- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 1, Ziyaretci: 10)
Vayy ne kadar ziyaretcimiz var öyle
Bende uyumaya çalışıyorummm yarın iş sonrasında ev işi çok isim var çoook...Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 1, Ziyaretci: 10)
Vayy ne kadar ziyaretcimiz var öyle
Yakında trending topic de oluruz5 dk sonra yatıyorum sen de yat beraber yatalım diycem olmayacak
Benim kız uyursa yatarım... Uyuyacak gibi durmuyor...
Yaa gelseler de muhabbet etsek bari uzaktan uzaktan okumak olmuyor
Ivır zivir işler vardı onları hallettim sonra namaz kıldım, Fetih süresini okuyayım dedim bu sıkıntılardan feraha erelim diye bir sayfa okudum gözlerim kapandı geldim şimdi de uyuyamiyorumheyecandorukta sen niye uyumadın
Başta keyfe keder di kız kendi haline uyur dedim şimdi ağlamaya başladı... Beni de uyku bastıBen kız uyuyor da sen keyfe keder oturuyorsun sandım canımNeyse ben yatıyorum. Ziyaretçiler iki hal hatır sorarlar umarım sana
Gidin tabii gidin arkanıza bakmadan gidin uyuyun anka beklet topiği... Bir Anka vardı uykusuz muhabbet edelim demeyin hiç....
Doyamadım geyiğe yaa... Parmaklarım acıyor artık
Ivır zivir işler vardı onları hallettim sonra namaz kıldım, Fetih süresini okuyayım dedim bu sıkıntılardan feraha erelim diye bir sayfa okudum gözlerim kapandı geldim şimdi de uyuyamiyorum
Gidin tabii gidin arkanıza bakmadan gidin uyuyun anka beklet topiği... Bir Anka vardı uykusuz muhabbet edelim demeyin hiç....
Doyamadım geyiğe yaa... Parmaklarım acıyor artık
Yarın iş olmasa sabaha kadar otururdum da malum sabah 7.30 açılış pek vaktim kalmadı uyku için
Bu sefer uykum vardı ama gerçekten namazı da zor kıldım ama bir dahakine şeytana prim yokAynen ya kuranı elime alınca inanılmaz uykum geliyor... Bırakınca gidiyor ... Şeytanın işi işte bırak uyu diyor
Eee bir bekçi lazımziyaretçi saymaya
Yalnız senin bebis iyice şekilleniyor Ankaaaa şimdi farkettim
Hayırrrr henüz geç değil :)Selamlar.. Beni de alirmisiniz araniza yoksa gec mi kaldim
Selamlar.. Beni de alirmisiniz araniza yoksa gec mi kaldim
Bu sefer uykum vardı ama gerçekten namazı da zor kıldım ama bir dahakine şeytana prim yok
Pek de mutevaziyizBüyüyor teyzesi... Gittikçe guzelleşiyor...anasına benzeyecek git gide... Çocuklarımın ikisi de benim kopyam inşallah bu da bana benzer