- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
İnşallah yapabilirim işte buraya yazıyorum ki eksi almayayım
Yat tabi ki cnm o da senin hakkın maşallah bu kadar geç gelip bu kadar iş yapıyorsun . Ben olsam yemek bile yapmazdım heralde
Sana da kolay gelsin
31 Martta yapacağız canım bildirimi :)yesoşşş bu mutfak görevinde bildirimi nasıl yapcaz kuzum 1 nisandamı bildirilecek
5 Maddeni yap canım diğerlerini de günlere dağıt sakın yorma kendini hiç bir iş sağlığından önemli değilHastaneden yeni geldim hala 4 madde duruyor tabi bunun yaninda mutfak toplanacak yemek yapilacak yatak odasi salon toplanacak gibi maddeler de var da yazmadim onlari 5 maddemiz var diye hadi bana gecmis olsun
Ellerine sağlık canım gece 9 10 11 12 gibi birbirimizden tezgah fotosu isteyebiliriz
Mesela ben dün @anka_misali den istedim tabii ki tezgahı HER ZAMANKİ GİBİ dolu olduğu için resim atamadi
Ben çok sevdim bu topigi ya hantallıgımı attım resmen yapıcaklarımı bile listeledim çok temizlenecek yer varmış megersem yapılmayınca temız duruyordu evOlmuş canım bildirimin misss gibi :))
Bende bu konuda çok tembelim ama dün kendimi bile şaşırttım o saatte tezgah temizleyerek inanıyorum ben yapabiliriz
Etiket yaparsan hemen atarım Can'ım
Ben çok sevdim bu topigi ya hantallıgımı attım resmen yapıcaklarımı bile listeledim çok temizlenecek yer varmış megersem yapılmayınca temız duruyordu ev
Yemegi gunlere dagitirsam ac kaliriz ama5 Maddeni yap canım diğerlerini de günlere dağıt sakın yorma kendini hiç bir iş sağlığından önemli değil
onu dağıtma canım sendeYemegi gunlere dagitirsam ac kaliriz ama
Ankarada mi oturuyorsun gimsayi o kadar ozledimki:) istanbula gelin geldim burda yok gimsa gibisi
yesoşşş bu mutfak görevinde bildirimi nasıl yapcaz kuzum 1 nisandamı bildirilecek
Etiket yaparsan hemen atarım Can'ım
Ben çok sevdim bu topigi ya hantallıgımı attım resmen yapıcaklarımı bile listeledim çok temizlenecek yer varmış megersem yapılmayınca temız duruyordu ev
@NAZ__24 a kızar maddelerden haberi yokAynen canım gimsa candır
Aynen kusum
1 nisan mutfak 7 madde tamamlandı diyeceğiz sadece
Sonra yeni oda ve 15 gun süre olacak
İnşallah yapabilirim işte buraya yazıyorum ki eksi almayayımsağol canım [/QUOT
Yapacağım dersen oluyor. Sen yaparsın cnm güveniyorum sana
Bir tek utu kaldi ama yine beni yapma diyor bu utu yaaa
merhaba kızlar başladı mı mutfağın süresi maddeler neler etiketler misiniz beni