- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Aminn cumlemizinkini.SenindeAyyy pek küçükmüş maşallah canım Allah bağışlasın... Nasıl alıştın mı 2 çocuklu hayata
Yok canım ben onu unttum143 değil miydi ya
Ay evet 52 günlük bebisle karıştırdımYok hamile degildim.karistrdin sen :))
İnsallah zaman cabucak gecsin size de..
Aminn cumlemizinkini.Seninde
saglikli hayirli bir evladin olsun insallah ilk cocugun mu.Alistim sayilir cisler kakalar kusmalar yaramazliklar yuvarlanip gidiyoruzAma bir gulusleru aliyor tum yorgunlugu
Normaldir ya sorun degil:) hic gecmicek gibi geliyo ama bitnce de ne ara bitti yaa oluyosun.Yok canım ben onu unttumama Birden bu kadar düşürmek çok güzel oldu
Ay evet 52 günlük bebisle karıştırdım
Sen bebekle bekledin ama o daha zor :)
Ya valla uykum gelmiş kusura bakma canım ya
Kısa dönem miydi sizinde ?Normaldir ya sorun degil:) hic gecmicek gibi geliyo ama bitnce de ne ara bitti yaa oluyosun.
Yok canım ben onu unttumama Birden bu kadar düşürmek çok güzel oldu
Ay evet 52 günlük bebisle karıştırdım
Sen bebekle bekledin ama o daha zor :)
Ya valla uykum gelmiş kusura bakma canım ya
Yok canım benim 3. Olacak Allah izin verirse
:) senin uykuyla ayyni anda geldim sanirim gec kaldim
Uyumadan bir bakayım dedim pek hoş burasi şimdi de bırakıp uyuyasim gelmiyor:) senin uykuyla ayyni anda geldim sanirim gec kaldim
Evet kisa donem subat-temmuz.Kısa dönem miydi sizinde ?
Ay inşallah derim bir an önce bende öyle :)
Ooo masallah suphanallah :) Ne guzel aileniz gittikce buyuyorYok canım benim 3. Olacak Allah izin verirse
AhahaAy bi an senin takvimi benimki sandım şaşırdım dedim noldu bi anda kocaman olduuykum var yaaa offdf
Ooo masallah suphanallah :) Ne guzel aileniz gittikce buyuyor
Yazarım yazmaz olur muyum
Benim günlük yapyıklarım
1.kahvaltı hazırlıyorum (kızımada ayrı hazırlıyorum.
2.ortalığa bir süpürge atıyorum .
3.lavabo ve wc yıkıyorum
4.günlük market alışverişimi yapıyorum
5.akşam yemeğini hazırlıyorum
Benim bir günüm böyle geçiyor genelde, size katılmak isterim eğlenceli olur
Senin kaçıncı bebeğin... Senin yerinde olsa her fırsatta uyurdum.. Doğduktan sonra uyku diye bişey kalmıyorAhaha6 hafta sonra insallah annesi benim daha gelen giden yok
Ben de buranin boyle oldugunu bilseydim daha onceden bakardim:)Uyumadan bir bakayım dedim pek hoş burasi şimdi de bırakıp uyuyasim gelmiyor