DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

:KK34::KK34::KK34::rolleyes::rolleyes:
Ayyy yatılı misafir hepsinden zor ama şükür ki sevdiğimiz sevenlerimiz var ki geliyorlar :) Yaparsın sen inanıyorum ben sana :KK15:

Ütü hiç bitmiyor zaten :KK43: kırışık kırışık giyecegim artık :KK70:
Bana her gelen yatıya geliyor . Bu sefer ki biraz ağır misafir . İnce temizlik gerektiriyor.çok teşekkür ederim canım desteğin için:KK68:
Bence sende yaparsın .tv izlerken ütü yapabilirsin hemen bitiveriyo. Tavsiyesi ederim :KK36:
Kolay gelsin herkese:KK34::rolleyes:

:KK34::KK34::KK34::rolleyes::rolleyes:
Bana her gelen yatıya geliyor . Bu sefer ki biraz ağır misafir . İnce temizlik gerektiriyor.çok teşekkür ederim canım desteğin için:KK68:
Bence sende yaparsın .tv izlerken ütü yapabilirsin hemen bitiveriyo. Tavsiyesi ederim :KK36:
Kolay gelsin herkese:KK34::rolleyes:
Sağol canım, zaten film bulup o bitene kadar yapmaya çalışıyorum ütü yu öteki türlü olum gibi geliyor :)

Olan var olmayan var sen şimdi neden benim psikolojimi bozuyorsun arkadaşım :KK12: :KK70:

Ne zorlu maddeler onlar öyleeee kolay gelsin canımm :) :nazar:

Dün yaptıkların ile bugünün kolaycılığını affediyorum hanımefendiciğim :p

İkisini de dene tarafını seç :KK70: :KK70: :KK70:
Canım olur mu öyle şey bu günlük maddeler farklı olursa sizi zorlar sadece benim için bir sıkıntı yok :KK15:

İzinsiz reklam ha :KK11: :KK70: :KK70:

Hayırlı olsunnn canımm tabii ki seninleyim :KK15:

Aynı olabilir tabii ki canım hiç hiç sıkıntı yok lütfen böyle düşünmeyin iki tarafta olmanız aksine beni mutlu eder :KK200:

Yok canım öyle bir şey olur mu hiç :) 15 günlük maddeler farklı olursa zorlanabilirsiniz sadece. Benim açımdan hiç sıkıntı yok :)

Canım gezmelere gelmiştik şu an donus yolundayiz 8.30 - 9 gibi evde oluruz inşallah anca bu kadar:KK66:

Olan var olmayan var sen şimdi neden benim psikolojimi bozuyorsun arkadaşım :KK12: :KK70:

Ne zorlu maddeler onlar öyleeee kolay gelsin canımm :) :nazar:

Dün yaptıkların ile bugünün kolaycılığını affediyorum hanımefendiciğim :p

İkisini de dene tarafını seç :KK70: :KK70: :KK70:
Canım olur mu öyle şey bu günlük maddeler farklı olursa sizi zorlar sadece benim için bir sıkıntı yok :KK15:

İzinsiz reklam ha :KK11: :KK70: :KK70:

Hayırlı olsunnn canımm tabii ki seninleyim :KK15:

Aynı olabilir tabii ki canım hiç hiç sıkıntı yok lütfen böyle düşünmeyin iki tarafta olmanız aksine beni mutlu eder :KK200:

Yok canım öyle bir şey olur mu hiç :) 15 günlük maddeler farklı olursa zorlanabilirsiniz sadece. Benim açımdan hiç sıkıntı yok :)

Canım gezmelere gelmiştik şu an donus yolundayiz 8.30 - 9 gibi evde oluruz inşallah anca bu kadar:KK66:

Aliskanlik iste temizlik bezlerini bile utuluyorum katlayip koyamiyorum iste bu sefer biriktirdim birde yatili misafir vardi nevresimler falan ohooo :KK17: yarin basliyorum utuye bakalim kac gunde altindan kalkacagim :110:

Ne diyeyim canım kolay gelsin o zaman..

Hala gerek yok diyesim var ama dediğin gibi aliskanlik değiştirmesi zor :KK66:

@soocute hoşgeldin canım... Nasıl geçti mapus damlarında günün :-)

clemantin clemantin ben de bakayım tavsiye ettiklerine bari.. Film seçmekte zorlanıyorum... Sen yine de izleyip beğendiklerini beğenmediklerini yaz kotu film de zaman kaybı yani.. Çok değerli zamanım hiç bir anını boş geçirmiyorum :KK70:
Anka can ne tür filmler izlemeyi seviyorsun, ona göre tavsiye de bulunabilirim tabiki de :KK16:

Benim de bugün ki 5 maddem : birazcık gecikti ama ne demişler geç olsun güç olmasın :KK22::KK23:
1.kiz kardeşe gidilecek
2.kiz kardeşe hosaf için yardım edilecek
3.kitap okunacak
4.film izlenecek
5.yatmadan mutfak tezgahi toparlanacak

X