- 28 Kasım 2010
- 41.525
- 137.383
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.101
Olsun Allah en hayirlisini sana versin canimCanmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun
Dünya ne garip sen bugün bebeğin cinsiyetini öğrendin ben de bugun ilk deneme bat bekliyordum kırmızı kart yedim hayat ne garip çiçekler falan
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallahHanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu
Bu işler kısmet olur elbet allah en kısa zamanda sana da nasip etsin cnmCanmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun
Dünya ne garip sen bugün bebeğin cinsiyetini öğrendin ben de bugun ilk deneme bat bekliyordum kırmızı kart yedim hayat ne garip çiçekler falan
Olsun Allah en hayirlisini sana versin canim
Sagligin huzurun yerinde olsun gerisi bos
Bu işler kısmet olur elbet allah en kısa zamanda sana da nasip etsin cnm
Cok tesekkur ederim :) daha ilk denemeymis insallah en yakin zamanda mutlulugunu paylasirizCanmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun
Insallah canim cok tesekkur ederimHayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Al benden de o kadar .Her gün her gün çamaşır yıkıyorum yeter diye bağırasım var.
2. Hafta aliskanlik geldi hanimmmmmmmmm
HER GECE YATMADAN ÖNCE OTURMA ODASI TOPLANACAK DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE BIRAKILIP UYKUYA GEÇİLECEK
Ne sorusu tatlım neye çalışıyorsun ?benimde annem vardı geçen hafta o sebeple rahat bi hafta geçirdim sağ olsun bu haftaya da temiz başladım. inşallah bu haftada öyle gider.
bugünkü 5 maddem:
1.yarın için yemek yapılacak
2. dün katlanan çamaşırlar yerine yerleştirilecek
3. aynalar silinecek
4. kızımla etkinlik yapılacak
5. en az 20 soru çözülecek
Hoş geldin canımmmmMerhaba beni de alir misiniz araniza?
Ben de banyomu tuvaletimi ve mutfagimi temizledim, camasirlarim su an yikaniyor, bebis emziriyorum , daha yemek yapicam
Tabii kiiii aramıza hoş geldinnnn canımSelam bende katilabilirmiyim ?
Şimdiden hayırlı olsun Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin canımmmaa ne güzel bir topik. 3 temmuzda evleniyorum, sonrasında ben de yazarım inşallah. herkese kolay gelsin kızlar
Çok şükür sıkıntısız bitti tatlımmNasıldı denetim kuzum sıkıntı yok demi :)
Bi de dolap kulp neden değişecek ?
İnşallah en kısa zamanda ısınır ve seversin canım :) Bende bir dönem kendi evimden soğumuştum sebepsiz yere annem her yeri sirke ile sildirdi ya psikolojik olarak geçti ya da etkisi oldu bir dene istersen canım :)öncelikle dünkü maddelerimi yapamadım. Yorgundum işe bile geç kaldım
kasım ayında eve tasındım o yüzden diğer eve göre aldıgım hiçbirsey bu eve olmadı bu evi sevemedim aslında daha güzel diğer evden ve ev sahibimiz de çok iyi.
Evi severek toplayamıyorum ....
Allah razı olsun canım inşallahGeçmiş olsun cnm . Allah yardımcın olsun. Bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor düzelir inş
Ayy inşallah sıkıntı olmamıştır canım bir şey yok değil mi ?Benim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmaz
Aynen öyle canım eşim olsa bu kadar tepki vermezdim sanırım :)canım geçmiş gitmiş olsun,sana birşey olmasın yeterki..sıkma canını oluyor böyle şeyler.eşin şuan yanında olamadığı için daha fazla etkileniyorsun sadece.hepsi gelip geçecek bunların,sonra gülerek anacaksınız bugünleri emin ol.ben kızıma 5,5 aylık hamileyken evimi su basmıştı..o anlar geldi gözümün önüne bir an.ağlaya ağlaya bir hal olmuştum,birde hamileliğin verdiği bir duygusallık vardı tabi..herkesin ödü kopmuştu bebeği düşüreceğim diye.bak şimdi o günleri hatırlayınca tebessüm ediyorum..
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım.. Canınızı sıkmayın
Geçen ay bende size benzer olay yaşadım
Allah kolaylık versin.
Ayyyyy hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin oğluşun inşallahHanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu
Daha ilkkk olması mucize zaten ilk seferde :) Rabbim hayırlısıyla nasip etsin kuzumCanmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun
Teşekkür ederizzz seni de ekliyor muyuz o zaman grubumuza canım :) İlk sayfaları okudun değil mi :)bu forum çok iyi olmuş gerekli yani
En önemli maddeler canımmm Rabbim tüm hastalara tez zamanda şifa nasip eylesin inşallahhhhhayırlı akşamlar arkadaşlar bilenler biliyor annem meme kanseri.
yarın 3. kemoterapimize gideceğiz dua istirham ederiz
yarınki maddelerim şimdiden gelsin
1. annemle hastaneye gitmek
2. annem için ekstra neşeli enerjik pozitif ve güleç olmak
3. anneme ve tüm şifa bekleyen hastalara dua etmek
4. ona onu çooooook sevdiğimi söylemek
5. inş. Kur'an okumak
bu defa böyle olsun mu
Allahim acil sifalar versin insallahhayırlı akşamlar arkadaşlar bilenler biliyor annem meme kanseri.
yarın 3. kemoterapimize gideceğiz dua istirham ederiz
yarınki maddelerim şimdiden gelsin
1. annemle hastaneye gitmek
2. annem için ekstra neşeli enerjik pozitif ve güleç olmak
3. anneme ve tüm şifa bekleyen hastalara dua etmek
4. ona onu çooooook sevdiğimi söylemek
5. inş. Kur'an okumak
bu defa böyle olsun mu
Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu