DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Dün bir türlü aksam giremedim siteye dolayisiyla bildirim de yapamadim zaten planladigim gibi de gitmedi hicbirsey pes etmek yok bugün aynen devam...
1.camasir katlanacak ve yerlesecek
2.bulasik yikanacak
3.yemek yapilacak
4.ortalik toparlanacak
5.en 5 parca ütü yapilacak

Selam arkadaşlar...uzerimde bi kasvet bi tembellik çıkmam lazım bu moddan artık...
Bu günki maddelerim

1. Çamaşırlar yerleşecek
2. Ev süpürülecek
3. Parkeler fayanslar silinecek
4. Kapılar silinecek (beyaz kapıdan nefret ediyorum)
5. Akşam yatmadan mutfak mutlaka toplanacak... (ayy bi alışkanlık edemedim şunu yaa...)

öncelikle dünkü maddelerimi yapamadım. Yorgundum işe bile geç kaldım :KK43:
kasım ayında eve tasındım o yüzden diğer eve göre aldıgım hiçbirsey bu eve olmadı bu evi sevemedim aslında daha güzel diğer evden ve ev sahibimiz de çok iyi.
Evi severek toplayamıyorum ....

O kadar temizledim gece mutfagimi su bastı :KK43: temizledim derken yine bastı :KK43: tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum :KK43:

Dua edin olur mu eşim de yok çok yoruldum böyle sıkıntılardan :KK43:
Geçmiş olsun cnm . Allah yardımcın olsun. Bazen böyle aksilikler yaşanabiliyor düzelir inş :KK66:

O kadar temizledim gece mutfagimi su bastı :KK43: temizledim derken yine bastı :KK43: tesisatçı bekliyorum dün her şeyi yaptım tam laptopu aldım uzun uzun yazayım dedim çay almak için mutfağa gittim ve deli oldum :KK43:

Benim de bugün arabanın arkasına yarım damacana su döküldü . Sildim ama hala bastıkça su çıkıyor inş pas yapmaz:cry:

canım geçmiş gitmiş olsun,sana birşey olmasın yeterki..sıkma canını oluyor böyle şeyler.eşin şuan yanında olamadığı için daha fazla etkileniyorsun sadece.hepsi gelip geçecek bunların,sonra gülerek anacaksınız bugünleri emin ol.ben kızıma 5,5 aylık hamileyken evimi su basmıştı..o anlar geldi gözümün önüne bir an.ağlaya ağlaya bir hal olmuştum,birde hamileliğin verdiği bir duygusallık vardı tabi..herkesin ödü kopmuştu bebeği düşüreceğim diye.bak şimdi o günleri hatırlayınca tebessüm ediyorum..

Geçmiş olsun canım.. Canınızı sıkmayın
Geçen ay bende size benzer olay yaşadım
Allah kolaylık versin.

:nazar::nazar::nazar:
Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallah :KK36::emir_bebek::nazar::KK200: cok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu :KK23::KK22:
Aaaa gozun aydin ne guzel haber :KK66:
Yat dinlen canim sen ve bebisin cok kiymetlisiniz ev isi de neymis:KK12:
Saglikla kucagina al insallah:nazar:

Hanimlar bugun doktora gittik oglusum olacakmis insallah :KK36::emir_bebek::nazar::KK200: cok yorgun halsiz hissediyorum bugun kendimi bi iki bisi yaparim ama oyle 5 madde doldurabilecegimi sanmiyorum bugun ben tatil olsam olur mu :KK23::KK22:

Canmmmmm boşver 5 madde köpeğin olsun :KK66::KK70:

Dünya ne garip sen bugün bebeğin cinsiyetini öğrendin ben de bugun ilk deneme bat bekliyordum kırmızı kart yedim hayat ne garip çiçekler falan :KK70::KK70:

X