutfak süpürülüp silinecek
4-Banyo-wc yıkanacak
5- 2 Makina çamaşır yıkanacak

günaydın herkese,mutlu haftalar..nerdeyse 1 haftadır ilk defa bu sabah kendimi iyi hissederek,ağrısız açtım gözümü..çok şükür diyorum.en büyük nimet sağlık gerçekten..
bugünkü 5 maddem;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*kuruyanlar toplanıp yerleşecek
*banyo lavabosu temizlenecek
*evin dağınıklığı toplanacak
*mutfak zemini temizlenecek

Günaydın :KK15:

Bugün pazartesi ve yeni alışkanlık günü :KK200: listenin 3. sırasında olduğum için sıra bende :)
Her gün en az 1 kez tuvaleti yıkamak(sabah ilk iş veya akşam yatmadan önce, çamaşır suyu veya güvendiğiniz başka bir ürünle fırçalayarak) Gerek gördükçe de hem iç hem dış temizliğini yapmak.

Günaydın :KK15:

Bugün pazartesi ve yeni alışkanlık günü :KK200: listenin 3. sırasında olduğum için sıra bende :)
Her gün en az 1 kez tuvaleti yıkamak(sabah ilk iş veya akşam yatmadan önce, çamaşır suyu veya güvendiğiniz başka bir ürünle fırçalayarak) Gerek gördükçe de hem iç hem dış temizliğini yapmak.
1 tuvalet varr :KK70: hergün yapmaya çalısıyodum zatenn sayende mutlaka yapıcamm :KK200:

31.03.2016 Mutfak Bildirimlerimizin son günü :KK73::KK73::KK73:

01.04.2016 için 15 günlük odamız neresi olsunnnn?

En çok nereye ihtiyaç var herkes cevap versin ki ona göre belirleyelim :)

Bu haftanın alışkanlığını flores flores vermiş:

1. heyecandorukta heyecandorukta
2. yesa yesa
3. flores flores
4. @soocute
5. clemantin clemantin
6. @anka_misali
7. Y Yagmurluk
8. @NAZ__24
9. buble buble
10. KaranfilliGazoz KaranfilliGazoz
11. buna buna
12. MaRaL_ MaRaL_
13. cnntrm cnntrm
14. S Sevilah
15. @sumeyra1990
16. @2KediAnnesi
17. kakule71 kakule71
18. NAVLEE NAVLEE
19. Nurhayal Nurhayal
20. bendimahi bendimahi
21. Spencer90 Spencer90
22. @elifcino
23. @Nif19
24. K kahveyesil
25. @evlimutluuu
26. D Diclesum
27. ayhkdry ayhkdry
28. eshma eshma
29. zambak86 zambak86
30. darkmore darkmore
31. Busenur111 Busenur111
32. hadinur hadinur

Ve bu arada kimler bizimle devam ediyorrr???

X