Hepsine burdan cevap vereyim. Emre Bey aslında ilgi konusunda elinden geleni yapmakla beraber cook fazla hasta bakıyor. Gunde 80 hasta.Gorumcem ayni hastanede tıbbi sekreter olduğundan biliyorum. 5 dk kalıp çıkıyorduk her kontrolde ve çok hızlı konuşuyordu. Birkaç kere heyecanımdan ötürü saf saf konuşmam oldu ve alay geçercesine espri yaptı hoşlanmadım. Hastane de kan grubumu yanlış ölçünce bir daha da gtmedim ve aylarca o doktor senin bu doktor benim gezdim. Serdar bey arkadaşımın dr. O tavsiye etti diye başladım. Son ay Akcakocada olacagimdan Sivrikayada karar kildim. Serdar bey biraz değişik dr. Çok net, dan dan yüzüne söyler, telefonunu istedim sanki canini istemişim gibi konuştu filan. Bunun tersine herhangi bir endisen varsa hic bir dr onun kadar güzel rahatlatamaz diyebilirim. Ya da beni çok detaycı gördü ondan. 15 dk açıklama yaptığını bilirim. Ben normal.doğum isteyen ama odu kopan biriydim bana direk yapamazsın dedi. Sezeryana yönlendirdi. Naz yaptırmıyor normal istiyorsan ilgi beklemeyeceksin drdan. Epidural normal doğum yokmuş korktum ben de adet ağrısına bile katlanamadigimdan.Ben spinal sezeryan oldum. Sunu diyebilirim harika dikiş atmış. Sonrasında 3 kere yanıma geldi kontrol için. Yeterli ilgi. Ama anestezi uzmanı harika. Ne bas ne bel ağrısı kaldı doğumdan sonra ve ameliyat sırasında anne şevkatine es değerde bir manevi destek... Allah o adamdan razi olsun.