DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

allah bagışlasın bende 6 ikisi evli 4tane evde
biri ünüverste okuyor burda tatilde
en küçügüm 15 yaşında o yüzden işim çok oluyor
helede kışın ev sobal gelen gidende çok olur bana
o yüzden işim çok yazınca işleri ekistira iş çıkar bana:KK66::KK70::KK70::KK70::KK70:
Allah bağışlasin. Maşallah sana. Nasıl yetişiyorsun çocuklar yardimci oluyordur insallah.

Allah bağışlasın benim kızımda downlu :) maşallah çok iyi bir düzen oturtmuşsunuz, ben de istiyorum, 7 yıllık evliyim ama istediğim gibi bir düzen tutturamadım. Birde dikiş dikmeye merak saldım bu ara.
Teşekkür ederim. Allah sizin evladınızıda bağışlasın
Kızım West sendromu epileptik nöbetler geçiriyor.
Elimden geldiği kadar düzenli olmaya çalışıyorum. Bazen benimde ipin ucu kaçıyor.
Dikiş dikmek sizin için iyi bir terapi olur devam edin negatif elektriği alır.
Bende boş zamanım varsa elimden geldiği kadar Örgü örerim. Bu aralar bende iğne oyası na merak saldım.

Yatak odası toplandı supuruldu
Çamaşırlar yeniden düzenlenip hepsi katlandı
Oturma odası toplandı supuruldu
1 posta çamaşır atıldı
Yerler viledayla silindi

Teşekkür ederim. Allah sizin evladınızıda bağışlasın
Kızım West sendromu epileptik nöbetler geçiriyor.
Elimden geldiği kadar düzenli olmaya çalışıyorum. Bazen benimde ipin ucu kaçıyor.
Dikiş dikmek sizin için iyi bir terapi olur devam edin negatif elektriği alır.
Bende boş zamanım varsa elimden geldiği kadar Örgü örerim. Bu aralar bende iğne oyası na merak saldım.
Evet iyi bir terapi ama ben kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum o yüzden yapamadığım şeylerde strese giriyorum ama öğrenince eminim terapi olacak :)

Evet iyi bir terapi ama ben kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum o yüzden yapamadığım şeylerde strese giriyorum ama öğrenince eminim terapi olacak :)
Bende sizin gibi kendi kendime öğreniyorum..Mesela you tube da çok güzel hobinize uygun kanallar var , ben oradan yardım alıyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Biraz amatörce ilerliyorum
Yapamadığım zaman bende de strese giriyorum.

Selam kızlar... Ben de bu topiğin ilk üyelerindenim.. Canlandırmışsınız topiği maşallah...
Ben de mutfakla uğraşıyorum şimdi...
Bu gün perdesini yıkayıp camını sileceğim... Balkon kapısı mutfak kapısı da silerim...

hanımlar, sizden bi yadım istıyorum, gardolablarım fena kokuyor. siliyorum açıyorum. ama şu koku bi turlu gitmıyor. deep temizlik yapacam ama koku hep kalıyor. ne yapmam lazım????

hanımlar, sizden bi yadım istıyorum, gardolablarım fena kokuyor. siliyorum açıyorum. ama şu koku bi turlu gitmıyor. deep temizlik yapacam ama koku hep kalıyor. ne yapmam lazım????
Sirkeyle sil canim yada alabilirsen ersağ genel temizlikle ben ikisini kullanıyorum acaba gardolabib altında arkasında birşey mi var ki kokuyor yerini değiştirsen

Bugün ki 5 lim
-çamaşırlar toplanacak
- ütü yapılacak
- odalar toplanacak
-toz alınacak yerler silinecek
-mutfak toplanacak

Bayram temizliği yapmayacağım daha geçen ay büyük temizlik yapmıştım

dolabım lavanta ile dolu. hep gardolabın yerı değiştırıyorum. acaba çamaşir ile dolu oldoğu için mı boyle kokuyor???

X