- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
cnm her iki güne bir ksn tshlili yspıldı, hep yükseldi değerler, sonra bi ilaç verdi doktor ursofalk diye, gebelik kolestazı için üretilmiş, onu alınca elimdeki ayağımdaki yaralar geçti, kaşıntı da geçti, şu anda kullanmaya devam ediyorum, arada bir kaşınıyor..salı günü tekrar tahlil yapılacak, bakalım normal değerlere dönmüş mü diye..öyle işte..
canım durumun nedir? Tahlil sonuçların nasıl çıktı? Umarım herşey yolundadır..
Biran önce düzelir değerlerin inşallah ..Tahlilini yaptırmış olman lazım..aldın mı sonucunu?
EVT BU GÜN TEKRAR GİTTİK HEPSİ DÜZELMİŞ ÇOK ŞÜKÜR, YİNE DE HAPIMI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM AMA..BEBEĞİN BAŞI DA AŞAĞIYA DÖNMÜŞ, HERŞEY NORMAL ÇOK ŞÜKÜR..
merhaba kızlar düzce görünce dayanamadım yazmak istedim:)bende hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri eray beye gidiyorum.ilk gittiğimde daha geleli 2 gün olmustu tereddütteydim.ama o kadar güzel ilgilendı ki başka bi doktor düşünmedim bile şimdi eray beyle devam ediyoruz....
hoşgeldinsorunsuz bir şekilde tamamlarsın inşallah. Eray beyden bende çok memnunum ama Sivrikayada normal doğum konusunda tereddütlerim var çok korksam da normal doğum yapmak istiyorum fakat hastane bu konuda ne kadar tecrübeli bilemiyorum..
hoşbuldukkk:) benim bir çok arkadaşım var sivrikayada normal doğum yaptılar.ben korkuyorum hatta normalden ama eray bey de en sağlıklısı normal diye yönlendiriyor benı...
gçok sevindim canım çok şükür. az önce eşinden öğrendim bende :) o nasıl oldu diceksin düzce küçük yer işte.. eşin ile işyerlerimiz karşılıklı..onun da eşinin yani senin :) hamile olduğunu bildiğimden gelip geçerken nasıl gidiyor diye soruyordum. bu sabah eşin kaşıntı filan diyince dank etti bana :) dükkana filan uğrarsan mutlaka yanıma beklerim. çok memnun olurum
merhaba kızlar düzce görünce dayanamadım yazmak istedim:)bende hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri eray beye gidiyorum.ilk gittiğimde daha geleli 2 gün olmustu tereddütteydim.ama o kadar güzel ilgilendı ki başka bi doktor düşünmedim bile şimdi eray beyle devam ediyoruz....
benimki daha küçük cnm hatta bu gün 11. haftaya girdikk..19 martta kontrol var, ikili test yapılacak öyle devam ediyoruz bakalım..inşallh sağlıkla sıhhatle doğarlarr
mrb ...ikili test sonucunuz nasıl çıktı::) benimde 2 li test zamanım geldi ama yaptırmak istemiyorum etrafımdaki biçok kişi de yaptırmamıs bır sorun olusmadı dıyor....bide sonuclar kötü cıkarsa moral bozmak ıstemıyorum bide sadece olasılık belirtiyorlar sonucta.özürlü çocuğun olacak deyip normal çocuk doğuran çok kişi olmuş forum da da okudum :)siz ne düşünüyorsunuz :)
Bende eşim dolayısıyla Düzcedeyim. Hayri sivrikaya hast. ile ilgili yorumlarınızı görünce gerçekten mutlu oldum. Artık bir bebişimiz olmalı diye düşünüyoruz eşimle, ama tamamen planlı oması için önceden bir doktora danışıcam, doktor arıyorum, sanırım Ayşe Efe Arıcan'a gidicem ben. Daha yeni başlamış buraya ama internetten araştırınca hoşuma gitti:) Yada ilknur hn.da olabilir. Emin deilim..:111:
ben epidural normal doğum yapılmıyo diye biliyorumm..sadece epidural sezeryan var...Hayri sivrikaya da epidural anesteziyle normal doğum yapan varmı aranızda arkadaşlar?
ben epidural normal doğum yapılmıyo diye biliyorumm..sadece epidural sezeryan var...
Hayri sivrikaya da epidural anesteziyle normal doğum yapan varmı aranızda arkadaşlar?
Prenses doğum da diyorlar, omurdan iğne vurulup sadece bel kısmını uyuşturuyorlar. Normal doğum yapıyorsun yine cnm. Ama burda yapmıyolarmı ya acaba:/ :18:
Slm kizlar bende duzceliyim hayrisivrikayda zeki beyde dogum yaptim yani sezeryan cok memnun kaldim bende epidural normal dogum istedim sivrikayada daha once hic yapan olmamis ve okadar yuksek fiyat soledilerki hatirlamiyorum suan ve bu baslangic fiyati dogum saatine gore yani uzunluguna fiyat degisir dediler bende zaten sezeryan oldum ama arkadasimin eltisi yapti ist. Epidural normal dogum okadar memnun kalmiski gercekten prenses dogummus yani cagla sikel geldi aklima oda ole yapti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?