DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Hastaneden yeni geldim hala 4 madde duruyor tabi bunun yaninda mutfak toplanacak yemek yapilacak yatak odasi salon toplanacak gibi maddeler de var da yazmadim onlari 5 maddemiz var diye hadi bana gecmis olsun

Hastaneden yeni geldim hala 4 madde duruyor tabi bunun yaninda mutfak toplanacak yemek yapilacak yatak odasi salon toplanacak gibi maddeler de var da yazmadim onlari 5 maddemiz var diye hadi bana gecmis olsun
5 Maddeni yap canım diğerlerini de günlere dağıt sakın yorma kendini hiç bir iş sağlığından önemli değil

Ellerine sağlık canım gece 9 10 11 12 gibi birbirimizden tezgah fotosu isteyebiliriz

Mesela ben dün @anka_misali den istedim tabii ki tezgahı HER ZAMANKİ GİBİ dolu olduğu için resim atamadi
Etiket yaparsan hemen atarım Can'ım
Olmuş canım bildirimin misss gibi :))

Bende bu konuda çok tembelim ama dün kendimi bile şaşırttım o saatte tezgah temizleyerek inanıyorum ben yapabiliriz
Ben çok sevdim bu topigi ya hantallıgımı attım resmen yapıcaklarımı bile listeledim çok temizlenecek yer varmış megersem yapılmayınca temız duruyordu ev

Etiket yaparsan hemen atarım Can'ım

Ben çok sevdim bu topigi ya hantallıgımı attım resmen yapıcaklarımı bile listeledim çok temizlenecek yer varmış megersem yapılmayınca temız duruyordu ev

Ooo tamam o zaman her güne bi meydan okuma yapsak süper olacak

Tabii ki önce @anka_misali sonra sen canım insallah sırada

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR BUGÜN GÜNLERDEN MUTFAK

31 MARTA KADAR AŞAĞIDAKİ MADDELERDEN EN AZ 6 TANESİ YAPILACAK

HAYDİ BAKALIM:)

2 HAFTALIK HEDEFİMİZ: MUTFAK

1. Camlarını silmek
2. Tül veya perdesini veya storunu veya zebrasını yıkamak
3. Tüm büyük ve küçük ev aletlerini silmek
4- Mutfak dolapları düzenlemek iç dış silmek
5- Tezgahı dezenfekte etmek
6- Fayansları silmek (üst dolap ile alt dolap arasında kalanlar)
7- Yerleri silmek, süpürmek genel toz almak (Halısını silmek, yıkamak, saçları toplamak ya da gerekmiyorsa sadece süpürmek)
8- Avize, priz ve kapısını silmek
9- Kullanmadığımız ıvır zıvırları atmak
10- Masa, sandalye silmek

1. heyecandorukta
2. yesa
3. flores
4. @soocute
5. clemantin
6. @anka_misali
7. Y Yagmurluk
8. @NAZ__24
9. buble
10. KaranfilliGazoz
11. buna
12. MaRaL_
13. cnntrm
14. S Sevilah
15. @sumeyra1990
16. @2KediAnnesi
17. kakule71
18. NAVLEE
19. Nurhayal
20. bendimahi
21. Spencer90
22. @elifcino
23. Dunya1981
24. K kahveyesil
25. @evlimutluuu
26. D Diclesum
27. ayhkdry

bugünkü yapılacak listem:
mutfak toplanacak
bulaşık makinesi boşaltılıp çalıştırılacak
oğlanın beslenmesi için peynirli börek yapılacak
etraf toplanacak
ütü yapılabilirse şahane olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…