- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
Kesinlikle serdar beyi tercih edin derim senelerin tecrubesi bi doktor bende 2yil once ayse hanima gittim ilk gebeligmde kontrole yanimda duran oglum 3 bucuk yasindaydi ve kardesim olcak benim dedi ayse hanimda niye soylersinz bukadar kucul cocuga anlayamiyorm dedi ben şok oldum ona sorcaktim sanki daha sonra 1 sefer ilknur hanima gittim ve diger kontolumde bi baktim teyzemin doktoru serdar bey gelmis hic dusunmeden gozum kapali gittim benim kizim 36 haftalik dogdu benimle cok guzel ilgilendi bir arkadas gibi ilk dogumumu sivrikayada zeki bey yapmisti cok buyuk kesmis ve minicik bir dikisim vardi serdar beyin kesisinde bebi doguma kadar kendi indirdi suyum gelmisti cunku..beraber indik doguma sonraki kontrolde pansumanimi serdar bey yapti halen daha gorusurz cocuklari kontole gittigmizdeKonuyu canlandırayım çünkü Düzceden yazan çok az insan var. Kızlar ben normalde Bolu Çağsuda Emre beye gidiyorum ama Çağsudan memnun değilim. Akçakocalıyım. HSivrikaya'da arkadaşım Serdar Bey'e kürtajını yaptırdı ve onu öneriyoru. Güncel bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen kararsızım.
Emre beyden memnun olmama nedenin ne canım bende doktor bakıyorum düzcedeyimKonuyu canlandırayım çünkü Düzceden yazan çok az insan var. Kızlar ben normalde Bolu Çağsuda Emre beye gidiyorum ama Çağsudan memnun değilim. Akçakocalıyım. HSivrikaya'da arkadaşım Serdar Bey'e kürtajını yaptırdı ve onu öneriyoru. Güncel bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen kararsızım.
Derya hanım sivrikayada mı acaba?selam arkadaşım. bende çağsuda arzu hanıma gittim. memnun değildim. Ordan sivrikayada ayşe hn. a geçtim iyiydi ama dediklerini anlamakta güçlük çekiyodm biraz:) şimdi doğum iznine ayrıldı. yerine şükrü bey gelmiş. Serdar beyle alakalı bi bilgim de yok. erkek jinekolog istemediğimden tavsiye üzerine derya başbuğa gittim. şu anda çok memnunum. Çok tatlı bi bayan, arkadaş gibi konuşabiliyosun ve süper ilgileniyo. defalarca sorsan da anlatıyo. o yüzden ben derya hanımı tavsiye ederim.
Sevgiler cnm
memnun kaldın mı cnm serdar beydenArkadaşlar ben de serdar beye geçiş yaptım benden başka hastası olan var mi? 37 haftam bitti normal görünüyor şuan için her şey. Fazla prensipli bir dr numarasını bile vermedi son haftalarım da olmama rağmen.
Hepsine burdan cevap vereyim. Emre Bey aslında ilgi konusunda elinden geleni yapmakla beraber cook fazla hasta bakıyor. Gunde 80 hasta.Gorumcem ayni hastanede tıbbi sekreter olduğundan biliyorum. 5 dk kalıp çıkıyorduk her kontrolde ve çok hızlı konuşuyordu. Birkaç kere heyecanımdan ötürü saf saf konuşmam oldu ve alay geçercesine espri yaptı hoşlanmadım. Hastane de kan grubumu yanlış ölçünce bir daha da gtmedim ve aylarca o doktor senin bu doktor benim gezdim. Serdar bey arkadaşımın dr. O tavsiye etti diye başladım. Son ay Akcakocada olacagimdan Sivrikayada karar kildim. Serdar bey biraz değişik dr. Çok net, dan dan yüzüne söyler, telefonunu istedim sanki canini istemişim gibi konuştu filan. Bunun tersine herhangi bir endisen varsa hic bir dr onun kadar güzel rahatlatamaz diyebilirim. Ya da beni çok detaycı gördü ondan. 15 dk açıklama yaptığını bilirim. Ben normal.doğum isteyen ama odu kopan biriydim bana direk yapamazsın dedi. Sezeryana yönlendirdi. Naz yaptırmıyor normal istiyorsan ilgi beklemeyeceksin drdan. Epidural normal doğum yokmuş korktum ben de adet ağrısına bile katlanamadigimdan.Ben spinal sezeryan oldum. Sunu diyebilirim harika dikiş atmış. Sonrasında 3 kere yanıma geldi kontrol için. Yeterli ilgi. Ama anestezi uzmanı harika. Ne bas ne bel ağrısı kaldı doğumdan sonra ve ameliyat sırasında anne şevkatine es değerde bir manevi destek... Allah o adamdan razi olsun.memnun kaldın mı cnm serdar beyden
Teiekkür ederim canım cevabın için bende ayşe hanıma gittim kalp atışını duydum lekelenmem vardı hap verdi.. ama akşama kanama başladı acile gittik doktora haber verildi ama gelmedi sadece yatış alıp serum verin ped takibi yapın demiş ve sabaha doğru yoğun kanama ile bebeğimi kaybettim sabah geldiğinde ultrosonda kese bile yok gibiydi. hastaneden soğudum en azından senin iyi geçmene sevindim akşam bi uğrasa ama yine düşük olsa elinden geleni yaptı derdim üzüldüm açıkçası. şu an ne yapacağımıda bilmiyorum bir arkadasım emre beyi önermişti ondan sana sordumHepsine burdan cevap vereyim. Emre Bey aslında ilgi konusunda elinden geleni yapmakla beraber cook fazla hasta bakıyor. Gunde 80 hasta.Gorumcem ayni hastanede tıbbi sekreter olduğundan biliyorum. 5 dk kalıp çıkıyorduk her kontrolde ve çok hızlı konuşuyordu. Birkaç kere heyecanımdan ötürü saf saf konuşmam oldu ve alay geçercesine espri yaptı hoşlanmadım. Hastane de kan grubumu yanlış ölçünce bir daha da gtmedim ve aylarca o doktor senin bu doktor benim gezdim. Serdar bey arkadaşımın dr. O tavsiye etti diye başladım. Son ay Akcakocada olacagimdan Sivrikayada karar kildim. Serdar bey biraz değişik dr. Çok net, dan dan yüzüne söyler, telefonunu istedim sanki canini istemişim gibi konuştu filan. Bunun tersine herhangi bir endisen varsa hic bir dr onun kadar güzel rahatlatamaz diyebilirim. Ya da beni çok detaycı gördü ondan. 15 dk açıklama yaptığını bilirim. Ben normal.doğum isteyen ama odu kopan biriydim bana direk yapamazsın dedi. Sezeryana yönlendirdi. Naz yaptırmıyor normal istiyorsan ilgi beklemeyeceksin drdan. Epidural normal doğum yokmuş korktum ben de adet ağrısına bile katlanamadigimdan.Ben spinal sezeryan oldum. Sunu diyebilirim harika dikiş atmış. Sonrasında 3 kere yanıma geldi kontrol için. Yeterli ilgi. Ama anestezi uzmanı harika. Ne bas ne bel ağrısı kaldı doğumdan sonra ve ameliyat sırasında anne şevkatine es değerde bir manevi destek... Allah o adamdan razi olsun.
Yasadigin talihsiz duruma içten üzüldüm canım ama şöyle düşün bir anne bebeğinin düşmesine hicbir zaman sebep olamaz. Düşen zaten sağlıksız bir embriyo. Gelişemiyor ve tutunamıyor. Sağlıklı olsa zaten tutunur ve bu durum başına gelmezdi. Benim de kanamam olmuştu progestan vermişlerdi. Belki çok ihmalkar gelecek ama 1 tane hap yutup bıraktım. Yok dedim yavrum bana tutunacak hissediyorum ve ilaç kullanmak bana daha kotu hissettirdiginden (sürekli düşük yapma fikrini aklima getiriyordu ) içmedim ve şuan yavrum 50 günlük çok şükür. Demem o ki sağlıklı olmasaydı ben de düşürürdüm bu bizimle ilgili olsaydı. Madem hastanede boyle bir şey yaşadın ben olsam ben de gitmezdim. Sana sunu önerebilirim Duzce Devlette Kadir Uçar var. Akcakocaya geçici göreve geldiğinde denk gelmişti ve muayenesinden çok memnun kalmıştım. O zaman hastane taşınma durumları vardı simdi yerleştiler. Dilersen bi rutin kontrole gidersin bakarsın. İyi bir dr.Teiekkür ederim canım cevabın için bende ayşe hanıma gittim kalp atışını duydum lekelenmem vardı hap verdi.. ama akşama kanama başladı acile gittik doktora haber verildi ama gelmedi sadece yatış alıp serum verin ped takibi yapın demiş ve sabaha doğru yoğun kanama ile bebeğimi kaybettim sabah geldiğinde ultrosonda kese bile yok gibiydi. hastaneden soğudum en azından senin iyi geçmene sevindim akşam bi uğrasa ama yine düşük olsa elinden geleni yaptı derdim üzüldüm açıkçası. şu an ne yapacağımıda bilmiyorum bir arkadasım emre beyi önermişti ondan sana sordum
Emre bey için de tavsiye edilmesi çok normal. Bolu da onun adi geçiyor tek özel hastane olduğundan. O da çoğunlukla sezeryan doğum yaptırıyor. Hic olumsuz bir vakasını duymadım. Alanında başarılı hatta geçenler de baya komplike bir ameliyat yaptığını gördüm. Hastalarına açtığı bir sayfa var oradan. Ben bağ kuramadım ama hastalarıyla gerçekten güzel bir bağı var. Toplanmışlar piknikler yardim kampanyaları vs. Denemeni öneririm. Belki sen Cagsudan memnun kalırsın. Mesela benim kan grubu yanlış ölçenleri baya paylamıştı Emre bey sağolsun.Teiekkür ederim canım cevabın için bende ayşe hanıma gittim kalp atışını duydum lekelenmem vardı hap verdi.. ama akşama kanama başladı acile gittik doktora haber verildi ama gelmedi sadece yatış alıp serum verin ped takibi yapın demiş ve sabaha doğru yoğun kanama ile bebeğimi kaybettim sabah geldiğinde ultrosonda kese bile yok gibiydi. hastaneden soğudum en azından senin iyi geçmene sevindim akşam bi uğrasa ama yine düşük olsa elinden geleni yaptı derdim üzüldüm açıkçası. şu an ne yapacağımıda bilmiyorum bir arkadasım emre beyi önermişti ondan sana sordum
anladım canım sayfası facede galiba öyle mi.. bir ara bakarım ama zor olsada önceliğim normal doğum ama bunu öneren uğraşan yer nerdeyse yok anladım kadarıyla...Emre bey için de tavsiye edilmesi çok normal. Bolu da onun adi geçiyor tek özel hastane olduğundan. O da çoğunlukla sezeryan doğum yaptırıyor. Hic olumsuz bir vakasını duymadım. Alanında başarılı hatta geçenler de baya komplike bir ameliyat yaptığını gördüm. Hastalarına açtığı bir sayfa var oradan. Ben bağ kuramadım ama hastalarıyla gerçekten güzel bir bağı var. Toplanmışlar piknikler yardim kampanyaları vs. Denemeni öneririm. Belki sen Cagsudan memnun kalırsın. Mesela benim kan grubu yanlış ölçenleri baya paylamıştı Emre bey sağolsun.
nedense çoklu alıntı yapamıyorum. Aklımda olsun canım biraz kendime gelince bi gideyim çok sağol cnım bebeişin nasıl keyifli olmalı galiba büyüdükçe tatlılaşıyor sanırımYasadigin talihsiz duruma içten üzüldüm canım ama şöyle düşün bir anne bebeğinin düşmesine hicbir zaman sebep olamaz. Düşen zaten sağlıksız bir embriyo. Gelişemiyor ve tutunamıyor. Sağlıklı olsa zaten tutunur ve bu durum başına gelmezdi. Benim de kanamam olmuştu progestan vermişlerdi. Belki çok ihmalkar gelecek ama 1 tane hap yutup bıraktım. Yok dedim yavrum bana tutunacak hissediyorum ve ilaç kullanmak bana daha kotu hissettirdiginden (sürekli düşük yapma fikrini aklima getiriyordu ) içmedim ve şuan yavrum 50 günlük çok şükür. Demem o ki sağlıklı olmasaydı ben de düşürürdüm bu bizimle ilgili olsaydı. Madem hastanede boyle bir şey yaşadın ben olsam ben de gitmezdim. Sana sunu önerebilirim Duzce Devlette Kadir Uçar var. Akcakocaya geçici göreve geldiğinde denk gelmişti ve muayenesinden çok memnun kalmıştım. O zaman hastane taşınma durumları vardı simdi yerleştiler. Dilersen bi rutin kontrole gidersin bakarsın. İyi bir dr.
Sağol tatlım. Grubun adi yasasın hamileyim. Bebeğim çok şükür iyi. İlk 40 gun çok zordu gaz sancıları baya zorladı ama iyiye gidiyor. 6. Haftasında atak haftası olduğundan bu hafta da zor geçiyor sonra rahatlayacak inşallah.nedense çoklu alıntı yapamıyorum. Aklımda olsun canım biraz kendime gelince bi gideyim çok sağol cnım bebeişin nasıl keyifli olmalı galiba büyüdükçe tatlılaşıyor sanırım
Atak haftası ne demek bilmiyorum cnm büyüme anlamında mı? birde düzce araştırmada aşkı hanım mı biri varmış onu duydunmu kadın doğumcu olarak..Sağol tatlım. Grubun adi yasasın hamileyim. Bebeğim çok şükür iyi. İlk 40 gun çok zordu gaz sancıları baya zorladı ama iyiye gidiyor. 6. Haftasında atak haftası olduğundan bu hafta da zor geçiyor sonra rahatlayacak inşallah.
Evet büyüme dönemleri zor geçiyor. Malesef duymadım açıkçası araştırmadımAtak haftası ne demek bilmiyorum cnm büyüme anlamında mı? birde düzce araştırmada aşkı hanım mı biri varmış onu duydunmu kadın doğumcu olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?