- 12 Mart 2016
- 279
- 395
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.321
ama hemen sonra çörek yapıcam ben olmaz ki çamasır suyuyla yapınca havalanması gerekir demi en az bi gün . en azından üstünde hamurla oynanamaz
oo en sevdiğimcanım maratonda saat belirlenir aynı anda kalkılır aynı anda geliriz mesela 1 saat ya da yarım saat
dk tutulur alarm da kurabilirsin evde ne ihtiyaç varsa koştur koştur o yapılır :)
öyle yapıyımm teşekkürlerrSirkeli karbonatlı bi karışımla silebilirsin cnm
oo en sevdiğimee şu an maratonda olmamız gerekmıyomu 10.30 demissinz
hahha sende beni söyleme o zamanHAHHAHAHA süpersin canım kızlar maratonda ben bugün çalışıyorum iş yerinde maratondayım da azıcık ara verdim
aramızda kalsın bizimkilere söyleme
2. maratona bende katılabilirmiyimmBen geldim 15. Dk mola..
Sonra aynı grup yine maratona devam... 12.45 e kadar...
Şimdiye kadar yaptıklarım... Nevresimleri makineye attım, mutfak dolaplarını düzelttim dıştan sildim.. Tezgahı çamaşır suyuyla temizledim üzerinden 3 kere sirkeli suyka geçtim... Ocağa sut taşmıştı onu sildim.. Fırına amway deterjan surdum bekliyorum şimdi moladan sonra sileceğim...
Rica ederimöyle yapıyımm teşekkürlerr
Amiin Insallah:)Ah bi de bebisin geliyor senin canimAllah sag salim kucagina almayi nasip etsin
bide toz aldımmmbelim koptu resmen
mutfak tezgahımda yıkanmıs bulasıklar vardı onları kaldırdım fayanslara tezgaha aspiratöre ocağa heryere yağçözü doldurdum bi güzel sildim sonra ocağı sirke ve karbonatla sildim duruladım mis oldu heryer çörek yapmaya hazır hale geldi yanii
yerleri sirkeli suyla sildım banyoyu topladım klozeti ve lavobayı bi elden geçirdim yerini sildim paspası kurumustu serdim
en son da çöreğim için haşhaşı hazırladım geldimmama öldümm ama her işim de bittiiiiii
dinlen dinlen neler yaptın ? camları da yarına bırak yorma kendını benim gibibitmedi işler biraz dinleneyim bi kahve içeyim fal bakayım devam ederim bitecek gibi değil mutfak camlarını sileyim diyorum püf
Masallah sanaaabelim koptu resmen
mutfak tezgahımda yıkanmıs bulasıklar vardı onları kaldırdım fayanslara tezgaha aspiratöre ocağa heryere yağçözü doldurdum bi güzel sildim sonra ocağı sirke ve karbonatla sildim duruladım mis oldu heryer çörek yapmaya hazır hale geldi yanii
yerleri sirkeli suyla sildım banyoyu topladım klozeti ve lavobayı bi elden geçirdim yerini sildim paspası kurumustu serdim
en son da çöreğim için haşhaşı hazırladım geldimmama öldümm ama her işim de bittiiiiii
Ay ne guzel keske ben de fal bakabilsembitmedi işler biraz dinleneyim bi kahve içeyim fal bakayım devam ederim bitecek gibi değil mutfak camlarını sileyim diyorum püf
Ya su zeusu bana bi gonder azcik minciklayayim maymunuben evin içinde koşturdum zeus peşimden koşturdu hahah
aa ben bide gözüme çok kirli gelen bi duvar sildimmm