- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.081
Ne dersi calisiyorsun canimbugünkü 5 maddem
yarın için yemek yapmak
çarşaf değiştirmek
oturma odasını süpürmek
tuvaleti yıkamak
ders çalışmak(işte bu maddeyi bir türlü yapamıyorum
Geçmiş olsun cnm . Allah yardımcın olsun. Bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor düzelir inşO kadar temizledim gece mutfagimi su bastıtemizledim derken yine bastı tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum
Dua edin olur mu eşim de yok çok yoruldum böyle sıkıntılardan
Benim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmazO kadar temizledim gece mutfagimi su bastıtemizledim derken yine bastı tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum
O kadar temizledim gece mutfagimi su bastıtemizledim derken yine bastı tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum
Geçmiş olsun canım.. Canınızı sıkmayınO kadar temizledim gece mutfagimi su bastıtemizledim derken yine bastı tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum
Geçmiş olsun canım inşallah pas yapmazBenim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmaz
Benim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmaz
Teşekkür ederim cnm inş yapmaz . Eşim aldı şimdi arabayı halledeceğim dedi bakalım napcam.Aynen cana gelmesinde oluyor böyle aksiliklerGeçmiş olsun canım inşallah pas yapmaz
Cana gelene kadar mala gelsin. Malın telafisi var canın yok
Teşekkür ederim cnm . İnş eşim halledeceğim dedisanada geçmiş olsun canım.inşallah pas yapmaz dediğin gibi..
Aaaa gozun aydin ne guzel haberHanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu
Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu
Aaaa gozun aydin ne guzel haber
Yat dinlen canim sen ve bebisin cok kiymetlisiniz ev isi de neymis
Saglikla kucagina al insallah
cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinsağlıkla gelsin inşallah oğlun güzelim..
Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallahcok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu