• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzce hayri sivrikaya'da doğum yapan ya da şu anda oraya devam eden arkadaşlarımm..

cnm her iki güne bir ksn tshlili yspıldı, hep yükseldi değerler, sonra bi ilaç verdi doktor ursofalk diye, gebelik kolestazı için üretilmiş, onu alınca elimdeki ayağımdaki yaralar geçti, kaşıntı da geçti, şu anda kullanmaya devam ediyorum, arada bir kaşınıyor..salı günü tekrar tahlil yapılacak, bakalım normal değerlere dönmüş mü diye..öyle işte..

Biran önce düzelir değerlerin inşallah ..Tahlilini yaptırmış olman lazım..aldın mı sonucunu?

canım durumun nedir? Tahlil sonuçların nasıl çıktı? Umarım herşey yolundadır..

Biran önce düzelir değerlerin inşallah ..Tahlilini yaptırmış olman lazım..aldın mı sonucunu?

EVT BU GÜN TEKRAR GİTTİK HEPSİ DÜZELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR, YİNE DE HAPIMI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM AMA..BEBEĞİN BAŞI DA AŞAĞIYA DÖNMÜŞ, HERŞEY NORMAL ÇOK ŞÜKÜR..:nazar:

merhaba kızlar düzce görünce dayanamadım yazmak istedim:)bende hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri eray beye gidiyorum.ilk gittiğimde daha geleli 2 gün olmustu tereddütteydim.ama o kadar güzel ilgilendı ki başka bi doktor düşünmedim bile şimdi eray beyle devam ediyoruz....

EVT BU GÜN TEKRAR GİTTİK HEPSİ DÜZELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR, YİNE DE HAPIMI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM AMA..BEBEĞİN BAŞI DA AŞAĞIYA DÖNMÜŞ, HERŞEY NORMAL ÇOK ŞÜKÜR..:nazar:

çok sevindim canım çok şükür. az önce eşinden öğrendim bende :) o nasıl oldu diceksin düzce küçük yer işte.. eşin ile işyerlerimiz karşılıklı..onun da eşinin yani senin :) hamile olduğunu bildiğimden gelip geçerken nasıl gidiyor diye soruyordum. bu sabah eşin kaşıntı filan diyince dank etti bana :) dükkana filan uğrarsan mutlaka yanıma beklerim. çok memnun olurum

merhaba kızlar düzce görünce dayanamadım yazmak istedim:)bende hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri eray beye gidiyorum.ilk gittiğimde daha geleli 2 gün olmustu tereddütteydim.ama o kadar güzel ilgilendı ki başka bi doktor düşünmedim bile şimdi eray beyle devam ediyoruz....

hoşgeldin ;) sorunsuz bir şekilde tamamlarsın inşallah. Eray beyden bende çok memnunum ama Sivrikayada normal doğum konusunda tereddütlerim var :( çok korksam da normal doğum yapmak istiyorum fakat hastane bu konuda ne kadar tecrübeli bilemiyorum..

hoşgeldin ;) sorunsuz bir şekilde tamamlarsın inşallah. Eray beyden bende çok memnunum ama Sivrikayada normal doğum konusunda tereddütlerim var :( çok korksam da normal doğum yapmak istiyorum fakat hastane bu konuda ne kadar tecrübeli bilemiyorum..

hoşbuldukkk:) benim bir çok arkadaşım var sivrikayada normal doğum yaptılar.ben korkuyorum hatta normalden ama eray bey de en sağlıklısı normal diye yönlendiriyor benı...

hoşbuldukkk:) benim bir çok arkadaşım var sivrikayada normal doğum yaptılar.ben korkuyorum hatta normalden ama eray bey de en sağlıklısı normal diye yönlendiriyor benı...

Eray bey ile henüz doğum konusunu konuşmadım ama normal doğumu destekliyor olmasına çok sevindim. Acaba doğuma giriyor mu..bazı doktorlar gelmiyormuş ya.. hayırlısı bakalım annelerimiz nasıl doğurmuş biz de doğururuz korkma :)

çok sevindim canım çok şükür. az önce eşinden öğrendim bende :) o nasıl oldu diceksin düzce küçük yer işte.. eşin ile işyerlerimiz karşılıklı..onun da eşinin yani senin :) hamile olduğunu bildiğimden gelip geçerken nasıl gidiyor diye soruyordum. bu sabah eşin kaşıntı filan diyince dank etti bana :) dükkana filan uğrarsan mutlaka yanıma beklerim. çok memnun olurum
g

evt sabah arayıp söyledi bana, gerçekten dünya da küçük düzce de:)))görüşürüz inşallah..

hoşgeldin aramıza, ben de başta sivrikaya sezeyane yönlendiriyo diye düşünüyordum, ama normal doğum yapan insanlar da duyuyorum, bence o bizle alakalı, dayanabilirsek artı tabi herşey yolunda giderse neden normal doğum olmasınn..bi de ben artık illa normal doğum falan diye düşünmüyorum, ikimiz de sağlıklı olalım da normal ya da sezeryan hiç önemli değil..şu son günlerde çok fazla rahatsızlık geçirdiğim için, herşeyin hayırlsı..

tekrar hoşbulduk....normal doğum dynce hep aklıma saatlerce sancı,yırtılma dikişler geliyor:) bu yüzden korkuyorum..ama siz benden önce doğum yapacaksınz ya deneyımlerınzden yararlanırım artık:)

benimki daha küçük cnm hatta bu gün 11. haftaya girdikk..19 martta kontrol var, ikili test yapılacak öyle devam ediyoruz bakalım..inşallh sağlıkla sıhhatle doğarlarr:16:

mrb ...ikili test sonucunuz nasıl çıktı::) benimde 2 li test zamanım geldi ama yaptırmak istemiyorum etrafımdaki biçok kişi de yaptırmamıs bır sorun olusmadı dıyor....bide sonuclar kötü cıkarsa moral bozmak ıstemıyorum bide sadece olasılık belirtiyorlar sonucta.özürlü çocuğun olacak deyip normal çocuk doğuran çok kişi olmuş forum da da okudum :)siz ne düşünüyorsunuz :)

mrb ...ikili test sonucunuz nasıl çıktı::) benimde 2 li test zamanım geldi ama yaptırmak istemiyorum etrafımdaki biçok kişi de yaptırmamıs bır sorun olusmadı dıyor....bide sonuclar kötü cıkarsa moral bozmak ıstemıyorum bide sadece olasılık belirtiyorlar sonucta.özürlü çocuğun olacak deyip normal çocuk doğuran çok kişi olmuş forum da da okudum :)siz ne düşünüyorsunuz :)

evt cnm ben de senin dönemindeyken çok kafam karışıktı yapsam mı yapmasam mı diye, ama yaşın küçükse ve ailede böyle bi durum yoksa genelde temiz çıkıyor benim gördüğüm.. zaten, kesin sonuç veren testler değil, tarama testi bunlarr..yaptırmasaydım kafamda kalırdı benim, pişman olurdum o yüzden yaptırdım, temiz de çıktı çok şükür..yaptırabilirsin bence, inş temiz çıkar, çıkmasa bile kesin sonuçlar değil bunlar diye düşünmek lazım..

Bende eşim dolayısıyla Düzcedeyim. Hayri sivrikaya hast. ile ilgili yorumlarınızı görünce gerçekten mutlu oldum. Artık bir bebişimiz olmalı diye düşünüyoruz eşimle, ama tamamen planlı oması için önceden bir doktora danışıcam, doktor arıyorum, sanırım Ayşe Efe Arıcan'a gidicem ben. Daha yeni başlamış buraya ama internetten araştırınca hoşuma gitti:) Yada ilknur hn.da olabilir. Emin deilim..:111:

Bende eşim dolayısıyla Düzcedeyim. Hayri sivrikaya hast. ile ilgili yorumlarınızı görünce gerçekten mutlu oldum. Artık bir bebişimiz olmalı diye düşünüyoruz eşimle, ama tamamen planlı oması için önceden bir doktora danışıcam, doktor arıyorum, sanırım Ayşe Efe Arıcan'a gidicem ben. Daha yeni başlamış buraya ama internetten araştırınca hoşuma gitti:) Yada ilknur hn.da olabilir. Emin deilim..:111:

hoşgeldin aramıza..:16:

Hayri sivrikaya da epidural anesteziyle normal doğum yapan varmı aranızda arkadaşlar?

Hayri sivrikaya da epidural anesteziyle normal doğum yapan varmı aranızda arkadaşlar?

Prenses doğum da diyorlar, omurdan iğne vurulup sadece bel kısmını uyuşturuyorlar. Normal doğum yapıyorsun yine cnm. Ama burda yapmıyolarmı ya acaba:/ :18:

biliyorum da öyle olduğunu, epiduralin normalini yapmıyolar dye biliyorumm..bi sormuştum sanki doktora..

Dün sana yazdıktan sonra biraz videolar izledim konuyla alakalı, olmasa da olurmuş sanki:) :18:

Slm kizlar bende duzceliyim hayrisivrikayda zeki beyde dogum yaptim yani sezeryan cok memnun kaldim bende epidural normal dogum istedim sivrikayada daha once hic yapan olmamis ve okadar yuksek fiyat soledilerki hatirlamiyorum suan ve bu baslangic fiyati dogum saatine gore yani uzunluguna fiyat degisir dediler bende zaten sezeryan oldum ama arkadasimin eltisi yapti ist. Epidural normal dogum okadar memnun kalmiski gercekten prenses dogummus yani cagla sikel geldi aklima oda ole yapti ya;)

Slm kizlar bende duzceliyim hayrisivrikayda zeki beyde dogum yaptim yani sezeryan cok memnun kaldim bende epidural normal dogum istedim sivrikayada daha once hic yapan olmamis ve okadar yuksek fiyat soledilerki hatirlamiyorum suan ve bu baslangic fiyati dogum saatine gore yani uzunluguna fiyat degisir dediler bende zaten sezeryan oldum ama arkadasimin eltisi yapti ist. Epidural normal dogum okadar memnun kalmiski gercekten prenses dogummus yani cagla sikel geldi aklima oda ole yapti ya;)

Yapmıyorlar demek... zaten anestezi uzmanı iyi olmadan, referansı olmadan bu işe kalkışılmaz. fazla verirse ıkınamıyorsun az verirse bi anlamı kalmıyor, Normal doğum ücreti ne bilginiz varmı?
Şu düzce de bişeyin kıtlığını yaşamadığım günleri de görecekmiyim acaba...

Back