DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Selam kizlar benim 5 maddem
1 kaynanam gile gitmek GİDİLDi
2 orda cikan isleri yapmak YAPİLDİ
3camasir toplamak TOPLANDİ
4 makinaya camasir atmak ATİLDİ
5 mutfagi toplamak TOPLANDİ

Ağzım hiç boş durmuyor maşallah zaten :KK70: Kendimi frenlemesem bu defa 20 kiloyla bile kurtulamam işin içinden :KK70:
oooo dikkat ozaman canim vallahi bi geldilermi okilolar hic gitmiyor bendekiler bayadir bende:KK70::KK70:ama misafirlikleri uzadi yollicam ki yenileri gelsin

oooo dikkat ozaman canim vallahi bi geldilermi okilolar hic gitmiyor bendekiler bayadir bende:KK70::KK70:ama misafirlikleri uzadi yollicam ki yenileri gelsin

Oğlanda 19 kilo aldım ama çok zayıftım o zaman. 3 kilo hariç hepsini verdim 6 ay içinde. Ama son 2 yıldır kilo aldım şu an kilom normal. Bu defa o kadar almamam lazım çünkü boğazıma hakim olmaya çalışarak kilomu kontrol altında tutuyorum bir süredir. Sen de yolla artık bu kadar uzun zamanlı misafir olmaz :KK70:

Oğlanda 19 kilo aldım ama çok zayıftım o zaman. 3 kilo hariç hepsini verdim 6 ay içinde. Ama son 2 yıldır kilo aldım şu an kilom normal. Bu defa o kadar almamam lazım çünkü boğazıma hakim olmaya çalışarak kilomu kontrol altında tutuyorum bir süredir. Sen de yolla artık bu kadar uzun zamanlı misafir olmaz :KK70:
yollim dimi ama baya yerlesmis tam 76 olmus bakalim giden gider kalan saglar bizimdir saka bir yana ben astim hastasiyim ve ikinci cocugu dusunuyorum ama bu kiloyla hamile kalirsam hamileligim cok zor gecer o yuzden vermwk istiyorum ozellikle

yollim dimi ama baya yerlesmis tam 76 olmus bakalim giden gider kalan saglar bizimdir saka bir yana ben astim hastasiyim ve ikinci cocugu dusunuyorum ama bu kiloyla hamile kalirsam hamileligim cok zor gecer o yuzden vermwk istiyorum ozellikle

Yaşın çok değil sanırım. Biraz gayret et ver kiloları. Hem ruh hem de beden sağlığı için kilo iyi bir şey değil. Ben 49 kiloyum. Bir defa 51'i gördüm ve hemen beslenme düzenimde ufak düzenlemeler yaptım. İnsanlar benimle dalga geçiyor sanki çok şişmansın ne rejimi diye ama olsun 50 kilo sınır gibi benim için. Eğer başındayken önlemini almazsam sonra büyüdükçe almak çok daha zor olur. Şu anki durumunu değil de 10 sene sonranı düşün. Her geçen yıl metabolizma biraz daha yavaşlıyor ve kilo vermek daha zor hale geliyor.

Yaşın çok değil sanırım. Biraz gayret:KK28: et ver kiloları. Hem ruh hem de beden sağlığı için kilo iyi bir şey değil. Ben 49 kiloyum. Bir defa 51'i gördüm ve hemen beslenme düzenimde ufak düzenlemeler yaptım. İnsanlar benimle dalga geçiyor sanki çok şişmansın ne rejimi diye ama olsun 50 kilo sınır gibi benim için. Eğer başındayken önlemini almazsam sonra büyüdükçe almak çok daha zor olur. Şu anki durumunu değil de 10 sene sonranı düşün. Her geçen yıl metabolizma biraz daha yavaşlıyor ve kilo vermek daha zor hale geliyor.
masallah masallah ben hic 55 olmadim bildigin seyler varsa banadda anlat

Günaydın,
1. Ev Toparlanacak,
2. Mutfak Temizlenecek (dün çok yorgundum, misafirlerim vardı atladım.)
3. Kahvaltı Sofrası hazırlanacak (misafirim geliyor)

merhabaa :)
1 kahvaltı bulaşıkları ve mutfak temizlencek
2 yatak odası toplancak
3 banyo bi elden geçirilcek
4 ev süpürüp silincekk :)

sonra dışarııı

Dünkü 5 madde saat 10.00 dan önce yapayım bildirim :)

1. Annemin evinde televizyonun yanındaki alanı düzeltmek DUZELTILDI
2. Akraba ziyaretlerine gitmek GİDİLDİ
3. Elde yıkanacak bulasiklar yıkamak YIKANDI
4. wc ve banyo aynaları silmek SİLİNDİ
5. Mutfak yeri süpürmek bu yok

4 arti ile dünu kapatiyorum:)

Bugünkü 5 madde gelsin o zaman

1. Valiz boşaltmak
2. Çamaşır makinasi çalıştırmak
3. Ortalık toplamak
4. Çiçeklere şu vermek
5. Mutfak bulasik halletmek

Bakalim esim evi ne hale getirmişti :) aslında düzenlidir çok kötü beklemiyorum ama bakalim:)

X