- 26 Ocak 2009
- 298
- 9
- 116
- 39
- Konu Sahibi nurcan_odtu
-
Merhaba, ben de düzcedeyim,sivrikaya hastanesine gidiyorum muayeneler için. şu an 33. haftamdayım. çok şükür memnunum. muharrem beye gidiyordum ama hastaneden ayrıldı, çok üzüldüm... şimdi ilknur hanıma gidiyorum , henüz bir kez gittim ama memnunum. sen hangi doktora gidiyorsun?
öncelikle cevap verdiğin için çok tşk ederim..ben de ilknur hanıma gidiyorum, ama o da hastaneye yeni gelmiş ve sanki yaşı da küçük gibi..doğum tecrübesi çok oldu mu acaba??özgeçmişini öğrenmek istiyorumm:)))) ayrıca ben normal doğum yapmak istiyorumm..hayri sivrikaya da hep sezeryan yapıyor diyor etrafımdaki herkes hem onlar için daha kolay hem pahalı olduğu için..bunlardan dolayı içim rahat değil yanii..senin ilk bebeğin mi??benim ilk ya çok fazla doktor da tanımıyorumm..
Merhaba bende duzceliyim:) sizi burda gorunce cok sasirdim benim suan 7 aylik oglum var hayri sivrikayada dogum yaptim doktorum zeki saymandi ve cok memnunm banada zeki beyi kotulediler hep ama ben tikadim kulaklarimi ve guvendim doktoruma iyikide oyle yapmisim dogumum cok iyi gecti hic bir aksilik yasamdm cok sukur butun nazimi cekti zeki bey her zamn guler yuzluydu bebegim icin ne soylediyse aynilari oldu normal dogum icn 40 haftama kadar bekledk ama benm tosun 4.560 grm dogdugu icn catiyada inemedi malumneyse cok uzatmiyim kisacasi israrla zeki beyi tavsiye ediyorum yinede karar sizinn:)
Nedense herkez boyle dusunuyor ama normal dogumda yapan cok hastanede siz normal dogum istedikten sonra sezeryan yapmiyor doktorlar benim oglum catiya insin normal dogum yapiyim diye bekledi doktorum ama olmadi iste. Sezeryan yapiyo olsalar bile duzcede baska temiz guwenilir bi kadin dogum poliklinigi yok. Son derece bebek konusunda guwenilir bi hastane sadece sivrikaya.siz hangi doktora gidiyorsunuz?
ben ilknur hanıma gidiyorum gecen sene gelmiş..bu arada hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş o da kafamı karıştırıyor..pimpirikli miyim ne??:))))
Herkez pimpiriklenir sonucta dogum yani:) Ama biraz rahat ol dua et ,hayrlisiyla dogurmayi nasip etsin allah tum hamislereben dogum yaptigm gun geldi ilknur hanim bayanlar simdi onu terch etmeye basladi iyi diye duydum insallah hayrli olur senin icinde. Bu arada merak ettign herseyi(dogumla ilgili) cekinmeden sorabilirsin
kızlar merhaba ; bende doğum yaptıktan sonra sitede araştırırken görünce dayanamadım : ) bende bu ay sivrikayada ilknur hanımda doğum yaptım. sezaryan güzel geçti ancak doğum sonrasında oğluşum cigerlerinde suyu atamadığı için yenidoğana aldılar: ( Bende orada yenidoğan yok diye duymuştum ancak yeni bir doktor gelmiş ve bu ay başında açılmış. allahıma şükür 4 gün sonra sorunsuz olarak taburcu ettiler. hatta kontrole bile geldik :) yenidoğan olmadığı için başka bir şehride doğum yapmayı düşünmüştüm. ama şükür bebeğimden ayrılmak zorunda kalmadım. yenidoğandaki doktor ve ilknur hanımda doğumdan sonra oldukça ilgilendiler. yani genel olarak memnun kaldık. inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıklı büyütürüz.
nurcan_odtu,
mesajını gördüm fakat özel mesaj gönderemiyorum. ben çarşamba günü sezeryan doğuma gireceğim inşallah. dua edin çok korkuyorum... doğumdan sonra tekrar yazarım fikirlerimi
@nurcan_odtu,
canım mrb, 17 nisanda doğum yaptım, ben memnun kaldım hastaneden ve de doktordan. sadece çok korkuyordum, onun için benim açımdan zor oldu... sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin? sen kaçıncı haftandasın. bu arada sezeryanı kendim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?