DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

oooooooo kızlar toplanmışınız niye bize çağırmıyorsunuz? yoksa beni sevmiyor musunuz?

valla rodoslama girdim tanıdık kızçeleri görünce. kimler var bakalım burda neler yapıyorsunuz ?

Canım kendisi gören geliyor kesinlikle hiç kimseye özel davet gönderilmedi yanlış anlaşılma olmasın...

GÜNCELLEME
15 Mart için 5 madde :
1.mutfak lavabosunun borusunu degistirmek
*Yaprak sarmak (Gün için dondurucuya atacagim) (Bu iptal oldu yaprak alacağım abla gelememiş Perşembe günü seminerden sonra saracağım artık )
2. 3 kilo yufkadan börek yapmak 2 çeşit (Bu da dondurucuya )
3. Ütü yapmak (hiç zannetmiyorum ama yapmaliyim)
4.Banyodaki havluları koyduğum dolabı ve çekmecelerini temizleyip örtülerini sermek
5. Ayaklarımi dikip yatmak

Son madden harikaymış . Bende yapmak isterdim ama temizlik beni bekler

hayırlı günleriniz olsun kızlar, maddeler geliyorrr

1. wc yıkama
2. yemek yapma
3. buzdolabını düzenleme
4. 15-20 dk egzersiz yapma
5. kocişe alışveriş listesi çıkarma ve ekleme yapıyorum bir de az da olsa çalışmak (ben evden yazı yazıyorum da bazenleri :))

maddelerimi az görmeyin bacılar ikili oynuyorum (mealen; diğer topikte de 5 görevim var )

Merhaba kızlar yoruldum valla bugün
Yaptıklarım
1)yerler süpürüldü
2) yerler silindi
3)yatak odası toplandı silindi
4) küçük oda toplandı (aşırı dağınıktı )
5) çamaşırlar yıkandı asıldı (asma işlemi kocişe ait )
Yorgunluktan bayilicigimmmmm

Kızlar bu arada yarın sadece mutfak dimi

Canım ellerine sağlık şimdi bildirim topiğine 5artı yaz tamamdır:)

15 MART -1 NİSAN ARASINDA MUTFAK SEÇİLDİ 10 MADDE VAR EN AZ 6 SINI YAPMAN GEREKİYOR

HAFTALIK ALIŞKANLIKTA HER GECE TEMİZ TEZGAH BIRAKIP UYKUYA DALMAK :)

Bildirimimi yaptım Can'ım inşallah olmuştur ya
Haftalık alışkanlık süpermiş en tenbel olduğum konulardan biri

Bildirimimi yaptım Can'ım inşallah olmuştur ya
Haftalık alışkanlık süpermiş en tenbel olduğum konulardan biri

Ellerine sağlık canım gece 9 10 11 12 gibi birbirimizden tezgah fotosu isteyebiliriz

Mesela ben dün A Anka den istedim tabii ki tezgahı HER ZAMANKİ GİBİ dolu olduğu için resim atamadi

Ellerine sağlık canım gece 9 10 11 12 gibi birbirimizden tezgah fotosu isteyebiliriz

Mesela ben dün A Anka den istedim tabii ki tezgahı HER ZAMANKİ GİBİ dolu olduğu için resim atamadi

Görmedim ki arasaydın keşke valla Allah senin diline düşürmesin hamile insanla bu kadar alay edilir mi? Caiz mi sence

Canım bunlar Allah izin verirse 18:15 te evimde olabilirsem o saatten sonra yapacaklarım :) Şu an işteyim. O kadar işten sonra da yatayım artık canım ya

Kolay gelsin sana
Yat tabi ki cnm o da senin hakkın maşallah bu kadar geç gelip bu kadar iş yapıyorsun . Ben olsam yemek bile yapmazdım heralde
Sana da kolay gelsin

yesoşşş bu mutfak görevinde bildirimi nasıl yapcaz kuzum 1 nisandamı bildirilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…