• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzce hayri sivrikaya'da doğum yapan ya da şu anda oraya devam eden arkadaşlarımm..

mrb nurcan hanım.....2 lı test yaptırdım ve temiz çıktı çok şükür ........sizin doğumunuz ne zaman :)ve hangi doktora gidiyorsunuz ? bu arada odanızı çok beğendim bebişinizi güle güle ,sağlıklı bir şekilde büyütün....:)

çok sevindim temiz çıkmasına..benim 2 ekim görünüyo şimdilik normal doğum bakalım artık ne zaman gelmek isterse bebek..ilknur hanıma gidiyorumm..memnunum ondan da..odamız için de tşk ederizz..darısı sizin başınıza artık..:16:

çok sevindim temiz çıkmasına..benim 2 ekim görünüyo şimdilik normal doğum bakalım artık ne zaman gelmek isterse bebek..ilknur hanıma gidiyorumm..memnunum ondan da..odamız için de tşk ederizz..darısı sizin başınıza artık..:16:

Nurcan doğumun gerçekleşti miii? :52:

slmlarr....peki doğum fiyatları nasıl arkadaşlar?? sezeryan ve normal?

normal doğum 650, sezeryan 750..

Nurcan doğumun gerçekleşti miii? :52:

daha olmadı cnm, 40. hafta da bitti, sancı yok, bebek de kilolu biraz, açılma da yok, o yüzden yarın epiduralli sezeryan olacam, hayırlsııyla ikimiz de kurtuluruz inş, dua edin bizim için..:16:

normal doğum 650, sezeryan 750..

daha olmadı cnm, 40. hafta da bitti, sancı yok, bebek de kilolu biraz, açılma da yok, o yüzden yarın epiduralli sezeryan olacam, hayırlsııyla ikimiz de kurtuluruz inş, dua edin bizim için..:16:

hayırlısı olsun canım allah kurtarsın haberdar et beni :16:

normal başlayan doğumum 11 saat sancı çektikten sonra sezeryan ile sonuçlandı. sezeryana alınmadan önce açıklığım kontrol edilmedi çok şiddetli sancı çekiyordum belki de doğum yapabilecek açıklığa ulaşmıştım.. o an canımın acısıyla ben de kontrol edin diyemedim aklıma gelmedi. tek düşünebildiğim biran önce bitmesiydi..

neyse sezeryan oldum..bebeğim sağlıklı bi şekilde doğdu fakat bebeğin başı idrar torbasına çok yakın olduğu için bebeği çıkarırken idrar torbam zedelenmiş ve hemen ayaklanamadım buna bağlı olarak gaz sancım arttı ve hastaneden lavman yapılarak ancak taburcu edilebildim.

eve geldim..10 gün sonra kendi doktorum olan eray balcan a muayene oldum hiçbir sorun olmadığını belirtti. 50.güne girdim lohusa kanamam hala sona ermedi. drumu aradım hastaneden ayrılmış olduğunu öğrendim. onun tavsiyesi üzerine aynı hastanedeki yeni gelen doktor Ayşe hanıma gittim.

Ayşe hanım ultrasonla baktı ve içerde parça kaldığını kürtaj olmamın şart olduğunu fakat yeni ameliyatlı olduğum ve rahmimin çok hassas olduğu için bana orda müdahale edemeyeceklerini ve araştırma hastanesine gitmem gerektiğini söyledi. ultrason sonuçlarında anlayamadığı bir durum daha vardı gebelik hormonum çok yüksek görünüyordu durumumu arayıp ona da bildirmemi rica etti. zira sanırım o da yeni doktor ve tecrübesiz..

taa en baştan beri çok korktuğum, sağlam gir hasta çık dedikleri düzce üniversitesi araştırma hastanesinde aldım soluğu.. (keşke taa en baştan gitseymişim ya) kontrolden sonra beni muayene eden doktor profösörü arayıp danıştı ve hemen o an yatışımı yaptılar. zehirlenebilirmişim bile.. yarım saat içinde kürtaj oldum. 1,5 saatten fazla sürdü. yine de tam olarak temizleyemediler. çünkü içerde bırakılan plesanta kemikleşmiş organize olmuş.. rahim de yeni doğum yaptığım için çok yumuşak olduğundan rahmi delme korkusuyla daha fazla zorlayamadılar. yarısını temizleyip antibiyotik vererek beni taburcu ettiler. bu süre zarfında da çok ilgili ve hatta şefkatliydiler. çatal fobisi oluşan ben bile artık o aletten korkmamaya başladım. allah razı olsun onlardan.

İçimdeki parça tamamen temizlenemezse genel anestezi altında ameliyat edilip alınırmış. Muayene eden doktor bunu belirtti. bakalım ne olacak durum..

Hayri Sivrikaya hastanesindeki tecrübesiz doktorlara emanet etmeyin kendinizi. üste birde para verip eziyet çekmeyin. Düzce üniversitesi araştırma hastanesine gidin.

Ben duzceye yeni tasindim 10 haftalik hamileyim. Tavsiyeler uzerine gunes tipda meltem hanima gidiyorum.meltem hanim sivrikayada yaptiriyomus galiba.acikcasi ikilemde kaldim yazdiklarinizi okuyunca rabbim yardim etsin..

ayşe hanımı tavsiye ediyorlar sivrikayada meltem hanımdan memnun olmayan çok hasta gördüm inş. sen memnunsundur.
Ben duzceye yeni tasindim 10 haftalik hamileyim. Tavsiyeler uzerine gunes tipda meltem hanima gidiyorum.meltem hanim sivrikayada yaptiriyomus galiba.acikcasi ikilemde kaldim yazdiklarinizi okuyunca rabbim yardim etsin..

en son bir yıl önce yazılmış bu konuya ama aynı şekilde benimde tereddütlerim var 29 haftalık hamileyim ilknur hanıma gidiyorum etrafımdaki herkesten olumlu yorumlar aldım ama okuyunca da korktum ilk başta ayşe hanımla başlamıştım arkadaşım ameliyatlarda iyi olmadığını değiştirmemi söyleyince ilknur hanıma devam ettim inşallah normal doğum olur çok korksamda normal olsun istiyorm

en son bir yıl önce yazılmış bu konuya ama aynı şekilde benimde tereddütlerim var 29 haftalık hamileyim ilknur hanıma gidiyorum etrafımdaki herkesten olumlu yorumlar aldım ama okuyunca da korktum ilk başta ayşe hanımla başlamıştım arkadaşım ameliyatlarda iyi olmadığını değiştirmemi söyleyince ilknur hanıma devam ettim inşallah normal doğum olur çok korksamda normal olsun istiyorm
Ben de ilknur hanıma gidiyorum. Herkesten onun hakkında çok olumlu yorumlar duydum. Benim bebeğim tüp bebek olduğu için sezeryan olacak. Inşallah hakkımızda Hayırlısı olur

Banada İlknur hanımı çok tavsiye ettiler ama hastane kötü diyen çok oldu bebekler enfeksiyon kapıp ölen bebekler olmuş.

Hanimlarcbnde ilk defa hayri sivrikayay veEilk defa bi kadin dogum doktoruna gidicem cocuk sahibibolmak istiyorum onun icin gidicem ayse efe hanima doktor hakkinda bilgisi olan vatmi

Bide bu cocuk olayi icin ne yapiyolar bilen biri varsa soyleyebilirmi cnku cok korkuyorum:(((

Konuyu canlandırayım çünkü Düzceden yazan çok az insan var. Kızlar ben normalde Bolu Çağsuda Emre beye gidiyorum ama Çağsudan memnun değilim. Akçakocalıyım. HSivrikaya'da arkadaşım Serdar Bey'e kürtajını yaptırdı ve onu öneriyoru. Güncel bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen kararsızım.

Konuyu canlandırayım çünkü Düzceden yazan çok az insan var. Kızlar ben normalde Bolu Çağsuda Emre beye gidiyorum ama Çağsudan memnun değilim. Akçakocalıyım. HSivrikaya'da arkadaşım Serdar Bey'e kürtajını yaptırdı ve onu öneriyoru. Güncel bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen kararsızım.

selam arkadaşım. bende çağsuda arzu hanıma gittim. memnun değildim. Ordan sivrikayada ayşe hn. a geçtim iyiydi ama dediklerini anlamakta güçlük çekiyodm biraz:) şimdi doğum iznine ayrıldı. yerine şükrü bey gelmiş. Serdar beyle alakalı bi bilgim de yok. erkek jinekolog istemediğimden tavsiye üzerine derya başbuğa gittim. şu anda çok memnunum. Çok tatlı bi bayan, arkadaş gibi konuşabiliyosun ve süper ilgileniyo. defalarca sorsan da anlatıyo. o yüzden ben derya hanımı tavsiye ederim.

Sevgiler cnm

selam arkadaşım. bende çağsuda arzu hanıma gittim. memnun değildim. Ordan sivrikayada ayşe hn. a geçtim iyiydi ama dediklerini anlamakta güçlük çekiyodm biraz:) şimdi doğum iznine ayrıldı. yerine şükrü bey gelmiş. Serdar beyle alakalı bi bilgim de yok. erkek jinekolog istemediğimden tavsiye üzerine derya başbuğa gittim. şu anda çok memnunum. Çok tatlı bi bayan, arkadaş gibi konuşabiliyosun ve süper ilgileniyo. defalarca sorsan da anlatıyo. o yüzden ben derya hanımı tavsiye ederim.

Sevgiler cnm
Çok teşekkürler bilgiler için. Kv ısrarları üzerine boluda doğum yapacağım gibi görünüyor.

Back