DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Canmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun

Dünya ne garip sen bugün bebeğin cinsiyetini öğrendin ben de bugun ilk deneme bat bekliyordum kırmızı kart yedim hayat ne garip çiçekler falan
Cok tesekkur ederim :) daha ilk denemeymis insallah en yakin zamanda mutlulugunu paylasiriz

Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Insallah canim cok tesekkur ederim

22.03.2016 maddelerim
1.Çamaşır toplanıp katlanarak yerleştirildi.
2.Çamaşır makinesi yine çalıştırıldı.
3.Yemek hazırlandı ve yenildi.
4.Bulaşıklar toplandı ve tezgah tertemiz bırakıldı.
5.Kadınlar kulubünde dolaşmak.

hayırlı akşamlar arkadaşlar bilenler biliyor annem meme kanseri.
yarın 3. kemoterapimize gideceğiz dua istirham ederiz

yarınki maddelerim şimdiden gelsin

1. annemle hastaneye gitmek
2. annem için ekstra neşeli enerjik pozitif ve güleç olmak
3. anneme ve tüm şifa bekleyen hastalara dua etmek
4. ona onu çooooook sevdiğimi söylemek
5. inş. Kur'an okumak

bu defa böyle olsun mu

2. Hafta aliskanlik geldi hanimmmmmmmmm

HER GECE YATMADAN ÖNCE OTURMA ODASI TOPLANACAK DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE BIRAKILIP UYKUYA GEÇİLECEK

Ne kadar gerekli bir alışkanlık yesa tatlımcım yaaa 2 gündür toplayıp yatıyorum :)
Ne sorusu tatlım neye çalışıyorsun ?
Merhaba beni de alir misiniz araniza?
Ben de banyomu tuvaletimi ve mutfagimi temizledim, camasirlarim su an yikaniyor, bebis emziriyorum , daha yemek yapicam
Hoş geldin canımmmm
Selam bende katilabilirmiyim ?
Tabii kiiii aramıza hoş geldinnnn canım

aa ne güzel bir topik. 3 temmuzda evleniyorum, sonrasında ben de yazarım inşallah. herkese kolay gelsin kızlar
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin canımmm Ara ara bak buraya da evlenince damdan düşmüş gibi olma benim gibi canım

Nasıldı denetim kuzum sıkıntı yok demi :)

Bi de dolap kulp neden değişecek ?
Çok şükür sıkıntısız bitti tatlımm
Ya banyodaki kulplar ilk takılanlarmış ince çıt çıt kırıldı kaç yıllık şey onları değiştim canım :)
İnşallah en kısa zamanda ısınır ve seversin canım :) Bende bir dönem kendi evimden soğumuştum sebepsiz yere annem her yeri sirke ile sildirdi ya psikolojik olarak geçti ya da etkisi oldu bir dene istersen canım :)

Geçmiş olsun cnm . Allah yardımcın olsun. Bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor düzelir inş
Allah razı olsun canım inşallah

Benim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmaz
Ayy inşallah sıkıntı olmamıştır canım bir şey yok değil mi ?
Aynen öyle canım eşim olsa bu kadar tepki vermezdim sanırım :)
Geçmiş olsun canım.. Canınızı sıkmayın
Geçen ay bende size benzer olay yaşadım
Allah kolaylık versin.
Allah razı olsun canım Bir daha yaşamayız inşallah :)
Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallah cok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu
Ayyyyy hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
Canmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun

Dünya ne garip sen bugün bebeğin cinsiyetini öğrendin ben de bugun ilk deneme bat bekliyordum kırmızı kart yedim hayat ne garip çiçekler falan
Daha ilkkk olması mucize zaten ilk seferde :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kuzum
bu forum çok iyi olmuş gerekli yani
Teşekkür ederizzz seni de ekliyor muyuz o zaman grubumuza canım :) İlk sayfaları okudun değil mi :)

En önemli maddeler canımmm Rabbim tüm hastalara tez zamanda şifa nasip eylesin inşallahhhh

Merhabaa arkadaşlar,

Yazamadım bugün hiç tesisatçılar geldi anlamadılar yarın şehir dışından tesisatçı gelecek bakalım ne olacak hala ara ara su geliyor kullanmıyorum mutfağı bakalım ne olacak yarın...

Madde belirleyemiyorum yarın belli olacak mutfağa göre bakalım

Allahim acil sifalar versin insallah
Yatmadan once ben de dua edeyim annecige

Kizlar ben yarin yine gec uyanirim malum bizim oglan bensiz uyumuyor mecburen sizden cok sonraya kaliyorum o nedenle simdiden yazayim dedim
23.03.2016 gunluk 5 maddem
1-) camasir yikamak, kurutup yerlerine yerlestirmek
2-) bebek odasini toplamak
3-) gardrop yerlestirmek
4-) ana yemek ve corba yapmak
5-) kitap okumak

Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallah cok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu

Hayırlı olsun canım. Annesinin minik kahramanı olacak o büyüyünce :)) Maşallah ona.

heyecandorukta yesa kızlar bu sıra beni biraz idare etseniz olur mu? Ne kadar sürecek bu isteksizlik bilmiyorum ama sadece evi toplayıp yemek yapıyorum o kadar. Sabah girebilsem yine 5 madde çıkarırım ama onu da yapamıyorum son günlerde Ben yine girmeye gayret edicem ama 3 gün kuralına katmayın beni bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…