DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

20151203_154447-2.jpg
Bi duzen fotosu da benden olsun o zman :KK52:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR BUGÜN GÜNLERDEN MUTFAK

31 MARTA KADAR AŞAĞIDAKİ MADDELERDEN EN AZ 6 TANESİ YAPILACAK

HAYDİ BAKALIM:)

2 HAFTALIK HEDEFİMİZ: MUTFAK

1. Camlarını silmek
2. Tül veya perdesini veya storunu veya zebrasını yıkamak
3. Tüm büyük ve küçük ev aletlerini silmek
4- Mutfak dolapları düzenlemek iç dış silmek
5- Tezgahı dezenfekte etmek
6- Fayansları silmek (üst dolap ile alt dolap arasında kalanlar)
7- Yerleri silmek, süpürmek genel toz almak (Halısını silmek, yıkamak, saçları toplamak ya da gerekmiyorsa sadece süpürmek)
8- Avize, priz ve kapısını silmek
9- Kullanmadığımız ıvır zıvırları atmak
10- Masa, sandalye silmek

Bugün dip köşe temizlik yaptım. Evi süpürdüm, toz aldım, yerleri sildim. 3 makina çamaşır yıkadım. Yarın onların ütüsü var, 1 makina daha çamaşır var...

1. Hafta:
Tezgahı dezenfekte etmek,
Fayansları silmek,
Kullanmadığım ıvır zıvırları atmak,
Masa, sandalye silmek,
Büyük ve küçük ev aletlerini silmek...

2. Hafta:
Camları silmek,
Perdeleri yıkamak,
Avize silemem beceremem hiç yapmadım, taşınmadan taşınmaya kapıları silerim ama,
Yerleri silmek, halıları silmek vs...
Mutfak dolaplarını silmek olarak güncelliyorum...

Bugün dip köşe temizlik yaptım. Evi süpürdüm, toz aldım, yerleri sildim. 3 makina çamaşır yıkadım. Yarın onların ütüsü var, 1 makina daha çamaşır var...

1. Hafta:
Tezgahı dezenfekte etmek,
Fayansları silmek,
Kullanmadığım ıvır zıvırları atmak,
Masa, sandalye silmek,
Büyük ve küçük ev aletlerini silmek...

2. Hafta:
Camları silmek,
Perdeleri yıkamak,
Avize silemem beceremem hiç yapmadım, taşınmadan taşınmaya kapıları silerim ama,
Yerleri silmek, halıları silmek vs...
Mutfak dolaplarını silmek olarak güncelliyorum...

Aaaaaa bende bunu merak ediyordum ise nerden basliyacaksiniz kizlar bi anlatin ya

5 gibi. aslında tam 5.30 da evde oluyorum. evet komutan. ver bakalım emirleri. askerler hazır:))))

hahahha iyiymiş canım yaa:) bundan sonra her akşam temiz tezgah bırakılacak, sabah temiz tezgaha uyanılacak :KK70:

Kızlar çamaşır makineme bir şey olmamıştır inşallah.Çünkü o sırada o çalışıyordu.Ya buzdolabı.Tv kapalıydı.Aman.

Allah korumuş canım ya yangın falan da çıkabilirdi.. merak etme bir şey olmamıştır inşallah :KK68:

Yesa1 15 mart 2016 5 maddesi

1. Wc yıkama YIKANDI
2. Salon süpürme SUPURULDU
3. Banyo dolabı temizleme TEMIZLENDI (sadece kapaklar ama olsun:)
4. Banyo lavabo ovma TAMAMLANDI
5. Anka ya meydan okuma yapma SAĞOLSUN BEN DAHA YAPMADAN PAYLAŞMIŞ:)

Kızlar çamaşır makinesine çamaşırları attım.Bir iki kere elektrik gider gelir gibi oldu.Biraz sonrada elektrik komple gitti.Bende herkesin gitti sandım.Mumları falan yaktım.Sonra bir baktım herkesin elektriği var.Eşimi aradım iç şalterlerde bir şey yok diye gelsin baksın.Eşim aşağıda saate bakmış saat yanmış simsiyah.Allah korumuş diyor eşim.Ne oldu ki acaba niye yandı şimdi bu saat.Yani şimdi eşim elektrikçi bulmaya gitti.Tabi bulursa inşallah bulur.Bu arada benim maddeler güme gitti.
Ayy canım Allah korumuş ...

X