- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Sağol bizde ona seviniyoruz.Allah korududa ufak atlattık.Geçmiş olsun canım. Neyse ki sana bir şey olmamış. Eşyalar da sağlamdır umarım..
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR BUGÜN GÜNLERDEN MUTFAK
31 MARTA KADAR AŞAĞIDAKİ MADDELERDEN EN AZ 6 TANESİ YAPILACAK
HAYDİ BAKALIM:)
2 HAFTALIK HEDEFİMİZ: MUTFAK
1. Camlarını silmek
2. Tül veya perdesini veya storunu veya zebrasını yıkamak
3. Tüm büyük ve küçük ev aletlerini silmek
4- Mutfak dolapları düzenlemek iç dış silmek
5- Tezgahı dezenfekte etmek
6- Fayansları silmek (üst dolap ile alt dolap arasında kalanlar)
7- Yerleri silmek, süpürmek genel toz almak (Halısını silmek, yıkamak, saçları toplamak ya da gerekmiyorsa sadece süpürmek)
8- Avize, priz ve kapısını silmek
9- Kullanmadığımız ıvır zıvırları atmak
10- Masa, sandalye silmek
Bugün dip köşe temizlik yaptım. Evi süpürdüm, toz aldım, yerleri sildim. 3 makina çamaşır yıkadım. Yarın onların ütüsü var, 1 makina daha çamaşır var...
1. Hafta:
Tezgahı dezenfekte etmek,
Fayansları silmek,
Kullanmadığım ıvır zıvırları atmak,
Masa, sandalye silmek,
Büyük ve küçük ev aletlerini silmek...
2. Hafta:
Camları silmek,
Perdeleri yıkamak,
Avize silemem beceremem hiç yapmadım, taşınmadan taşınmaya kapıları silerim ama,
Yerleri silmek, halıları silmek vs...
Mutfak dolaplarını silmek olarak güncelliyorum...
5 gibi. aslında tam 5.30 da evde oluyorum. evet komutan. ver bakalım emirleri. askerler hazır:))))
Kızlar çamaşır makineme bir şey olmamıştır inşallah.Çünkü o sırada o çalışıyordu.Ya buzdolabı.Tv kapalıydı.Aman.
İyi akşamlar kızlar. Bildirim topiğine ismimizi nasıl ekliyoruz biri yardımcı olabilir mi
Çok sağol cnm yine imdadıma yetiştinSimdi canım
1. Listeyi son paylaşan kişinin mesajına cevapla de
2. Kendi adını ekle
3 quote kelimeleri var iki adet biri başta biri sonda onları sil
4. Göndere bas
Bu kadar
Çok sağol cnm yine imdadıma yetiştin
Yaptım cnm . O güzelim listeye eksi vermek beni biraz üzdüNe demek canım... bi yap bakalım şimdi :)
Canım 1 gun için beni mi kiriyorsun yaaa
Hele naz ile beni karsilastirmissin Ağlıyorum şu an
geçmis olsun canimŞu iki muhabbeti anlamadım varsa bi delikanlı anlatsın
Zaten hastayım çok fena
Sağol Can'ımgeçmis olsun canim
Hoş geldin canım aramızaçok zevkli olabilir:) beni de yaz arkadaşım. çalıştığım için yorgun geliyorum eve. gaza gelirim böylece
Ayy canım Allah korumuş ...Kızlar çamaşır makinesine çamaşırları attım.Bir iki kere elektrik gider gelir gibi oldu.Biraz sonrada elektrik komple gitti.Bende herkesin gitti sandım.Mumları falan yaktım.Sonra bir baktım herkesin elektriği var.Eşimi aradım iç şalterlerde bir şey yok diye gelsin baksın.Eşim aşağıda saate bakmış saat yanmış simsiyah.Allah korumuş diyor eşim.Ne oldu ki acaba niye yandı şimdi bu saat.Yani şimdi eşim elektrikçi bulmaya gitti.Tabi bulursa inşallah bulur.Bu arada benim maddeler güme gitti.
Aleyküm selam hayırlı gecelerselamun aleykum hayırlı gecelerrr