- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Hayır canım tabii ki :)Selam. Topiginizi simdi gordum kizlar. Boyle bi gaza cok ihtiyacim var. Gec mi kaldim ki katilmaya
Hosbuldumm :) Okudum evet kurallar bana uygun.Kendimi tanitayim efendim 2 evladim var biri 2 yasinda biri 52 gunluk :) ev hanimiyim,ist yasiyorum yas 25.5Hayırrrr henüz geç değil :)
İlk sayfadaki kuralları okuduysan ve sana uyuyorsa aramıza hosgeldin
Günde 1 cüz müthiş zaten keşke okuyabilsem maşallah sana :) Olsunn öyle deyip onu mutlu etmek yok azimle devamŞimdi saat geç zaten ben gündüz de okusam hemen uyku basıyor 1,cuzu zor bitiriyorum
Hosbulduk canim :)Vayy gece gece iki yeni arkadaş süpersiniz kızlar ya... Hoşgeldiniz....
Ayyy canımmm maşallah evlatlarına 52 günlük yaaa Rabbim zamanı gelince bana şu an da hayirlisiyla @yesa1 veHosbuldumm :) Okudum evet kurallar bana uygun.Kendimi tanitayim efendim 2 evladim var biri 2 yasinda biri 52 gunluk :) ev hanimiyim,ist yasiyorum yas 25.5herkese sevgiler benden
Yarin aksam yatili misafirim var iyi bi baslangic yaparim coook uygun:))Hayır canım tabii ki :)
İlk sayfada kurallarımiz mevcut senin içinde uygunsa yarın 5 madde ile bekliyoruz
Günde 1 cüz müthiş zaten keşke okuyabilsem maşallah sana :) Olsunn öyle deyip onu mutlu etmek yok azimle devam
Evet canım o günün tarihinin altında kaç kişinin yaptığı belli olsun diye :)z
Yarin aksam yatili misafirim var iyi bi baslangic yaparim coook uygun:))
Yalniz bildirim topigine baktm da ustteki mesaja ekleme yaparak gidilmis hep.kural oyle mi
Hosbuldumm :) Okudum evet kurallar bana uygun.Kendimi tanitayim efendim 2 evladim var biri 2 yasinda biri 52 gunluk :) ev hanimiyim,ist yasiyorum yas 25.5herkese sevgiler benden
Aaa bak bunu bilmiyordum hiç... Ankammm günde bir vakit belirle kendine telefonu eline alma Kuran i oku öyle gel, yemek yemek gibi olsun hem bebis için en güzel beslenme şekli sağlıklı besinlerden çok çok önemli onu düşün annesiSon zamanlarda internette çok dolaşıyorum kalıyor hep aslında...
Aslında hamileyken okuduklarımızı bebek de öğrenirmiş ilerde ezberlemesi çok kolay olurmuş...
Allah kavustursun hayirlisiyla canim safak kac :) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.
Allah razı olsun canım sen bir de hamile hamile bekledin ilk ayların o daha zorAa Allah kavustursunn. Benim esim de 7 ay once geldi askerden.cok zor evliyken..:/
126 canım şafak Allah razı olsun aminnnn inşallahAllah kavustursun hayirlisiyla canim safak kac :) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah.
Allah bağışlasin canım evladınıBu arada ben de 26 yasindayim 3 senelik evliyim. 21 aylik oglum var
Yok hamile degildim.karistrdin sen :))Allah razı olsun canım sen bir de hamile hamile bekledin ilk ayların o daha zor
Size bitmiş bize de biter inşallah şafak henüz 126. Sabırla beklemeye devam :)