DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Kızlarrrr Merhaba

Haftalık alışkanlık olarak 2 alternatifim var:
1. Çoğumuzun alışkanlık haline getirmesi gereken yatmadan önce mutfağı sabah bizi mutlu etmesi için temiz hale getirmek (bulasik tezgahta kalmamalı ocak pis olmamalı gibi )
2. Bu ise benim çok istediğim kendi adıma yaptığım ama hepimiz yaparsak daha çok mutlu olacağım bir şey : Her gün en az 20 sayfa kitap okumak.

Oylamaya sunuyorum 1 mi 2 mi ?

Yarın başlıyoruz

Ayy ikisini de cok sevdim valla ayrim yapamadim 1. Sini seceyim isimiz duzenli ev oldugu icin ama topluca 2yi de yapalim bence

Ayy ikisini de cok sevdim valla ayrim yapamadim 1. Sini seceyim isimiz duzenli ev oldugu icin ama topluca 2yi de yapalim bence

Bence de öyle canım :) 1 numara önde şu an bakalım kim ne diyecek :)

Bu hafta sonları eşler evdeyken neden hiç birşey yapilmior gerçekten anlamiyorum yatak topla mutfak topla başka birşey yok ama şimdi kalkıp 3 görev daha yapıcam inş.

Canım amacımız zaten ilk sayfada da yazdım Haftasonu na en az is bırakmak eslwrimizle daha verimli vakit geçirmek :)

İnşallah daha çok düzene girersek azcicik is kalacak haftasonlarına benim de en muzdarip olduğum konu bu :)

2 diyoruuuum. okumam gereken tonla sayfa var.
1. maddeyi alışkanlık haline getirmiştim zaten. (göz kırpan smile şeysi)

1 diyorum bi turlu alışkanlık haline getiremedim... Akşamları dürtün beni yaaa.. 3 gun toplu yatsam 4.,gun salıyorum

1. Madde 2 oldu her akşam fotoğraf isterim bak senden :)

2 diyoruuuum. okumam gereken tonla sayfa var.
1. maddeyi alışkanlık haline getirmiştim zaten. (göz kırpan smile şeysi)

2 ye 1 şu an canım :) tezgah önde :)
Ama ben snei bu konuda durtebilirim

İki maddeyide onaylıyorum.

İkiside çok güzelmiş bana hitap ediyor
Ama oyumu 1 den yana kullanıyorum

Bugün beş maddemi yazamadım ama zaten iki üç gündür çamaşır katlama ve Ütü yine var.

mutfak toplama
çamayıro yıkama
çamaşır asma
çamaşır katlama
ütü
bugün inşallah yapacağım. azcık rahatsızlığım vardı ama iyiyim şimdi

Bitsin artık şu çamaşırlarrrrrr
Geçmiş olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…