- 17 Ocak 2016
- 185
- 170
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #2.081
Mutfak dolaplarım düzenli ve temiz sanırım ödevden kurtuldum. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizi takip et canım bu arada hoş geldin günlük 5 iş yaz birde ödev varArkadaşlar merhaba ben de ev temizliği konusunda sıkıntılıyım, rutin olarak günlük, haftalık aylık hangi işleri yapıyorsunuz, mesela ne kadar zamanda dip köşe silme veya cam silme perde yıkama vs. Evimin sürekli temiz ve düzenli olması için ne yapmalıyım?
Mutfak dolaplarım düzenli ve temiz sanırım ödevden kurtuldum. .[/QUOT bir günlük kurtuldun canım devamı geliyor yarın
benim butfak kirli
çok iyi olur benim için ben varımyaptıkca yazalımBende varım
yarın mutfak dolaplarından başlıyıcam
Gelin hep beraber
Bayram Temizliği yapalım
inşallah canımTamam yorgun anneanne yarın başlayalım
Ben bir düzen oturtamıyorum sorun orada zaten, bazen çok düzenliyim sonra birden ev alıp başını gidiyor ve ben günlerce hiçbirşey yapamıyorum. Hiç bu noktaya gelmeden düzenli bir temizlik rutini oluşturmak istiyorum.bizi takip et canım bu arada hoş geldin günlük 5 iş yaz birde ödev var
yaparsan
yarın mutfagtan başlıyacayız temizlige sende başlaBen bir düzen oturtamıyorum sorun orada zaten, bazen çok düzenliyim sonra birden ev alıp başını gidiyor ve ben günlerce hiçbirşey yapamıyorum. Hiç bu noktaya gelmeden düzenli bir temizlik rutini oluşturmak istiyorum.
gel sende canım katıl bizeKizlar yeni gördüm burayi.. Harikasiniz... Hepinize kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun..
Merhaba canım burda bir birimizi motive ederek inşallah düzeni oluşturmaya çalışırızBen bir düzen oturtamıyorum sorun orada zaten, bazen çok düzenliyim sonra birden ev alıp başını gidiyor ve ben günlerce hiçbirşey yapamıyorum. Hiç bu noktaya gelmeden düzenli bir temizlik rutini oluşturmak istiyorum.
Ben bir düzen oturtamıyorum sorun orada zaten, bazen çok düzenliyim sonra birden ev alıp başını gidiyor ve ben günlerce hiçbirşey yapamıyorum. Hiç bu noktaya gelmeden düzenli bir temizlik rutini oluşturmak istiyorum.
kalkıp tezgahı sileceyim salonu toplıyacamMerhaba canım burda bir birimizi motive ederek inşallah düzeni oluşturmaya çalışırız
Merhaba, inşallah. Günlük ne kadar vaktinizi ayırıyorsunuz temizlik için.Merhaba canım burda bir birimizi motive ederek inşallah düzeni oluşturmaya çalışırız
Sen de gel katıl bize hem muhabbet ederiz hemde temizlikKizlar yeni gördüm burayi.. Harikasiniz... Hepinize kolay gelsin, Allah yardimciniz olsun..
Mutfağımı Yeni temizledim ama aspiratör kaldı onu temizlemeye çalışırım bide ütüm var bayağı.yarın mutfagtan başlıyacayız temizlige sende başla
yapa bildigin kadar
tama işte ütü yap asbitörü temizle sonra yaz yapıncaMutfağımı Yeni temizledim ama aspiratör kaldı onu temizlemeye çalışırım bide ütüm var bayağı.
Hymm.. Olabilir aslinda... Tsk.ler.gel sende canım katıl bize
Amin. Sağol. Ikinci cocugum olacak Allahin izni ile.ay canım ya sen hamilesin yeni fark etim
allah kucagına almayı nasip etsin ilk çocukmu