DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

çok zevkli olabilir:) beni de yaz arkadaşım. çalıştığım için yorgun geliyorum eve. gaza gelirim böylece

Kızlar çamaşır makinesine çamaşırları attım.Bir iki kere elektrik gider gelir gibi oldu.Biraz sonrada elektrik komple gitti.Bende herkesin gitti sandım.Mumları falan yaktım.Sonra bir baktım herkesin elektriği var.Eşimi aradım iç şalterlerde bir şey yok diye gelsin baksın.Eşim aşağıda saate bakmış saat yanmış simsiyah.Allah korumuş diyor eşim.Ne oldu ki acaba niye yandı şimdi bu saat.Yani şimdi eşim elektrikçi bulmaya gitti.Tabi bulursa inşallah bulur.Bu arada benim maddeler güme gitti.

Son düzenleme:
Kızlar elektrikçi birşey yapamıyormuş.Elektrik idaresinden gelip saati değiştirmeleri gerekiyormuş.

Kızlar çamaşır makineme bir şey olmamıştır inşallah.Çünkü o sırada o çalışıyordu.Ya buzdolabı.Tv kapalıydı.Aman.

kızlar bugun kahvaltıya misafirim vardı akşamki tezgah olayı cooooook işe yaradı
benim beş maddem
1 güzel bi kahvaltı hazırlamak
2 arkadasla sohbetin dibine vurmak
3 ögle yemegi yapmak
4 kek yapmakarkadasın canı cekmiş hamile galiba inşallah
5 vee daha bisürü şeyy

Hmm o zaman başka tabi. Bu kadarcık şey mutfak çöpüne yetmez mümkün değil
canım biliyom az oluyor zaten kullanmıyorum onu çöp için poşete koyuyorum oraya kabuk falan

Bu arada NAVLEE o çöp şeysinden bende de var...
Onun kapaklısı tupperwarede var normalde hiç görmedim...
Bak bu ama çöp için çok gereksiz bence...

Eki Görüntüle 1795675
aldıktan sonra pişman oldum ama kapaklısı olsa daha iyi olur du ve bu cok guzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…