- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.341
Ya su zeusu bana bi gonder azcik minciklayayim maymunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya su zeusu bana bi gonder azcik minciklayayim maymunu
mutfak dolaplarına girdim çıkamadım boşalt sil kurula kaldır bi de ekstra angarya şeyler çıktı daha buzdolabını da silmem lazım.dinlen dinlen neler yaptın ? camları da yarına bırak yorma kendını benim gibi
bakabildiğimden değil ya iş olsun işte anlamam inanmamda :))Ay ne guzel keske ben de fal bakabilsem eglence olurdu
puahhahhahhaha ne sirkesi be silkelemek demek istemiş
Ama eglence oluyor iste benim de annem arada israr kiyamet zorla bakar bana guleriz muhabbet olur ay ne ozlemisim annemi yaaaamutfak dolaplarına girdim çıkamadım boşalt sil kurula kaldır bi de ekstra angarya şeyler çıktı daha buzdolabını da silmem lazım.
bakabildiğimden değil ya iş olsun işte anlamam inanmamda :))
Ben varim13.30da kendi kendime maraton yapicam var mi katilan cimcimelerrr
sen bide hamilesinn iki maraton yaptınBen mutfağı toplayıp yatacağım artık... Süpürgeyi kalkınca açarım inşallah... Çok yoruldum valla .
Kiblicem seni vallahaben katılırım da iş kalmadı ki evde
Bende is cok ben o zaman sana katilirim kuzuben çöreği halledince yarım saatlik yaparım
sen öyle diyon da sabah eşime sordum ev temiz mi diye hayır dedi toplu ama demi dedim eh dediKiblicem seni vallaha
Hep is yapiyo sinir oluyom yazcam hemi de
tamam yazarım sana beraber başlarızBende is cok ben o zaman sana katilirim kuzu
Maşallah ne çok iş yapmışsıntamam yazarım sana beraber başlarız
Anasiyla otursaymissen öyle diyon da sabah eşime sordum ev temiz mi diye hayır dedi toplu ama demi dedim eh dedi
annesi çok temiz oyle alışmıs ben pis gelıyorum ona