- 12 Mart 2016
- 279
- 395
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Bana her gelen yatıya geliyor . Bu sefer ki biraz ağır misafir . İnce temizlik gerektiriyor.çok teşekkür ederim canım desteğin içinAyyy yatılı misafir hepsinden zor ama şükür ki sevdiğimiz sevenlerimiz var ki geliyorlar :) Yaparsın sen inanıyorum ben sana
Ütü hiç bitmiyor zatenkırışık kırışık giyecegim artık
Sağol canım, zaten film bulup o bitene kadar yapmaya çalışıyorum ütü yu öteki türlü olum gibi geliyor :)
Bana her gelen yatıya geliyor . Bu sefer ki biraz ağır misafir . İnce temizlik gerektiriyor.çok teşekkür ederim canım desteğin için
Bence sende yaparsın .tv izlerken ütü yapabilirsin hemen bitiveriyo. Tavsiyesi ederim
Kolay gelsin herkese
Olan var olmayan var sen şimdi neden benim psikolojimi bozuyorsun arkadaşım
Ne zorlu maddeler onlar öyleeee kolay gelsin canımm :)
Dün yaptıkların ile bugünün kolaycılığını affediyorum hanımefendiciğim
İkisini de dene tarafını seç
Canım olur mu öyle şey bu günlük maddeler farklı olursa sizi zorlar sadece benim için bir sıkıntı yok
İzinsiz reklam ha
Hayırlı olsunnn canımm tabii ki seninleyim
Aynı olabilir tabii ki canım hiç hiç sıkıntı yok lütfen böyle düşünmeyin iki tarafta olmanız aksine beni mutlu eder
Yok canım öyle bir şey olur mu hiç :) 15 günlük maddeler farklı olursa zorlanabilirsiniz sadece. Benim açımdan hiç sıkıntı yok :)
Olan var olmayan var sen şimdi neden benim psikolojimi bozuyorsun arkadaşım
Ne zorlu maddeler onlar öyleeee kolay gelsin canımm :)
Dün yaptıkların ile bugünün kolaycılığını affediyorum hanımefendiciğim
İkisini de dene tarafını seç
Canım olur mu öyle şey bu günlük maddeler farklı olursa sizi zorlar sadece benim için bir sıkıntı yok
İzinsiz reklam ha
Hayırlı olsunnn canımm tabii ki seninleyim
Aynı olabilir tabii ki canım hiç hiç sıkıntı yok lütfen böyle düşünmeyin iki tarafta olmanız aksine beni mutlu eder
Yok canım öyle bir şey olur mu hiç :) 15 günlük maddeler farklı olursa zorlanabilirsiniz sadece. Benim açımdan hiç sıkıntı yok :)
İlk sayfada haftalık alışkanlık ödevi var diyo. Bu haftanın ki ne acaba.Sağol canım, zaten film bulup o bitene kadar yapmaya çalışıyorum ütü yu öteki türlü olum gibi geliyor :)
İlk sayfada haftalık alışkanlık ödevi var diyo. Bu haftanın ki ne acaba.
Ben de merak ettim onuİlk sayfada haftalık alışkanlık ödevi var diyo. Bu haftanın ki ne acaba.
Yazdiktan sonra gordum canim merakla bekliyoruz :)Bir üst mesajımda yazdım canım
Sorma o konuda ben de cok muzdaripim yani iki kisinin bu kadar camasiri nasil cikiyor bilmiyorum.ve malesef makineden cikan coraplar haric herseyi utuleme gibi bir aliskanligim varHaydi o zaman ütü başına . Benim de var ütülerimmmm ( bitmek bilmeyen )
Sorma o konuda ben de cok muzdaripim yani iki kisinin bu kadar camasiri nasil cikiyor bilmiyorum.ve malesef makineden cikan coraplar haric herseyi utuleme gibi bir aliskanligim var
Aliskanlik iste temizlik bezlerini bile utuluyorum katlayip koyamiyorum iste bu sefer biriktirdim birde yatili misafir vardi nevresimler falan ohoooCanım sana da yazık o kadar yapma yaaa
Aliskanlik iste temizlik bezlerini bile utuluyorum katlayip koyamiyorum iste bu sefer biriktirdim birde yatili misafir vardi nevresimler falan ohoooyarin basliyorum utuye bakalim kac gunde altindan kalkacagim
Anka can ne tür filmler izlemeyi seviyorsun, ona göre tavsiye de bulunabilirim tabiki de
Teşekkür ederim cnm . Ben de bekliyorum dört gözle . Bana sıra gelene kadar 2016 biter heraldeBu haftaki pazartesi günü heyecandorukta tarafından verilecek canım
Gelecek pazartesi de ben vereceğim
Ondan sonraki pazartesi de listedeki 3. Sıradaki arkadaşımız
Her kadının korkulu rüyası cnm ütü. Allah kolaylık versin. Herşeyi ütülediğin için senin işin daha zor .Sorma o konuda ben de cok muzdaripim yani iki kisinin bu kadar camasiri nasil cikiyor bilmiyorum.ve malesef makineden cikan coraplar haric herseyi utuleme gibi bir aliskanligim var
Malesef bende öyleyim o yüzden bitmiyor bizim ütüSorma o konuda ben de cok muzdaripim yani iki kisinin bu kadar camasiri nasil cikiyor bilmiyorum.ve malesef makineden cikan coraplar haric herseyi utuleme gibi bir aliskanligim var
Hamileligin ilerleyen zamanlarinda belki birakirim :)Ne diyeyim canım kolay gelsin o zaman..
Hala gerek yok diyesim var ama dediğin gibi aliskanlik değiştirmesi zor