DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Ayyy yatılı misafir hepsinden zor ama şükür ki sevdiğimiz sevenlerimiz var ki geliyorlar :) Yaparsın sen inanıyorum ben sana

Ütü hiç bitmiyor zaten kırışık kırışık giyecegim artık
Bana her gelen yatıya geliyor . Bu sefer ki biraz ağır misafir . İnce temizlik gerektiriyor.çok teşekkür ederim canım desteğin için
Bence sende yaparsın .tv izlerken ütü yapabilirsin hemen bitiveriyo. Tavsiyesi ederim
Kolay gelsin herkese

Sağol canım, zaten film bulup o bitene kadar yapmaya çalışıyorum ütü yu öteki türlü olum gibi geliyor :)

Canım gezmelere gelmiştik şu an donus yolundayiz 8.30 - 9 gibi evde oluruz inşallah anca bu kadar

Canım gezmelere gelmiştik şu an donus yolundayiz 8.30 - 9 gibi evde oluruz inşallah anca bu kadar

Aliskanlik iste temizlik bezlerini bile utuluyorum katlayip koyamiyorum iste bu sefer biriktirdim birde yatili misafir vardi nevresimler falan ohooo yarin basliyorum utuye bakalim kac gunde altindan kalkacagim

Ne diyeyim canım kolay gelsin o zaman..

Hala gerek yok diyesim var ama dediğin gibi aliskanlik değiştirmesi zor

Anka can ne tür filmler izlemeyi seviyorsun, ona göre tavsiye de bulunabilirim tabiki de

Benim de bugün ki 5 maddem : birazcık gecikti ama ne demişler geç olsun güç olmasın
1.kiz kardeşe gidilecek
2.kiz kardeşe hosaf için yardım edilecek
3.kitap okunacak
4.film izlenecek
5.yatmadan mutfak tezgahi toparlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…