- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Ayy ikisini de cok sevdim valla ayrim yapamadim 1. Sini seceyim isimiz duzenli ev oldugu icin ama topluca 2yi de yapalim benceKızlarrrr Merhaba
Haftalık alışkanlık olarak 2 alternatifim var:
1. Çoğumuzun alışkanlık haline getirmesi gereken yatmadan önce mutfağı sabah bizi mutlu etmesi için temiz hale getirmek (bulasik tezgahta kalmamalı ocak pis olmamalı gibi )
2. Bu ise benim çok istediğim kendi adıma yaptığım ama hepimiz yaparsak daha çok mutlu olacağım bir şey : Her gün en az 20 sayfa kitap okumak.
Oylamaya sunuyorum 1 mi 2 mi ?
Yarın başlıyoruz
Ayy ikisini de cok sevdim valla ayrim yapamadim 1. Sini seceyim isimiz duzenli ev oldugu icin ama topluca 2yi de yapalim bence
Bu hafta sonları eşler evdeyken neden hiç birşey yapilmior gerçekten anlamiyorum yatak topla mutfak topla başka birşey yok ama şimdi kalkıp 3 görev daha yapıcam inş.
Kızlarrrr Merhaba
1. Çoğumuzun alışkanlık haline getirmesi gereken yatmadan önce mutfağı sabah bizi mutlu etmesi için temiz hale getirmek (bulasik tezgahta kalmamalı ocak pis olmamalı gibi )
2. Bu ise benim çok istediğim kendi adıma yaptığım ama hepimiz yaparsak daha çok mutlu olacağım bir şey : Her gün en az 20 sayfa kitap okumak.
Yarın başlıyoruz
1 diyorum bi turlu alışkanlık haline getiremedim... Akşamları dürtün beni yaaa.. 3 gun toplu yatsam 4.,gun salıyorum
2 diyoruuuum. okumam gereken tonla sayfa var.
1. maddeyi alışkanlık haline getirmiştim zaten. (göz kırpan smile şeysi)
İki maddeyide onaylıyorum.Kızlarrrr Merhaba
Yarın başlıyoruz
Bu arada bende varım kızlar.İki maddeyide onaylıyorum.
Şu an 2 ye 1 canım 1 önde :) bende ikisini de istiyorum :)İki maddeyide onaylıyorum.
Amin canım.Kızlar Ankara da yaşayan var mı ???
Hepiniz iyisinizdir insallahhh
Rabbim hepimizi korusun inşallah
Sen yenisin galibaBu arada bende varım kızlar.
İkiside çok güzelmiş bana hitap ediyorKızlarrrr Merhaba
Yarın başlıyoruz
Can'ım takip ettiğim bir kaç topik var.Buda takip ettiğim topiklerin arasına girecek bir topik.Sen yenisin galiba
Hoş geldin canım aramıza ilk mesajı okudun değil mi
Bütün sayfaları okudum.Sen yenisin galiba
Hoş geldin canım aramıza ilk mesajı okudun değil mi
Ekliyorum canım seni de o zaman yarın 5 maddeni sonra da bildirimini bildirim topigine bekliyorum :)Bütün sayfaları okudum.
Yarın başlıyorum.Ekliyorum canım seni de o zaman yarın 5 maddeni sonra da bildirimini bildirim topigine bekliyorum :)
Bitsin artık şu çamaşırlarrrrrrBugün beş maddemi yazamadım ama zaten iki üç gündür çamaşır katlama ve Ütü yine var.
mutfak toplama
çamayıro yıkama
çamaşır asma
çamaşır katlama
ütü
bugün inşallah yapacağım. azcık rahatsızlığım vardı ama iyiyim şimdi