- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.791
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
bencede bitsin ya çöpe atıcam yakında o kadar bıktım kiBitsin artık şu çamaşırlarrrrrr
Geçmiş olsun canım :)
Olan var olmayan var sen şimdi neden benim psikolojimi bozuyorsun arkadaşım
Ne zorlu maddeler onlar öyleeee kolay gelsin canımm :)
Dün yaptıkların ile bugünün kolaycılığını affediyorum hanımefendiciğim
İkisini de dene tarafını seç
Canım olur mu öyle şey bu günlük maddeler farklı olursa sizi zorlar sadece benim için bir sıkıntı yok
İzinsiz reklam ha
Hayırlı olsunnn canımm tabii ki seninleyim
Aynı olabilir tabii ki canım hiç hiç sıkıntı yok lütfen böyle düşünmeyin iki tarafta olmanız aksine beni mutlu eder
Yok canım öyle bir şey olur mu hiç :) 15 günlük maddeler farklı olursa zorlanabilirsiniz sadece. Benim açımdan hiç sıkıntı yok :)
Gönderirim nolcak sen iste yeter ki1. Madde 2 oldu her akşam fotoğraf isterim bak senden :)
2 ye 1 şu an canım :) tezgah önde :)
Ama ben snei bu konuda durtebilirim
Buraya ayrıntılı bi şekilde yaptiklarimizi yazmamiz gerekiyor muyduYesa1 5 maddesi
1. Arkadaslarla beraber guzel bir kahvaltı yapmak YAPILDI
2. Kahvaltı masası hazırlamaya yardım etmek EDILDI
3 kahvaltı masası toplamaya yardım etmek EDILDI
4. Eve dönünce Valiz boşaltmak BOSALTILDI
5. Eve dönünce çöp kovası temizleyip poşet takmak YAPILDI
B
Buraya ayrıntılı bi şekilde yaptiklarimizi yazmamiz gerekiyor muydu
Teşekkür ederim cnmYok canım bu zorunlu degil sorunlu olan bildirim
HANİ ŞU SADECE SENİN VE BENİM YAPTIĞIM
KIZLARRRRRR BU SAAT OLMUŞ BİLDİRİM YOK KALKİN HADİ
Esin gelip isyan ederse görürsün yapmadığı şey değil
Sorma o konuda ben de cok muzdaripim yani iki kisinin bu kadar camasiri nasil cikiyor bilmiyorum.ve malesef makineden cikan coraplar haric herseyi utuleme gibi bir aliskanligim var
1 diyorum bi turlu alışkanlık haline getiremedim... Akşamları dürtün beni yaaa.. 3 gun toplu yatsam 4.,gun salıyorum
Canımcım şu an ekleyebilirsin tabii ki sıkıntı değil bende çok geç ekledim ama yarından itibaren sabah madde akşam bildirim yaparsak daha motive oluruz diye düşünüyorum başardım demek adına :) Bugün bende yapamadım ama
Canımcım şu an ekleyebilirsin tabii ki sıkıntı değil bende çok geç ekledim ama yarından itibaren sabah madde akşam bildirim yaparsak daha motive oluruz diye düşünüyorum başardım demek adına :) Bugün bende yapamadım ama